9 Ιουνίου 2023

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Παπατριανταφύλλου: “Περισσότερες από 50 δράσεις σε 11 ημέρες”. Όλες οι δραστηριότητες

Παπατριανταφύλλου: “Περισσότερες από 50 δράσεις σε 11 ημέρες”. Όλες οι δραστηριότητες

papatriantafylloy-perissoteres-apo-50-draseis-se-11-hmeres-oloes-oi-drastiriotits-brahaminewsgr.jpg

Παπατριανταφύλλου: “Περισσότερες από 50 δράσεις σε 11 ημέρες”. Όλες οι δραστηριότητες. Το πρόγραμμα.

 

Παπατριανταφύλλου: “Περισσότερες από 50 δράσεις σε 11 ημέρες”

 

Τις δράσεις του γνωστοποίησε ο Γιώργος Παπατριανταφύλλου. Ο επικεφαλής της παράταξης “Αγαπάμε την πόλη μας”, σύμφωνα με την ανακοίνωσή του, γνωστοποίησε ότι έχει πραγματοποιήσει 50 δράσεις μέσα σε 11 ημέρες.

Οι δραστηριότητες

 

Και συγκεκριμένα από τις 20 Μαρτίου έως τις 2 Απριλίου. Αναλυτικά, η δραστηριότητά του έχει ως εξής:

Γιώργος Παπατριανταφύλλου υπ. Δήμαρχος Αγίου Δημητρίου. Δράσεις και δραστηριότητα από 20 Μαρτίου έως 2 Απριλίου:
2 Απριλίου
Ο Γιώργος Παπατριανταφύλλου στον παράδρομο της Λεωφ. Βουλιαγμένης στον Άγιο Δημήτριο.
Δεν λειτουργεί ο φωτισμός της οδού.
Επικίνδυνες σκαλωσιές καταλαμβάνουν μεγάλο μέρος του οδοστρώματος.
Η κλίμακα προς Παμίσου, απεριποίητη.
2 Απριλίου
Στο Πασχαλινό Bazaar του 3ου δημοτικού σχολείου Αγίου Δημητρίου με την Ανδριάνα Βούρτση.
2 Απριλίου
Ο Γιώργος Παπατριανταφύλλου, Υπ. Δήμαρχος Αγίου Δημητρίου, στο πάρκο Ασυρμάτου στην γενική συνέλευση του Σωματείου Ασύρματος, στο οποίο είναι και μέλος του σωματείου.
Με την Ανδριάνα Βούρτση, την Μαρία Τσίρμπα και τον Σωτήρη Πράπα τομεάρχες και υποψήφιους του δημοτικού συνδυασμού Αγαπάμε την πόλη μας τον Άγιο Δημήτριο.
2 Απριλίου
Παρακολούθηση συζήτησης για το κοινωνικό πρόγραμμα για τον αυτισμό, στο cafe Παρεάκι, με την παρουσία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ κου Νίκου Ανδρουλάκη.
2 Απριλίου.
Ανακοίνωση του προγράμματος, Αγαπάμε την Πόλη μας, για τις υποδομές για παιδιά στο φάσμα του αυτισμού. Δημιουργία πάρκου παιδιών στο φάσμα του αυτισμού.
1η Απριλίου
Ο Γιώργος Παπατριανταφύλλου με τη ζωγράφο Μαργαρίτα Ντονικιάν, στα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής της mta-art της ίδιας και του εικαστικού και ζωγράφου, Σπύρου Κατσίκη, στον χώρο τέχνης Απλίκα.
Ο Γιώργος Παπατριανταφύλλου Υπ. Δήμαρχος Αγίου Δημητρίου, μίλησε στους πολλούς επισκέπτες της έκθεσης, αναφέροντας πως όραμα του είναι εφόσον τον εμπιστευτούν οι πολίτες του Αγίου Δημητρίου, η πόλη να θυμίζει υπαίθρια γκαλερί.
Έργα τέχνης, στις εισόδους αλλά και σε σημεία περάσματα ώστε να διαμορφώνεται καλή ψυχολογία στους πολίτες, αντικρίζοντας πίνακες, γλυπτά και καλαίσθητες με εικαστικές παρεμβάσεις όψεις προσδίδοντας στην πόλη του Αγίου Δημητρίου, πολιτιστική ταυτότητα, καθώς πολλά από τα έργα θα αναφέρονται στον πολιτισμό και την ιστορία του Αγίου Δημητρίου.
Το χαρτοφυλάκιο του πολιτισμού για την πραγματοποίηση και αυτού του έργου, για τη δημοτική παράταξη Αγαπάμε την Πόλη μας τον Άγιο Δημήτριο, έχει η Μαργαρίτα Ντονικιάν
1η Απριλίου
Ο Γιώργος Παπατριανταφύλλου, Υπ. Δήμαρχος Αγίου Δημητρίου, στο πάρκο Ασυρμάτου στην γενική συνέλευση του Σωματείου Ασύρματος, στο οποίο είναι και μέλος του σωματείου.
Με την Ανδριάνα Βούρτση, την Μαρία Τσίρμπα και τον Σωτήρη Πράπα τομεάρχες και υποψήφιους του δημοτικού συνδυασμού Αγαπάμε την πόλη μας τον Άγιο Δημήτριο.
1η Απριλίου
Ο Γιώργος Παπατριανταφύλλου Υπ. Δήμαρχος Αγίου Δημητρίου με την Ειρήνη Παλληγιάννη, πρόεδρο της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Αγίου Δημητρίου, τον Λεωνίδα Καραγιάννη πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων 6ου γυμνασίου Αγίου Δημητρίου και την Έφη Ζέρβα ταμία του Συλλόγου 6ου γυμνασίου στον χορό της Ένωσης, Σάββατο βράδυ.
1η Απριλίου
Επίσκεψη σε τρία σημεία στην Αγίου Δημητρίου στο έργο της “διαπλάτυνσης” στο οποίο ο Γιώργος Παπατριανταφύλλου εντοπίζει μεγάλα προβλήματα στον σχεδιασμό και στην οδική ασφάλεια.
31 Μαρτίου
Επίσκεψη στο Φεστιβάλ Ποδηλασίας, συνάντηση με τον Πρόεδρο, τον Αντιπρόεδρο και τον Γενικό Γραμματέα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αστικής ποδηλασίας Παναγιώτη Πιτσιλό, Χάρη Κουγιουμτζόπουλο, Αντώνη Σηφάκη και ανακοίνωση του προγράμματος για τη δημιουργία υποδομών και σχεδιασμού ποδηλασίας.
31 Μαρτίου
Στον ιερό ναό Σωτήρος και στο οικόπεδο που βρίσκεται πλησίον αυτού.
31 Μαρτίου
Στην Αγίου Δημητρίου και στον ιερό ναό Αγίου Δημητρίου, στη συνέχεια στον ιερό ναό Παναγίτσας και στον ιερό ναό Αγίου Βασιλείου.
31 Μαρτίου
Παρασκευή πρωί, στο 15ο Δημοτικό και στο 15ο νηπιαγωγείο, και στο 5ο και στο 4ο ΚΑΠΗ. Ανακοινώσεις και πρόγραμμα για την παιδεία και τα σχολεία στον Άγιο Δημήτριο.
30 Μαρτίου
Πέμπτη βράδυ στον β´ τελικό των εφήβων Κρόνος – Ολυμπιακός (με τους τομεάρχες Αγαπάμε την Πόλη μας: Κώστα Μπεκρή, Αντώνη Ποθητό, Σαραντή Ευγενικό)
30 Μαρτίου
Στην Αγίου Δημητρίου και αναγγελία στην εδώ και 2,5 χρόνια ήδη αναγγελία του έργου πεζοδρόμησης της Αγίου Δημητρίου από 25ης Μαρτίου έως Λουκή Ακρίτα.
30 Μαρτίου
Ο Γιώργος Παπατριανταφύλλου στη λεωφόρο Αγίου Δημητρίου στην κατασκευή του έργου «διαπλάτυνσης», με συνεργάτη μηχανικό.
29 Μαρτίου
Συμπαράσταση στον αγώνα του Πανελληνίου Συλλόγου Παραπληγικών και στήριξη.
29 Μαρτίου
Παρατήρηση και φωτογράφηση καρέ καρέ το λεωφορείο από την Αγίας Βαρβάρας στην Αγίου Δημητρίου ρεύμα προς παραλιακή, εξακολουθεί να βγαίνει έως και το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, λόγω της προχειρότητας σχεδιασμού και της ανύπαρκτης οδικής ασφάλειας.
29 Μαρτίου
Οι θέσεις μας για το έργο στην Αγίου Δημητρίου.
28 Μαρτίου
Επίσκεψη στο 3ο δημοτικό σχολείο Αγίου Δημητρίου και ανακοίνωση του προγράμματος για την παιδεία και τα σχολεία στον Άγιο Δημήτριο.
28 Μαρτίου
Επίσκεψη στα νηπιαγωγεία 13, 16 και 18.
28 Μαρτίου
Νύχτα μετά από καταρρακτώδη βροχή στις οδούς Λιδωρικίου και Ρεθύμνης για αυτοψία στις γειτονιές που αντιμετωπίζουν πρόβλημα μετά από κάθε νεροποντή.
26 Μαρτίου
Ο Γιώργος Παπατριανταφύλλου με τον Γιώργο Νινιό, την σκηνοθέτη Ερμίνα Κυριαζή, τον εκπαιδευτικό και καλλιτέχνη Βαγγέλη Αυγέρη και την εκπαιδευτικό και ηθοποιό Ελένη Καρβέλη, μετά την παράσταση του έργου, Τσιτάχ η Ερημιά του Τερματοφύλακα.
26 Μαρτίου
Ο Γιώργος Παπατριανταφύλλου στον 5ο βρεφονηπιακό σταθμό Αγίου Δημητριου.
Νωρίτερα στο 3ο ΚΑΠΗ και στη δομή Βοήθεια στο σπίτι.
Παράλληλα κατέγραψε την επικίνδυνη στροφή του λεωφορείου από την Αγίας Βαρβάρας στην Αγίου Δημητρίου. Εικόνα σοκαριστική.
26 Μαρτίου
Ο Γιώργος Παπατριανταφύλλου, Κυριακή μεσημέρι στην παιδική χαρά της οδού Κορυτσάς στον Άγιο Δημήτριο, μετά από πρόσκληση κατοίκων για σπασμένα μπουκάλια στην πλατεία.
26 Μαρτίου
Ο Γιώργος Παπατριανταφύλλου, Κυριακή μεσημέρι στην παιδική χαρά της οδού Ψυχογιού, Αμμοχώστου και Αίνου μετά από πρόσκληση κατοίκων για προβλήματα κακής συντήρησης και αδιαφορία της δημοτικής αρχής στην παιδική χαρά.
26 Μαρτίου
Ο Γιώργος Παπατριανταφύλλου, Κυριακή μεσημέρι στη διασταύρωση των οδών Δωριέων και Ψαρρού στον Άγιο Δημήτριο, μετά από αίτημα συμπολίτη μας για την τοποθέτηση σήματος Stop μετά την πρόκληση πολλών ατυχημάτων και πάρα το γεγονός πως έχει αιτηθεί πολλές φορές στη δημοτική αρχή χωρίς καμία ανταπόκριση.
25 Μαρτίου
Ο Γιώργος Παπατριανταφύλλου στο 3ο γυμνάσιο Αγίου Δημητρίου και στην πλατεία Δημοκρατίας (μήλων), στον Άγιο Δημήτριο.
25 Μαρτίου
Στον αγώνα volley γυναικών Αστέρας Αγίου Δημητρίου Αργυρούπολη.
24 Μαρτίου
Στη Λουκή Ακρίτα
23 Μαρτίου
Ο Γιώργος Παπατριανταφύλλου στο 4ο Δημοτικό σχολείο Αγίου Δημητρίου.
23 Μαρτίου
Ο Γιώργος Παπατριανταφύλλου στις γειτονιές του Αγίου Δημητρίου.
22 Μαρτίου
Ο Γιώργος Παπατριανταφύλλου, στο 18ο δημοτικό σχολείο Αγίου Δημητρίου (Γενναδίου και Αγ. Σαράντα).
22 Μαρτίου
Βράδυ στην οδό Σουλίου καταγραφή προβλημάτων της οδού.
22 Μαρτίου
Ο Γιώργος Παπατριανταφύλλου στην παράδοση ρουχισμού σε συμπολιτες μας με ανάγκη, στον Άγιο Δημήτριο.
Με τους συνεργάτες του:
Σαραντή Ευγενικό
Κώστα Μπεκρή
Αντώνη Ποθητό.
Αγαπάμε την πόλη μας τον Άγιο Δημήτριο.
21 Μαρτίου
Ο Γιώργος Παπατριανταφύλλου στον αγώνα μπάσκετ του Αστέρα Αγίου Δημητρίου με την ομάδα του Ρέντη για το πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΝΑ.
Ο Αστέρας κέρδισε με 75 – 54
Μαζί με την Μαριάννα Τογανίδη πρόεδρο του σωματείου και τον Κώστα Μπεκρή, τομεάρχη.
21 Μαρτίου
Ο Γιώργος Παπατριανταφύλλου στον 7ο παιδικό σταθμό Αγίου Δημητρίου.
20 Μαρτίου
Ο Γιώργος Παπατριανταφύλλου Τρίτη πρωί επισκέφθηκε το 17ο δημοτικό σχολείο Αγίου Δημητρίου.
20 Μαρτίου
Ο Γιώργος Παπατριανταφύλλου Δευτέρα βράδυ στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Αγίου Δημητρίου, στην οδό Θεομήτορος.
Πολλές ελλείψεις, εικόνα δεκαετιών ‘70 και ´80, ανύπαρκτες υποδομές για ΑΜΕΑ.
20 Μαρτίου
Γιώργος Παπατριανταφύλλου και Ανδριάνα Βούρτση, Σαββατοκύριακο στις εκδηλώσεις για την ποίηση του Γ. Ρίτσου στη δημοτική βιβλιοθήκη του Αγίου Δημητρίου και στα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής του συλλόγου Αρκάδων Αγίου Δημητρίου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΔΕΣ ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΡΑΧΑΜΙ