16 Ιουνίου 2024

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Το συνέδριο της παράταξης “ΜΕΛΛΟΝ”. Η παρουσίαση των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων

Το συνέδριο της παράταξης “ΜΕΛΛΟΝ”. Η παρουσίαση των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων

to-synedrio-tis-paraaxis-mellon-i-paroysiasi-twn-ypopsifiwn-dimotikwn-symvoylwn-brahaminewsgr.jpg

Το συνέδριο της παράταξης “ΜΕΛΛΟΝ”. Η παρουσίαση των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων. Η ομιλία του προέδρου.

 

 

Το συνέδριο της παράταξης “ΜΕΛΛΟΝ”

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2 Απριλίου το απόγευμα το συνέδριο της παράταξης ΜΕΛΛΟΝ, στην αίθουσα του δημοτικού θεάτρου “Μελίνα Μερκούρη”. Παράλληλα, ο αρχηγός της παράταξης και υποψήφιος δήμαρχος Στέλιος Μαμαλάκης, παρουσίασε του υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της παράταξής του (σ.σ. την πρώτη ομάδα).

 

Η ανακοίνωση Μαμαλάκη

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Στέλιος Μαμαλάκης, πριν την πραγματοποίηση του συνεδρίου, είχε εκδώσει – αναρτήσει ανακοίνωση στα social media, στην οποία ανέφερε:

“Αγαπημένες συνδημότισσες και συνδημότες,
Η Κυριακή 2 Απριλίου είναι μια ιδιαίτερα σημαντική ημέρα για την παράταξη μας, αλλά και για εμένα προσωπικά!
Μια μεγάλη προσπάθεια για να αλλάξουμε σελίδα στην πόλη μας ξεκινά με το ιδρυτικό μας συνέδριο, με τη δύναμη των ανθρώπων που απαρτίζουν την δημοτική παράταξη ΜΕΛΛΟΝ για τον Άγιο Δημήτριο.
Ήρθε η στιγμή να ανταμώσουμε όλοι μαζί ,να ενώσουμε δυνάμεις για το μέλλον της πόλης μας και των ανθρώπων της.
Κάποιοι από εσάς με γνωρίζετε ως άνθρωπο, κάποιοι ως καθηγητή που μου εμπιστευθήκατε τα παιδιά σας , άλλοι ως πολιτικό πρόσωπο που δραστηριοποιείται στα κοινά της πόλης εδώ και 13 χρόνια, ενώ με κάποιους από εσάς διατηρώ ισχυρούς οικογενειακούς και φιλικούς δεσμούς. Οι νέοι με γνωρίζουν όχι μόνο με την ιδιότητα του εκπαιδευτικού αλλά και του συμπαραστάτη και συνομιλητή στις αγωνίες τους.
Σας υπόσχομαι ότι η σχέση μας θα παραμείνει με την ίδια ειλικρίνεια ,καθαρότητα και εντιμότητα που την χαρακτηρίζει μέχρι σήμερα. Αυτή η σχέση είναι το θεμέλιο της υποψηφιότητας μου για Δήμαρχος στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές για το δήμο μας και η εγγύηση ότι δεν μας ενδιαφέρει να διοικήσουμε για τα αξιώματα αλλά να δημιουργήσουμε την πόλη που μας αξίζει να ζούμε !
Αυτό φίλες και φίλοι που θα καταφέρουμε μαζί είναι να αλλάξει η πόλη μας!
Σας καλώ να συμμετέχετε στον αγώνα μας, μαζί να διαμορφώσουμε το πρόγραμμα μας και μαζί να παλέψουμε για τα αυτονόητα, να διώξουμε την μιζέρια που κυριαρχεί στις γειτονιές μας και να φέρουμε την άνοιξη στο δήμο μας.
Με εσάς συμμέτοχους θα αλλάξουμε σελίδα στην πόλη μας”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΔΕΣ ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΡΑΧΑΜΙ