29 Μαρτίου 2024

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Θύελλα: Ηττήθηκε με 3-2 από τους Αγίους Αναργύρους. Ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις

Θύελλα: Ηττήθηκε με 3-2 από τους Αγίους Αναργύρους. Ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις

thyella-ittithike-me-3-2-apo-toys-agioys-anargyroys-oloklirwse-tis-agwnistikes-tis-ypohrewseis-brahaminewsgr.jpg

Θύελλα: Ηττήθηκε με 3-2 από τους Αγίους Αναργύρους. Ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις. Στο φετινό πρωτάθλημα.

 

Θύελλα: Ηττήθηκε με 3-2 από τους Αγίους Αναργύρους

 

Την ήττα με σκορ 3-2 από τους Αγίους Αναργύρους γνώρισε η Θύελλα. Και μ’ αυτή η μπραχαμιώτικη ομάδα ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο φετινό πρωτάθλημα.

Η Θύελλα αγωνίστηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα με δέκα παίκτες , στοιχείο που έπαιξε τον σημαντικότερο λόγο στην έκβαση της αναμέτρησης. Άλλωστε το συγκρότημα του Βαγγέλη Γιαννόπουλου είχε καταφέρει να προηγηθεί με 0-2 στα πρώτα 30 λεπτά.
Στο 4′ ο Τσακόγιωργα αφού απέφυγε τον προσωπικό του αντίπαλο έκανε το 0-1. Ο ίδιος παίκτης μετά από φάουλ του Πατρίκιου, έκανε το 0-2 με κεφαλιά. Οταν η μπραχαμιώτικη ομάδα έμεινε με λιγότερο παίκτη στο 56′ λόγω αποβολής του Χ. Κυριαζή, οι γηπεδούχοι ανέκτησαν τα ηνία του ματς. Στο 60′ από σέντρα του Κατσίβελα ο Πετανάι με κεφαλιά έκανε το 1-2, με τον Δεσποτόπουλο στο 68′ να ισοφαρίζει σε 2-2. Το τελικό 3-2 έκανε ο Κωσταδήμας μετά το κόρνερ του Κωσταδήμα.
ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ (Χρήστος Πιπίνης): Χανιώτης, Βυζανιάρης, Δενελάβας(46′ Χαραλάμπου), Παπουλίδης, Γενίδογαν, Χριστοδούλου, Κατσίβελας (85′ Ντελίμπασι), Αρβανιτάκης, Κωσταδήμας (85′ Φωτόπουλος), Πετανάι, Θεοδωρακόπουλος (46′ Δεσποτόπουλος)
ΘΥΕΛΛΑ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (Βαγγέλης Γιαννόπουλος): Καβακλής, Φραγγεδάκης, Αποστολόπουλος (61′ Κυριαζής Λ.), Κυριαζής Χ., Παπανδρέου (61′ Ταχματζίδης), Μανουσέλης, Λαγοπάτης (81′ Καρκασίνας), Κουμουνδούρος, Πετράκης (72′ Γαλατάς), Πατρίκιος, Τσακόγιωργας (71′ Ράλλης).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΔΕΣ ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΡΑΧΑΜΙ