9 Ιουνίου 2023

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Σοβαρό τροχαίο στην Αγίου Δημητρίου. Μοτοσικλετιστής με πεζό

Σοβαρό τροχαίο στην Αγίου Δημητρίου. Μοτοσικλετιστής με πεζό

sovaro-trohaio-stin-agioy-dimitrioy-motosikleitistis-me-pezo-brahaminewsgr.jpg

Σοβαρό τροχαίο στην Αγίου Δημητρίου. Μοτοσικλετιστής με πεζό. Τι συνέβη.

 

Σοβαρό τροχαίο στην Αγίου Δημητρίου

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα συνέβη στην Αγίου Δημητρίου 167, το Σάββατο 8 Απριλίου 2023 το μεσημέρι με θύματα έναν οδηγό μοτοσικλέτας κι έναν πεζό. Σύμφωνα με πληροφορίες από περίοικους, ο οδηγός της μοτοσικλέτας φάνηκε να χάνει τον έλεγχο της μηχανής του, η οποία σύρθηκε στην άσφαλτο κι έπεσε πάνω σε διερχόμενο πεζό.

Κάποιοι από τους διερχόμενους ανέφεραν ότι ο πεζός έκανε κίνηση να διασχίσει κάθετα την Αγίου Δημητρίου χωρίς να ελέγξει το δρόμο με αποτέλεσμα ο οδηγός της μηχανής να αιφνιδιαστεί και να πατήσει απότομα φρένο. Έτσι, έχασε τον έλεγχο της μηχανής του η οποία σύρθηκε στην άσφαλτο και στη συνέχεια έπεσε πάνω στον πεζό.
Λεπτομέρειες για τις συνθήκες του ατυχήματις διενεργεί η τροχαία. Η ουσία πάντως είναι ότι στο σημείο κατέφτασαν δύο ασθενοφόρα τα οποία παρέλαβαν τους δύο τραυματίες για να τους μεταφέρουν στο νοσοκομείο προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

sovaro-trohaio-stin-agioy-dimitrioy-motosikleitistis-me-pezo-brahaminewsgr.jpg1_.jpg sovaro-trohaio-stin-agioy-dimitrioy-motosikleitistis-me-pezo-brahaminewsgr.jpg2_.jpg sovaro-trohaio-stin-agioy-dimitrioy-motosikleitistis-me-pezo-brahaminewsgr.jpg3_.jpg

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΔΕΣ ΕΔΩ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΔΕΣ ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΡΑΧΑΜΙ