9 Ιουνίου 2023

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Η Ένωση δημάρχων στηρίζει Ανδρούτσου. Με ψήφισμά της τάσσεται στο πλευρό της δημάρχου

Η Ένωση δημάρχων στηρίζει Ανδρούτσου. Με ψήφισμά της τάσσεται στο πλευρό της δημάρχου

i-enwsi-dimarhwn-stirizei-androytsoy-me-psifisma-tis-tassetai-sto-pleyro-tis-dimarhoy-brahaminewsgr.jpg

Η Ένωση δημάρχων στηρίζει Ανδρούτσου. Με ψήφισμά της τάσσεται στο πλευρό της δημάρχου. Και των μελών του Δ.Σ. του δήμου.

 

Η Ένωση δημάρχων στηρίζει Ανδρούτσου

 

Η Ένωση δημάρχων στηρίζει τη Μαρία Ανδρούτσου. Με ψήφισμά της τάσσεται στο πλευρό της δημάρχου Αγίου Δημητρίου και των μελών του δημοτικού συμβουλίου σχετικά με το θέμα που ψήφισαν να μην ασκηθεί από το Δήμο έφεση κατά των αποφάσεων του Πρωτοδικείου Αθηνών, με τις οποίες αναγνωρίσθηκε η μετατροπή της σύμβασης 34 εργαζομένων από ορισμένο σε αορίστου χρόνου.

 

Η ανακοίνωση – ψήφισμα της Ένωσης δημάρχων

Αναλυτικά η Ένωση δημάρχων στην ανακοίνωσή της επισημαίνει:

 

“Ψήφισμα της Ένωσης Δημάρχων Αττικής υπέρ της Δημάρχου Αγίου Δημητρίου

Με ανακοίνωσή της η Ένωση Δημάρχων Αττικής τάσσεται στο πλευρό της Δημάρχου Αγ. Δημητρίου κας Μαρίας Ανδρούτσου και των μελών του Δ.Σ. του Δήμου. Διαβάστε το ψηφισμά τους:

Η Ένωση Δημάρχων Αττικής

1) τάσσεται στο πλευρό της Δημάρχου Αγ. Δημητρίου κας Μαρίας Ανδρούτσου και των 27 μελών του Δ.Σ. που ψήφισαν να μην ασκηθεί από το Δήμο έφεση κατά των αποφάσεων του Πρωτοδικείου Αθηνών, με τις οποίες αναγνωρίσθηκε η μετατροπή της σύμβασης 34 εργαζομένων από ορισμένο σε αορίστου χρόνου.

2) Ζητά να σταματήσει οιαδήποτε ενέργεια για το αποδιδόμενο πειθαρχικό παράπτωμα της παράβασης καθήκοντος, και μάλιστα λόγω δόλου, αφού προφανώς ενήργησαν με μοναδικό κριτήριο την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου και το δημόσιο συμφέρον.

Ζητά την κατάργηση της διατάξεως (άρθρο 37 του Ν. 4915/2022) η οποία φαλκιδεύει την Αυτοτέλεια της Τοπικής Αυτοδιοίκησης σύμφωνα και με τις επιταγές του Συντάγματος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΔΕΣ ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΡΑΧΑΜΙ