9 Ιουνίου 2023

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Εγκαινιάστηκε ο νέος σταθμός ΕΚΑΒ στον Άγιο Δημήτριο. Στο δημοτικό στάδιο της πόλης (βίντεο)

Εγκαινιάστηκε ο νέος σταθμός ΕΚΑΒ στον Άγιο Δημήτριο. Στο δημοτικό στάδιο της πόλης (βίντεο)

egkainiastike-o-neos-stathmos-ekav-ston-agio-dimitrio-sto-dimotiko-stadio-tis-plis-brahaminewsgr.jpg

Εγκαινιάστηκε ο νέος σταθμός ΕΚΑΒ στον Άγιο Δημήτριο. Στο δημοτικό στάδιο της πόλης. Πλήρως εξοπλισμένος.

 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΡΙΑΝΤΗΣ

Εγκαινιάστηκε ο νέος σταθμός ΕΚΑΒ στον Άγιο Δημήτριο

 

Ο νέος σταθμός ΕΚΑΒ στον Άγιο Δημήτριο, είναι πλέον γεγονός. Μάλιστα, το Σάββατο 1 Απριλίου 2023, η Μαρία Ανδρούτσου παρέδωσε τα κλειδιά, στους αρμόδιους φορείς για να ξεκινήσει η λειτουργία του.

Ο νέος σταθμός ΕΚΑΒ εδρεύει στο δημοτικό στάδιο του Αγίου Δημητρίου και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Μυκόνου και Αγίου Δημητρίου. Η δήμαρχος παρέδωσε τα κλειδιά του σταθμού του σταθμού στον Αντιπρόεδρο του ΕΚΑΒ Παναγιώτη Κουτσουμπέλη και στον Πρόεδρο των Εργαζόμενων του ΕΚΑΒ Γιώργο Μαθιόπουλο.

egkainiastike-o-neos-stathmos-ekav-ston-agio-dimitrio-sto-dimotiko-stadio-tis-plis-brahaminewsgr.jpg2_.jpg egkainiastike-o-neos-stathmos-ekav-ston-agio-dimitrio-sto-dimotiko-stadio-tis-plis-brahaminewsgr.jpg1_.jpg egkainiastike-o-neos-stathmos-ekav-ston-agio-dimitrio-sto-dimotiko-stadio-tis-plis-brahaminewsgr.jpg3_.jpg egkainiastike-o-neos-stathmos-ekav-ston-agio-dimitrio-sto-dimotiko-stadio-tis-plis-brahaminewsgr.jpg4_.jpg egkainiastike-o-neos-stathmos-ekav-ston-agio-dimitrio-sto-dimotiko-stadio-tis-plis-brahaminewsgr.jpg5_.jpg egkainiastike-o-neos-stathmos-ekav-ston-agio-dimitrio-sto-dimotiko-stadio-tis-plis-brahaminewsgr.jpg6_.jpg egkainiastike-o-neos-stathmos-ekav-ston-agio-dimitrio-sto-dimotiko-stadio-tis-plis-brahaminewsgr.jpg7_.jpg egkainiastike-o-neos-stathmos-ekav-ston-agio-dimitrio-sto-dimotiko-stadio-tis-plis-brahaminewsgr.jpg8_.jpg egkainiastike-o-neos-stathmos-ekav-ston-agio-dimitrio-sto-dimotiko-stadio-tis-plis-brahaminewsgr.jpg9_.jpg egkainiastike-o-neos-stathmos-ekav-ston-agio-dimitrio-sto-dimotiko-stadio-tis-plis-brahaminewsgr.jpg9_.jpg egkainiastike-o-neos-stathmos-ekav-ston-agio-dimitrio-sto-dimotiko-stadio-tis-plis-brahaminewsgr.jpg11.jpg egkainiastike-o-neos-stathmos-ekav-ston-agio-dimitrio-sto-dimotiko-stadio-tis-plis-brahaminewsgr.jpg12.jpg egkainiastike-o-neos-stathmos-ekav-ston-agio-dimitrio-sto-dimotiko-stadio-tis-plis-brahaminewsgr.jpg13.jpg egkainiastike-o-neos-stathmos-ekav-ston-agio-dimitrio-sto-dimotiko-stadio-tis-plis-brahaminewsgr.jpg14.jpg egkainiastike-o-neos-stathmos-ekav-ston-agio-dimitrio-sto-dimotiko-stadio-tis-plis-brahaminewsgr.jpg15.jpg

Η τοποθέτηση του δήμου

 

Σύμφωνα με την τοποθέτηση των αρμοδίων του δήμου, γνωστοποιείται το σύνολο των δωρεάν παροχών στο ΕΚΑΒ.

Συγκεκριμένα, επισημαίνεται ότι:

“Ο Δήμος Αγίου Δημητρίου παραχωρεί δωρεάν στο ΕΚΑΒ:
Πλήρως εξοπλισμένο χώρο εντός του Δημοτικού Σταδίου που θα στεγάζεται ο σταθμός.
Δύο θέσεις πάρκινγκ στον εξωτερικό χώρο του Σταδίου επί της οδού Μυκόνου για τη στάθμευση δύο ασθενοφόρων οχημάτων
Φυλασσόμενο αύλειο χώρο εντός του Δημοτικού Σταδίου για τη στάθμευση των ασθενοφόρων οχημάτων
Ο νέος σταθμός του ΕΚΑΒ θα συμβάλλει στην αποτελεσματικότερη παροχή προ- νοσοκομειακής φροντίδας και θα αναβαθμίσει την ποιότητα και τη ζωή των πολιτών τόσο του Δήμου Αγίου Δημητρίου όσο και των όμορων δήμων Αλίμου και Παλαιού Φαλήρου αφού η θέση του χωροταξικά διαθέτει εξαιρετικά πληθυσμιακά και γεωγραφικά πλεονεκτήματα.
Τη σύντομη αλλά τεράστιας σημασίας για την πόλη μας, τελετή παράδοσης του σταθμού στο ΕΚΑΒ ακολούθησε το πρώτο από σειρά σεμιναρίων Πρώτων Βοηθειών από την ειδική ομάδα του ΕΚΑΒ.

 

Οι παρευρισκόμενοι

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην εκδήλωση παραβρέθηκαν αρκετά διοικητικά αλλά και αιρετά στελέχη του Οργανισμού Πολιτισμού και Περιβάλλοντος και του Δήμου Αγίου Δημητρίου που συνέβαλαν τα μέγιστα για τη δημιουργία του σταθμού.

Συγκεκριμένα, όπως: ο Πρόεδρος Γιάννης Μαθάς, ο Αντιπρόεδρος Θοδωρής Σταματάκης και η Προϊσταμένη του Νομικού Προσώπου Σταυρούλα Λογιώτη καθώς και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Άγγελος Γαβαλάς. Ο Αντιδήμαρχος Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Βασίλης Κουτσοβασίλης και η Αντιδήμαρχος Εξυπηρέτησης Πολίτη και Ισότητας Φύλων Ελένη Καντζέλη.

Επίση, οι Δημοτικοί σύμβουλοι Γιώργος Κοκοτσάκης και αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του δήμου και Παναγιώτης Γρίλλιας. Θα επιθυμούσαμε από εδώ να ευχαριστήσουμε θερμά και τον Προϊστάμενο στο ΕΚΑΒ Κώστα Τερλέγκα για τη συμβολή του στην ολοκλήρωση του νέου σταθμού ΕΚΑΒ στην πόλη μας”.

Μαζί με τον πρόεδρο εργαζομένων ΕΚΑΒ και γεν. σύμβουλο της ΑΔΕΔΥ Γιώργο Μαθιόπουλο. την Αγγελική Πουλοπούλου προϊσταμένη εκπαίδευσης προγραμμάτων του ΕΚΑΒ.


 

egkainiastike-o-neos-stathmos-ekav-ston-agio-dimitrio-sto-dimotiko-stadio-tis-plis-brahaminewsgr.jpg18jpg.jpg egkainiastike-o-neos-stathmos-ekav-ston-agio-dimitrio-sto-dimotiko-stadio-tis-plis-brahaminewsgr.jpg19jpg.jpg egkainiastike-o-neos-stathmos-ekav-ston-agio-dimitrio-sto-dimotiko-stadio-tis-plis-brahaminewsgr.jpg20jpg.jpg

egkainiastike-o-neos-stathmos-ekav-ston-agio-dimitrio-sto-dimotiko-stadio-tis-plis-brahaminewsgr.jpg16jpg.jpg egkainiastike-o-neos-stathmos-ekav-ston-agio-dimitrio-sto-dimotiko-stadio-tis-plis-brahaminewsgr.jpg17jpg.jpg

Ο χώρος άθλησης

Την ίδια ώρα, δημιουργήθηκε και χώρος άθλησης στο δημοτικό στάδιο Αγίου Δημητρίου, ο οποίος είναι εξοπλισμένος με όργανα γυμναστικής. Μάλιστα, στον ίδιο χώρο έγινε και επίδειξη παροχής βασικών πρώτων βοηθειών στους παρευρισκόμενους από ανθρώπους του ΕΚΑΒ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΔΕΣ ΕΔΩ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΥΓΕΙΑ ΔΕΣ ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΡΑΧΑΜΙ