19 Μαΐου 2024

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Ο Ανδρουλάκης στον Άγιο Δημήτριο. Συνάντηση με Ανδρούτσου και πολιτικά στελέχη

Ο Ανδρουλάκης στον Άγιο Δημήτριο. Συνάντηση με Ανδρούτσου και πολιτικά στελέχη

o-androylakis-ston-agio-dimitrio-synantisi-me-androytsoy-kai-politika-stelehi-brahaminewsgr.png3_.png.png.jpg

Ο Ανδρουλάκης στον Άγιο Δημήτριο. Συνάντηση με Ανδρούτσου και πολιτικά στελέχη. Λόγω ημέρας αυτισμού.

 

Ο Ανδρουλάκης στον Άγιο Δημήτριο

o-androylakis-ston-agio-dimitrio-synantisi-me-androytsoy-kai-politika-stelehi-brahaminewsgr.png o-androylakis-ston-agio-dimitrio-synantisi-me-androytsoy-kai-politika-stelehi-brahaminewsgr.png1_.png.png o-androylakis-ston-agio-dimitrio-synantisi-me-androytsoy-kai-politika-stelehi-brahaminewsgr.png2_.png.png.png

o-androylakis-ston-agio-dimitrio-synantisi-me-androytsoy-kai-politika-stelehi-brahaminewsgr.png4_.png.png.jpg o-androylakis-ston-agio-dimitrio-synantisi-me-androytsoy-kai-politika-stelehi-brahaminewsgr.png6_.png.png.jpg o-androylakis-ston-agio-dimitrio-synantisi-me-androytsoy-kai-politika-stelehi-brahaminewsgr.png7_.png.png.jpg o-androylakis-ston-agio-dimitrio-synantisi-me-androytsoy-kai-politika-stelehi-brahaminewsgr.png11.png.png.jpg o-androylakis-ston-agio-dimitrio-synantisi-me-androytsoy-kai-politika-stelehi-brahaminewsgr.png9_.png.png.jpg o-androylakis-ston-agio-dimitrio-synantisi-me-androytsoy-kai-politika-stelehi-brahaminewsgr.png5_.png.png.jpg

Η παρουσία του Νίκου Ανδρουλάκη στον Άγιο Δημήτριο, την Κυριακή 2 Απριλίου 2023, εντάχθηκε στο πλαίσιο της επίσκεψης στο πρωτοποριακό καφέ “Το παρεάκι” το οποίο βρίσκεται στην πλατεία Παναγούλη και το διαχειρίζονται άνθρωποι με αυτισμό. Ωστόσο, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγή, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με στελέχη της πολιτική σκηνής της ευρύτερης περιφέρειας από τον Άγιο Δημήτριο και ν’ ανταλλάξει απόψεις γύρω από τα πολιτικά και αυτοδιοικητικά δρώμενα. Την ίδια ώρα, έντονα συζητήθηκε παρασκηνιακά το θέμα πιθανής συνεργασίας – στήριξης της παράταξης της Μαρίας Ανδρούτσου, από το ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής στις δημοτικές εκλογές. Κάτι που ενδεχομένως να πέσει στο τραπέζι μετά την ολοκλήρωση των βουλευτικών εκλογών, όπου και θα έχει φανεί η δύναμη του κάθε κόμματος με τα ποσοστά που θα συγκεντρώσει.

Φυσικά, ο Νίκος Ανδρουλάκης είχε ιδιαίτερη συνάντηση με τη δήμαρχο της πόλης, Μαρία Ανδρούτσου, με την οποία αντάλλαξαν απόψεις, όχι μόνο για την πρωτοβουλία της δημάρχου της παραχώρησης του χώρου όπου βρίσκεται το καφέ στους συμπολίτες μας οι οποίοι αντιμετωπίζουν το πρόβλημα του αυτισμού.

Η πρωτοβουλία

 

Ο Νίκος Ανδρουλάκης συνεχάρη τη Μαρία Ανδρούτσου για την πρωτοβουλία της να παραχωρήσει στους ανθρώπους για τον αυτισμό, το χώρο στην πλατεία Παναγούλη του καφέ All Day Cafe “Το παρεάκι“. Είχε επίσης την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες, με γονείς των παιδιών αλλά και με τους εκπαιδευόμενους του ΚΕΕΠΕΑ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ, συγχαίροντας όλες και όλους που συνετέλεσαν στη δημιουργία της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης, που στόχο έχει την ένταξη ΑμεΑ στην αγορά εργασίας.

Στη συνάντηση εκτός της δημάρχου, το παρών έδωσε επίσης η βουλευτής του ΠΑΣΚΟ – Κινήματος Αλλαγής, Τόνια Αντωνίου, το μέλος της Κ.Ε. του κινήματος, Ελισσάβετ Φελώνη, ο υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, Άρης Τσαμπήρας, ο τέως δήμαρχος Παντελής Ειρηνάκης, ο επικεφαλής της παράταξης “Δύναμη Αλλαγής” Παναγιώτης Λασκαρίδης, ο επικεφαλής της παράταξης “Αγαπάω την πόλη μου” και υποψήφιος δήμαρχος Αγίου Δημητρίου, Γιώργος Παπατριανταφύλλου κ.ά.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΔΕΣ ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΡΑΧΑΜΙ