29 Μαρτίου 2024

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Ανδρούτσου: “Είμαστε αρραγής και ενισχυμένη παράταξη”. Η συνέντευξη και το πρόγραμμά της

Ανδρούτσου: “Είμαστε αρραγής και ενισχυμένη παράταξη”. Η συνέντευξη και το πρόγραμμά της

androytsoy-eimaste-arragis-kai-enishymeni-parataxi-i-synenteyxi-kai-to-programma-tis-brahaminewsgr.jpg

Ανδρούτσου: “Είμαστε αρραγής και ενισχυμένη παράταξη”. Η συνέντευξη και το πρόγραμμά της. Τα μεγάλα έργα.

 

Ανδρούτσου: “Είμαστε αρραγής και ενισχυμένη παράταξη”

 

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε την Τρίτη 4 Απριλίου 2023 η Μαρία Ανδρούτσου στην εκπομπή Δημοτικές Διαπλοκές και Επικοινωνία 94fm συνέντευξη που έθιξε τα πιο σημαντικά ζητήματα της τρέχουσας δημοτικής περιόδου. Μίλησε επί παντός επιστητού, για τα δρώμενα στον Άγιο Δημήτριο, για το πρόγραμμα της παράταξής της ενόψει των Αυτοδιοικητικών εκλογών.

Έκανε λόγο για διεύρυνση της παράταξής της και με άλλες συνεργασίες παρατάξεων και πολιτικών προσώπων. Τόνισε δε ότι η παράταξήτης είναι αραγής όλα αυτά τα χρόνια και συμπλήρωσε πως συνυπάρχουν άψογα άτομα από διαφορετικά κόμματα. Ανέφερε δε ότι εντείνεται η προετοιμασία της παράταξήςτης ενόψει των δημοτικών εκλογών του Οκτωβρίου με συνεχείς συσκέψεις των μελών. Ειδικά δε κάθε Τετάρτη, όπως ανέφερε, όπου όλα τα στελέχη εκφράζουν τις απόψεις τους και καταγράφεται η στρατηγική αλλά και το πρόγραμμα της παράταξης.

 

 Τα μεγάλα έργα και η έφεση

 

Παράλληλα, η δήμαρχος Αγίου Δημητρίου, αναφέρθηκε και στα μεγάλα έργα που γίνονται στην πόλη. Στη διαμόρφωση της Αγίου Δημητρίου, στο γήπεδο, στον Ασύρματο, στο κολυμβητήριο, ενώ επεσήμανε ότι είναι ήδη έτοιμα τα πλάνα της και για άλλα έργα που θα αλλάξουν, όπως τονίζει, την εικόνα της πόλης.

Φυασικά αναφέρθηκε και στην υπόθεση των 34 εργαζομένων στο δήμο. Και παράλληλα την κλήση των 27 δημοτικών συμβούλων σε απολογία «για το πειθαρχικό παράπτωμα της παράβασης καθήκοντος λόγω δόλου» από τον γραμματέα της αποκεντρωμένης, για τη οποία δέχτηκε τελικά και η ίδια κλήση.

Τέλος, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη στήριξη την οποία έχει ο δήμος Αγίου Δημητρίου από τους συνδικαλιστικούς φορείς της χώρας για το συγκεκριμένο θέμα. Και όλων των δημάρχων. Μάλιστα, ολοκλήρωσε λέγοντας ότι αναμένονται δυναμικές κινητοποίησεις στο άμεσο χρονικό διάστημα καινέα συνάντηση με τον Μάκη Βορίδη στο υπουργείο Εσωτερικών, όπου και θα ζητήσουν και την κατάργηση του συγκεκριμένου νόμου των εφέσεων.

 

Η ραδιοφωνική συνέντευξη

 

Συγκεκριμένα, η ραδιοφωνική συνέντευξη της Μαρίας Ανδρούτσου έχει ως εξής:

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΔΕΣ ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ