24 Ιουλίου 2024

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Ξεκαλάκης: “Έχουμε μία διαφορετική φιλοσοφία και το έχουμε αποδείξει”. Η τοποθέτηση του υποψήφιου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ

Ξεκαλάκης: “Έχουμε μία διαφορετική φιλοσοφία και το έχουμε αποδείξει”. Η τοποθέτηση του υποψήφιου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ

xekalakis-ehoyme-mia-diaforetiki-filosiofia-kai-to-ehoyme-apodeixei-i-topothetisi-toy-ypopsifioy-voyleytitoy-pasok-kinal-brahaminewsgr-1.png

Ξεκαλάκης: “Έχουμε μία διαφορετική φιλοσοφία και το έχουμε αποδείξει”. Η τοποθέτηση του υποψήφιου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ. Περιφέρεια Β3′ Νότιου Τομέα Αθηνών.

 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΡΙΑΝΤΗΣ

Ξεκαλάκης: “Έχουμε μία διαφορετική φιλοσοφία και το έχουμε αποδείξει”

 

 

 

Δυναμική παρουσία, με ξεκάθαρες θέσεις είχε ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ, Στέφανος Ξεκαλάκης, περιφέρεια Β3 Νοτίου Τομέα Αθηνών από την παρέμβασή μου στο Mega Tv, το Σάββατο 25 Μαρτίου 2023.

“Έχουμε μία διαφορετική φιλοσοφία και το έχουμε αποδείξει” τόνισε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε πως “το επίδικο για το ΠΑΣΟΚ στις επικείμενες εκλογές δεν είναι η διασφάλιση της καρέκλας, αλλά η διακυβέρνηση του τόπου με κοινωνικό πρόσημο”.

 

Η τοποθέτηση του Στέφανου Ξεκαλάκη

Η τοποθέτηση του Στέφανου Ξεκαλάκη, έχει ως εξής: “Το επίδικο για το ΠΑΣΟΚ στις επικείμενες εκλογές δεν είναι η διασφάλιση της καρέκλας, αλλά η διακυβέρνηση του τόπου με κοινωνικό πρόσημο.

Γιατί θέλω να θυμίσω σε όλους ότι και τώρα έχουμε μία σταθερή κυβέρνηση. Είναι αυτή η κυβέρνηση επ’ ωφελείας του λαού; Έχει εξυπηρετήσει σε κάτι τις πλατιές κοινωνικές μάζες; Ίσα-ίσα βιώνουμε μια διαρκής υποβάθμιση της ζωής μας.
Στον δρόμο προς εκλογές είναι εξαιρετικά σημαντικό, πέραν από την αριθμολαγνεία και τις θεωρητικολογίες περί συνεργασιών, να κριθούν τα προγράμματα. Εμείς το έχουμε καταθέσει εν γνώσει του Ελληνικού Λαού από το Δεκέμβρη του 2022 και περιμένουμε την κρίση του.
Έχουμε μία διαφορετική φιλοσοφία και το έχουμε αποδείξει.
Ο Γιώργος Παπανδρέου, ενόσω ήταν Πρωθυπουργός και είχε πάρει ισχυρή εντολή από τον Ελληνικό Λαό, για να σωθεί η χώρα, επέλεξε να αφήσει την καρέκλα. Αντιθέτως, για μία καρέκλα την οποία δεν θα ξανά έχουν ποτέ, τόσο ο κ. Μητσοτάκης, όσο και ο κ. Τσίπρας, επιμένουν και ναρκοθετούν την όποια συνεννόηση για προγραμματικές συνεργασίες.
Σε ότι αφορά στο ΠΑΣΟΚ, ψηφίζεις Νίκο Ανδρουλάκη, πρόγραμμα και την αντίστοιχη ηγετική του ομάδα που θα κληθεί να το εφαρμόσει.
Αν θεωρείτε λογικό ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης πρέπει να συνεργαστεί με τον ωτακουστή του, τότε βρισκόμαστε σε τελείως διαφορετικό μήκος κύματος. Σας λέω και πάλι ότι το ποιος θα προκύψει ως Πρωθυπουργός εξαρτάται από τις δυνάμεις οι οποίες θα συγκλίνουν σε ένα πρόγραμμα. Αυτές θα βρουν και το πρόσωπο του Πρωθυπουργού και των Υπουργών που θα μπορούν να υλοποιήσουν αυτό το πρόγραμμα.
Θα βρεθούν οι συγκλίσεις; Η ΝΔ παραδείγματος χάρη θα αναγνωρίσει ότι το νομοσχέδιο που πέρασε προσφάτως για το ΕΣΥ είναι ταφόπλακα για τη δημόσια υγεία;
Ο πρωθυπουργός μας έχει ταράξει στις συγγνώμες. Λίγο φιλότιμο δεν υπάρχει;
Ο ίδιος ο κ. Καραμανλής στην επιτροπή «κάρφωσε» τον κ. Μητσοτάκη, λέγοντας ότι «εγώ δεν θα ασχοληθώ με τους υφιστάμενους μου, θα αναλάβω προσωπικά την ευθύνη». Είναι κάτι το οποίο προτρέπω τον Πρωθυπουργό να το κάνει”.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΣ ΕΔΩ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΔΕΣ ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΡΑΧΑΜΙ