19 Μαΐου 2024

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Ευθυμίου για Πρεκετέ: “…Γιατρός και ψεύτης”. Δριμεία επίθεση

Ευθυμίου για Πρεκετέ: “…Γιατρός και ψεύτης”. Δριμεία επίθεση

eythymioy-gia-prekete-giatros-kai-pseytis-drimeia-epithesi-brahaminewsgr.png

Ευθυμίου για Πρεκετέ: “…Γιατρός και ψεύτης”. Δριμεία επίθεση. Τι υποστήριξε ο πρόεδρος των εργαζομένων.

 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΡΙΑΝΤΗΣ

Ευθυμίου για Πρεκετέ: “…Γιατρός και ψεύτης”

 

 

Δριμεία επίθεση κατά του Χρήστου Πρεκετέ εξαπέλυσε με δηλώσεις του στο brahaminews.gr ο Χριστόδουλος Ευθυμίου. Ο εκπρόσωπος των εργαζομένων του δήμου, σχολιάζοντας τις τοποθετήσεις του επικεφαλής της παράταξης Νέα Πνοή Προοπτική, απάντησε ιδιαίτερα δυναμικά.

Τον χαρακτήρισε: “…γιατρός και ψεύτης” ενώ για τους τέσσερις εργαζόμενους οι οποίοι εργάζονταν στο δημοτικό Κοιμητήριο κι έμειναν άνεργοι, είπε πως αυτοί οι τέσσερις υπάλληλοι δεν ήταν ποτέ μέλη του σωματείου και δεν απευθύνθηκαν στο σωματείο για να τους στηρίξει.

Υπενθυμίζεται ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, δεν δίστασε να αναφέρει σε πρόσφατες τοποθετήσεις του ότι η Μαρία Ανδρούτσου λειτουργεί ως κοινή συκοφάντης, κάνοντας παράλληλα λόγο και για ala car εργατικές ευαισθησίες.

Και ο Χρήστος Πρεκετές, συμπληρώνει τόσο στην προφορική, όσο και στην έγγραφη τοποθέτησή του, πως η Μαρία Ανδρούτσου άφησε τέσσερις εργαζόμενους του δημοτικού Κοιμητηρίου, άνεργους, εκ των οποίων ο ένας είναι ΑΜΕΑ. Κι αυτό μετά από οκτώ χρόνια εργασίας, ως συμβασιούχων.

Την ίδια ώρα ώρα, δεν γλίτωσε από τα βέλη του επικεφαλής της Νέας Πνοής Προοπτικής ούτε ο εκπρόσωπος εργαζομένων του δήμου Αγίου Δημητρίου, όπως τον χαρακτήρισε, ενώ είναι γνωστή η ιδιότητα του Χριστόδουλου Ευθυμίου, ότι δεν είναι απλός εκπρόσωπος αλλά πρόεδρος των εργαζομένων. Για τον οποίο χαρακτηριστικά αναφέρει πως βρίσκεται σε εργασιακή νιρβάνα, αδιαφορώντας για τους συναδέρφους του… (Όλο το ρεπορτάζ ΕΔΩ)

 

Χριστόδουλος Ευθυμίου

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος των εργαζομένων του Αγίου Δημητρίου, στις δηλώσεις του τόνισε:

“Δεν μπορώ να αναφέρω τους δήμους οι οποίοι πήραν παρόμοιες αποφάσεις για εργαζόμενούς τους όπως οι δικοί μας. Θα δείτε τις εξελίξεις. Οι εργαζόμενοι οι οποίοι απολύθηκαν και εργάζονταν στο νεκροταφείο, δεν ήταν ποτέ μέλη μας και δεν ήρθαν να γραφτούν στο σωματείο”.
Αναφερόμενος στον Χρήστο Πρεκετέ, είπε: “Μία φορά ψεύτης, δύο φορές ψεύτης, τρεις φορές γιατρός και ψεύτης. Μια φορά ψεύτης δυο φορές ψεύτης. Τρεις και η κακή του μέρα. Αυτοί οι τέσσερις υπάλληλοι δεν ήταν ποτέ μέλη του σωματείου και δεν απευθύνθηκαν στο σωματείο για να τους στηρίξει. Αυτό τίποτα άλλο…”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΔΕΣ ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΡΑΧΑΜΙ

Η τοποθέτηση στο δημοτικό συμβούλιο