9 Ιουνίου 2023

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Ευθείες βολές Πρεκετέ κατά Ανδρούτσου. Μιλάει για ala cart εργασιακές ευαισθησίες

Ευθείες βολές Πρεκετέ κατά Ανδρούτσου. Μιλάει για ala cart εργασιακές ευαισθησίες

eytheies-voles-prekete-kata-androytsoy-milaei-gia-ala-cart-ergasiakes-synthikes-brahaminewsgr.jpg

Ευθείες βολές Πρεκετέ κατά Ανδρούτσου. Μιλάει για ala cart εργασιακές ευαισθησίες. Όλη η ανακοίνωση.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΡΙΑΝΤΗΣ

Ευθείες βολές Πρεκετέ κατά Ανδρούτσου

 

Ευθείες βολές κατά της Μαρίας Ανδρούτσου εξαπέλυσε τη Δευτέρα το βράδυ 20 Μαρτίου 2023, ο αρχηγός της παράταξης, Νέα Πνοή Προοπτική. Αφορμή αποτέλεσε, σύμφωνα με το Χρήστο Πρεκετέ, η τοποθέτηση της δημάρχου που τον φέρνει να έχει συμμετάσχει στην Οικονομική Επιτροπή της 29 Σεπτεμβρίου 2022, που παρέπεμψε το επίμαχο θέμα των 34 Covid εργαζομένων, σε διοικητικό συμβούλιο.

Μάλιστα, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, δεν δίστασε να αναφέρει ότι η Μαρία Ανδρούτσου λειτουργεί ως κοινή συκοφάντης, κάνοντας παράλληλα λόγο και για ala car εργατικές ευαισθησίες.

Και ο Χρήστος Πρεκετές, συμπληρώνει τόσο στην προφορική, όσο και στην έγγραφη τοποθέτησή του, πως η Μαρία Ανδρούτσου άφησε τέσσερις εργαζόμενους του δημοτικού Κοιμητηρίου, άνεργους, εκ των οποίων ο ένας είναι ΑΜεΑ. Κι αυτό μετά από οκτώ χρόνια εργασίας, ως συμβασιούχων.

Την ίδια ώρα ώρα, δεν γλίτωσε από τα βέλη του επικεφαλής της Νέας Πνοής Προοπτικής ούτε ο εκπρόσωπος εργαζομένων του δήμου Αγίου Δημητρίου, όπως τον χαρακτήρισε, ενώ είναι γνωστή η ιδιότητα του Χριστόδουλου Ευθυμίου, ότι δεν είναι απλός εκπρόσωπος αλλά πρόεδρος των εργαζομένων. Για τον οποίο χαρακτηριστικά αναφέρει πως βρίσκεται σε εργασιακή νιρβάνα, αδιαφορώντας για τους συναδέρφους του…

Και ο Χρήστος Πρεκετές ολοκλήρωσε κάνοντας αναφορά στην προσωπική του παρέμβαση – αποκάλυψη, όταν έφερε στην επιφάνεια τη μη χορήγηση γάλακτος στους εργαζόμενους. Κάτι το οποίο συνετέλεσε, σύμφωνα με τον ίδιο, έτσι ώστε να επανέλθει η τροφοδοσία των εργαζομένων με το αγαθό αυτό.

Από την πλευρά της διοίκησης δεν υπήρξε ουσιαστική τοποθέτηση, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Μαρία Ανδρούτσου ετοιμάζει τη δική της απάντηση.

eytheies-voles-prekete-kata-androytsoy-milaei-gia-ala-cart-ergasiakes-synthikes-brahaminewsgr.jpg1_.png eytheies-voles-prekete-kata-androytsoy-milaei-gia-ala-cart-ergasiakes-synthikes-brahaminewsgr.jpg2_.jpg

Η τοποθέτηση Πρεκετέ

 

Αναλυτικά, το πλήρες κείμενο της τοποθέτησης του Χρήστου Πρεκετέ και το οποίο ανάρτησε στο προφίλ του στο Facebook, έχει ως εξής:

“Η Δήμαρχος Αγίου Δημητριου ως κοινή συκοφάντης και επηρεασμένη από την πρόσφατη κλήση της για επικείμενη Παράβαση Καθήκοντος της με δόλο προέβη σε ανυπόστατα ψεύδη και σπίλωση μου στο σημερινό 4 ο ΔΣ με την δήθεν συμμετοχή μου στην Οικονομική Επιτροπή της 27/9/2022 που παρέπεμψε το επίμαχο θέμα των 34 Covid εργαζομένων σε ΔΣ‼️Η Δήμαρχος με ala carte εργασιακές …ευαισθησίες που άφησε 4 εργαζόμενους του Δημοτικού Κοιμητηρίου ανέργους ( ο ένας κωφάλαλος ) , που δεν ενδιαφέρθηκε για την μονιμοποίηση των επι 8 χρονια παρατασιουχων συμβασιούχων το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να φιμώνει την φωνή της αλήθειας ‼️Αλήθεια ο εκπρόσωπος των εργαζομένων ακούει;;;Η απολαμβάνει αδιαφορώντας για τους συναδέλφους του την «εργασιακή» του Νιρβάνα ;;Τα δε ψεύδη για την μη χορήγηση γάλακτος στους εργαζόμενους λόγω ΥΠΕΣ ξαφνικά δια …μαγείας σταμάτησαν μετά την παρέμβαση μου και φάνηκε η αδράνεια της Δημοτικής Αρχής ‼️Πάμε δυνατα για Νέα Πνοη Προοπτικη στον Άγιο Δημήτριο‼️”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΔΕΣ ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΡΑΧΑΜΙ