9 Ιουνίου 2023

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Ξεκαλάκης: “Ονειρεμένο ξεκίνημα”. Ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κινήματος αλλαγής

Ξεκαλάκης: “Ονειρεμένο ξεκίνημα”. Ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κινήματος αλλαγής

xekalakis-oneirmeno-xekinima-o-ypopsifios-voyleytis-toy-paosk-kinimatos-allagis-brahaminewsgr.jpg

Ξεκαλάκης: “Ονειρεμένο ξεκίνημα”. Ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κινήματος αλλαγής. Εντυπωσιακή ομιλία στη Γλυφάδα.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΡΙΑΝΤΗΣ

Ξεκαλάκης: “Ονειρεμένο ξεκίνημα”

Την πρώτη του συγκέντρωση – ομιλία πραγματοποίησε την Κυριακή 19 Μαρτίου 2023 στη Γλυφάδα, ο Στέφανος Ξεκαλάκης ο οποίος θα είναι υποψήφιος βουλευτής στις εκλογές με το ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής. Και συγκεκριμένα στον Β3 Νοτίου τομέα Αθηνών.

Ο κ. Ξεκαλάκης στις δηλώσεις του, μετά το τέλος της ομιλίας του χαρακτήρισε ονειρεμένο το ξεκίνημα. Όχι μόνο το προσωπικό του αλλά και του κόμματος το οποίο, όπως επεσήμανε, εκπροσωπεί.

Χαρακτηριστικά, τόνισε: “Το σημερινό ξεκίνημα ήταν ονειρεμένο. Όχι μόνο προσωπικά, αλλά και για το κόμμα το οποίο εκπροσωπώ και στηρίζω.
Η μαζική, θερμή ανταπόκριση των φίλων και των μελών της Γλυφάδας μου δίνει δύναμη να συνεχίσω. Ραντεβού στις συναντήσεις των υπόλοιπων δώδεκα Δήμων. Προχωράμε μαζί, μπροστά, ως την τελική νίκη”.

 

Οι παρευρισκόμενοι

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι υποψήφιοι Βουλευτές Νοτίου Τομέα Αθήνας κ.κ. Μαρία Τσέλιου, Λουκάς Αποστολίδης, Αριστείδης Τσαμπίρας ,όπως και ο κ. Γιάννης Κανελλάκης, υποψήφιος στον Δυτικό Τομέα Αθήνας .

Επίσης παρόντες ήταν ο πρώην Περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός, η Περιφερειακή Σύμβουλος Άννα Μεθυμάκη καθώς και ο πρώην Δήμαρχος Γλυφάδας Κωνσταντίνος Κόκκορης μαζί με τους Γεράσιμο Φιλόπουλο και Παναγιώτη Γιάχο.

Επίσης η Έφη Μπέκου, Γραμματέας Τομέα Κοινωνικής Ένταξης και Συνοχής, οι Χάρης Δούκας, Γραμματέας Τομέα Ενέργειας και Αθανάσιος Ζαννιάς, Γραμματέας Αθλητισμού .

Από την ΚΠΕ ΠΑΣΟΚ το παρών έδωσαν και οι: οι Εύα Ζούπη, Στέλλα Μπίνα, Ελισσάβετ Φελώνη, Βασίλης Βούλγαρης, Διονύσης Λαμπρίδης, Θανάσης Κονίδας, Θωμάς Πολίτης και ο Γρηγόρης Φελώνης, πρώην μέλος της ΕΔΕΚΑΠ.

Τέλος, ο Γραμματέας ΝΕ Νοτίου Τομέα κ. Θανάσης Κλειάσιος, τα μέλη Μαριάννα Βγόντζα και Ευστάθιος Γεωργούλας. Σύσσωμη η Δ.Ο.ΠΑΣΟΚ Γλυφάδας με τον Γραμματέα Νίκο Χρέλια, όπως και οι Γραμματείς Δ.Ο. Ελληνικού- Αργυρούπολης, Λεωνίδας Πανιεράκης και Νέας Σμύρνης Νίκος Ρουμαντζάς.

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν, είναι από τη σελίδα του Στέφανου Ξεκαλάκη στο facebook.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡO ΣΤΟ ΣΑΙΤ aftodioikisivoice.gr

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΣ ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΡΑΧΑΜΙ