14 Ιουνίου 2024

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Ο Πρεκετές δίπλα στους δημότες. Παρέμβαση στο δήμο για παραμελημένο οικόπεδο

Ο Πρεκετές δίπλα στους δημότες. Παρέμβαση στο δήμο για παραμελημένο οικόπεδο

o-preketes-dipla-stoys-dimotes-paremvasi-sto-dimo-gia-paramelimeno-oikopdo-brahaminewsgr.jpg

Ο Πρεκετές δίπλα στους δημότες. Παρέμβαση στο δήμο για παραμελημένο οικόπεδο. Τι ζητά.

 

Ο Πρεκετές δίπλα στους δημότες

Ο Χρήστος Πρεκετές δίπλα στους δημότες Αγίου Δημητρίου. Κατέθεσε αίτηση για ευπρεπισμό οικοπέδου σε οικόπεδο το οποίο βρίσκεται στην οδό Ασπροποτάμου. Μάλιστα, επισκεύτηκε πρόσφατα το χώρο με τους συνεργάτες του.

Στην ανάρτηση στο προφίλ του στο Facebook, ο επικεφαλής της Νέας Πνοής Προοπτικής και υποψήφιος δήμαρχος, αναφέρεται στο θέμα. Συγκεκριμένα, επισημαίνει:

o-preketes-dipla-stoys-dimotes-paremvasi-sto-dimo-gia-paramelimeno-oikopdo-brahaminewsgr.jpg o-preketes-dipla-stoys-dimotes-paremvasi-sto-dimo-gia-paramelimeno-oikopdo-brahaminewsgr.jpg1_.jpg o-preketes-dipla-stoys-dimotes-paremvasi-sto-dimo-gia-paramelimeno-oikopdo-brahaminewsgr.jpg2_.jpg o-preketes-dipla-stoys-dimotes-paremvasi-sto-dimo-gia-paramelimeno-oikopdo-brahaminewsgr.jpg2_.jpg o-preketes-dipla-stoys-dimotes-paremvasi-sto-dimo-gia-paramelimeno-oikopdo-brahaminewsgr.jpg4_.jpg o-preketes-dipla-stoys-dimotes-paremvasi-sto-dimo-gia-paramelimeno-oikopdo-brahaminewsgr.jpg5_.jpg

Η ανάρτηση Πρεκετέ

“Επειδή ο ρολος μας ειναι να είμαστε στο πλάι των δημοτών ΑΜΕΣΑ ανταποκριθήκαμε στο κάλεσμα τους και όχι μόνο βρεθήκαμε με συνεργάτες μου τις προηγούμενες ημέρες στο παραμελημένο οικόπεδο της οδού Ασπροποταμου στις παρυφές του Δήμου μας αλλά στην πράξη κατέθεσα αίτηση στον Δήμο Αγίου Δημητριου με ΑΠ 7693 για ΑΜΕΣΟ ευπρεπισμό του συγκεκριμένου οικοπέδου. Θερμές ευχαριστίες στους περιοίκους για την θερμή υποδοχή που μας επεφύλαξαν και να είναι σίγουροι πως από 16/10/2023 μια νέα σχέση ΝΕΑΣ δημοτικής αρχής με τον δημοτη ξεκινα‼️Με ειλικρίνεια και παρεμβάσεις τοπικές που θα στοχεύουν στην αναβάθμιση του περιβάλλοντος και της ποιότητας ζωης τους ‼️”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΔΕΣ ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΡΑΧΑΜΙ