9 Ιουνίου 2023

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » ΚΚΕ: Στη Βουλή με Κατσώτη για το θέμα του σχολείου του Αγίου Δημητρίου. Με τη μορφή ερώτησης

ΚΚΕ: Στη Βουλή με Κατσώτη για το θέμα του σχολείου του Αγίου Δημητρίου. Με τη μορφή ερώτησης

kke-sti-voyli-me-katswti-gia-to-thema-toy-sholeioy-toy-agioy-dimitrioy-me-ti-morfi-erwtisis-brahaminewsgrgr-710x375-1.jpg

ΚΚΕ: Στη Βουλή με Κατσώτη για το θέμα του σχολείου του Αγίου Δημητρίου. Με τη μορφή ερώτησης. Το κείμενο.

ΚΚΕ: Στη Βουλή με Κατσώτη για το θέμα του σχολείου του Αγίου Δημητρίου

 

Το σχολείο Αγίου Δημητρίου στη Βουλή. Συγκεκριμένα, πρόκειται για το ζήτημα των σοβαρών προβλημάτων ασφαλείας στο Ειδικό Νηπιαγωγείο και το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο του Δήμου Αγίου Δημητρίου Αττικής, έπειτα από την πτώση ψευδοροφών του σχολείου, έφερε στη Βουλή, με τη μορφή Ερώτησης, το ΚΚΕ.

 

Το κείμενο της ερώτησης

Το κείμενο της Ερώτησης που απευθύνεται στους υπουργούς Παιδείας και Θρησκευμάτων, Εσωτερικών, Υποδομών και Μεταφορών και που υπογράφουν οι βουλευτές του Κόμματος Χρήστος Κατσώτης, Γιάννης Γκιόκας, Λιάνα Κανέλλη, Διαμάντω Μανωλάκου και Θανάσης Παφίλης, έχει ως εξής:

«Την Τετάρτη 5 Απριλίου 2023 το προσωπικό του Ειδικού Νηπιαγωγείου και του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου του Δήμου Αγίου Δημητρίου, ανοίγοντας το κτήριο, το βρήκε πλημμυρισμένο από τον τρίτο όροφο ως και το ισόγειο. Η διαρροή υδάτων είχε προηγηθεί στις ώρες που δεν λειτουργούσε το σχολείο, από σπασμένο σωλήνα νερού στον 3ο όροφο. Νερά έτρεχαν από τα ταβάνια, καλώδια βράχηκαν, ψευδοροφές είχαν πέσει, ενώ φθορές είχε υποστεί το σχολείο και σε άλλα σημεία του (τουαλέτες στον πρώτο όροφο).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ Aftodioikisivoice.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΔΕΣ ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΡΑΧΑΜΙ