19 Μαΐου 2024

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Πρεκετές: Επιστολή – κάλεσμα προοδευτικής συμμαχίας προς τους Μπραχαμιώτες. Μιλά για ολική ανατροπή

Πρεκετές: Επιστολή – κάλεσμα προοδευτικής συμμαχίας προς τους Μπραχαμιώτες. Μιλά για ολική ανατροπή

preketes-epistoli-kalesma-proodeytikis-symmahias-pros-toys-mprahamiwtes-mila-gia-proodeytiki-symmahia-brahaminewsgr.png

Πρεκετές: Επιστολή – κάλεσμα προοδευτικής συμμαχίας προς τους Μπραχαμιώτες. Μιλά για ολική ανατροπή. Με λύσεις στα προβλήματα.

 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΡΙΑΝΤΗΣ

Πρεκετές: Επιστολή – κάλεσμα προοδευτικής συμμαχίας προς τους Μπραχαμιώτες

 

Με επιστολή – κάλεσμα, προς τους πολίτες του Αγίου Δημητρίου, τοποθετείται ο υποψήφιος δήμαρχος και αρχηγός της παράταξης “Νέα Προοπτική”. Συγκεκριμένα, ο Χρήστος Πρεκετές, στο κείμενό του δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην προοδευτική συμμαχία, με στόχο την ανατροπή του παλιού, με μία δημοτική αρχή, η οποία θα κληθεί να δώσει λύσεις ουσία, όπως τονίζει, σε πολλά προβλήματα που ταλαιπωρούν τους κατοίκους του Αγίου Δημητρίου.

Είναι χαρακτηριστική η τοποθέτησή του, όταν κάνει λόγο για: “Εγκατάλειψη των δημοσίων χώρων. Ανεπάρκειες και στρεβλώσεις. Έλλειψη σχεδίων και προχειρότητα”. Παράλληλα, στην αποστροφή του λόγου του αναφέρεται σε μία σειρά κοστοβόρων έργων και ασύμβατων με την καθημερινότητα που πιέζουν το δήμο οικονομικά, εμπορικά και κοινωνικά. Μάλιστα, προτείνει και λύσεις προκειμένου να ξεπεραστούν του είδους αυτού τα προβλήματα.

Χαρακτηριστικά, η επισήμανσή του, έχει ως εξής: “Θέλουμε ένα δήμο αλληλέγγυο, ανοιχτό, δημοκρατικό και αποτελεσματικό. Ένα δήμο που να νοιάζεται και να ακούει όλους τους πολίτες του. Ένα δήμο εργασίας και προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο και όχι μία πασαρέλα υποψηφίων χωρίς στόχευση και πρόγραμμα με μηχανισμούς προσωπικής προβολής και όχι προσφοράς και υπηρέτησης της κοινωνίας.

Ένα δήμου που δεν θα ασφυκτιά οικονομικά, εμπορικά και κοινωνικά από την κάκιστη εκτέλεση δήθεν μεγαλεπήβολων απλά κοστοβόρων, ετεροχρονισμένων κι ασύμβατων με την καθημερινότητα έργων που το μόνο που καταφέρνουν είναι η απομόνωσή του…”.

Αναλυτικά, η επιστολή -κάλεσμα του Χρήστου Πρεκετέ, έχει ως εξής:

preketes-epistoli-kalesma-proodeytikis-symmahias-pros-toys-mprahamiwtes-mila-gia-proodeytiki-symmahia-brahaminewsgr.png1_.png.png

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΔΕΣ ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΡΑΧΑΜΙ