19 Μαΐου 2024

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Στέφανος Ξεκαλάκης: Η βράβευση των αθλητών από τον υποψήφιο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ. Η υποψηφιότητα στο νότιο τομέα

Στέφανος Ξεκαλάκης: Η βράβευση των αθλητών από τον υποψήφιο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ. Η υποψηφιότητα στο νότιο τομέα

stefanos-xekalakis-i-vraveysi-twn-athlitwn-apo-ton-ypopsifio-voyleyti-toy-pasok-kinal-iypopsifiotita-sto-notio-tomea-brahaminewsgr.jpg

Στέφανος Ξεκαλάκης: Η βράβευση των αθλητών από τον υποψήφιο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ. Η υποψηφιότητα στο νότιο τομέα. Δυναμική εκπροσώπηση.

 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΡΙΑΝΤΗΣ

Στέφανος Ξεκαλάκης: Η βράβευση των αθλητών από τον υποψήφιο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ

 

 

Δυναμική εκπροσώπηση είχε το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, στην τελετή απονομής αναμνηστικών βραβείων στους διακριθέντες αθλητές όλων των κατηγοριών των σωματείων της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πειραιά και Νοτιοδυτικής Αττικής. Παρουσία της προέδρου του ΣΕΓΑΣ, Σοφίας Σακοράφας.

Στην τελετή η οποία -πραγματοποιήθηκε στις 12 Μαρτίου 2023 στο αμφιθέατρο του σχολικού συγκροτήματος “Στρογγυλό” στον Άγιο Δημήτριο, ο Στέφανος Ξεκαλάκης και υποψήφιος βουλευτής στο νότιο τομέα Αθήνας, Β3, είχε την ευκαιρία να απονείμει τιμητικές πλακέτες σε αθλήτριες και αθλητές.

Παρών επίσης ήταν και ο υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, Ηρακλής Δρούλιας – δυτικός τομέας Αθήνας Β1, ο Γραμματέας Τομέα Αθλητισμού κ.Θανάσης Ζαννιάς και η κ. Μαριάννα Βγόντζα ,μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Νοτίου Τομέα.

Ευχή όλων: “Ευχόμαστε από καρδιάς υγεία με πολλές επιτυχίες και διακρίσεις στις αθλήτριες, αθλητές, προπονητές κι όλους τους ανθρώπους του στίβου και τη νέα αγωνιστική χρονιά.
Θερμές ευχαριστίες στους συντελεστές της εκδήλωσης, ιδιαίτερα στον κ. Στέφανο Ματάκη, Τεχνικό Σύμβουλο του ΣΕΓΑΣ καθώς και στην Δήμαρχο του Αγίου Δημητρίου Μαρία Ανδρούτσου“.

stefanos-xekalakis-i-vraveysi-twn-athlitwn-apo-ton-ypopsifio-voyleyti-toy-pasok-kinal-iypopsifiotita-sto-notio-tomea-brahaminewsgr.jpg1_.jpg stefanos-xekalakis-i-vraveysi-twn-athlitwn-apo-ton-ypopsifio-voyleyti-toy-pasok-kinal-iypopsifiotita-sto-notio-tomea-brahaminewsgr.jpg2_.jpg stefanos-xekalakis-i-vraveysi-twn-athlitwn-apo-ton-ypopsifio-voyleyti-toy-pasok-kinal-iypopsifiotita-sto-notio-tomea-brahaminewsgr.jpg3_.jpg

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΣ ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΡΑΧΑΜΙ