25 Απριλίου 2024

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Το νέο έντυπο του ΚΕΠ Αγίου Δημητρίου. Πιο προσβάσιμος δήμος

Το νέο έντυπο του ΚΕΠ Αγίου Δημητρίου. Πιο προσβάσιμος δήμος

to-neo-entypo-toy-kep-agioy-dimitrioy-pio-prosvasimos-dimos-brahaminewsgr.png

Το νέο έντυπο του ΚΕΠ Αγίου Δημητρίου. Πιο προσβάσιμος δήμος. Η λειτουργικότητά του.

 

Το νέο έντυπο του ΚΕΠ Αγίου Δημητρίου

Κυκλοφόρησε ήδη το νέο φυλλάδιο του ΚΕΠ Αγίου Δημητρίου, με κυρίαρχο σκοπό την εξυπηρέτηση των πολιτ΄βν.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι αρμόδιοι φορείς: Τίποτα δεν είναι πιο σπουδαίο από το να κάνουμε κάτι για τους άλλους!
Η φράση στο εξώφυλλο του φυλλαδίου του ΚΕΠ Αγίου Δημητρίου που μόλις κυκλοφόρησε, συμπυκνώνει με μοναδικό τρόπο όλους τους λόγους που αυτό το φυλλάδιο δημιουργήθηκε και διατίθεται στους πολίτες, ώστε να έχουν στα χέρια τους όλες εκείνες τις υπηρεσίες που μπορούν να ολοκληρώσουν μέσα από τα Κέντρα Εξυπηρέτησης του Πολίτη τόσο δια ζώσης όσο και ηλεκτρονικά.
Tο νέο φυλλάδιο του ΚΕΠ, με καινοτόμο σχεδιασμό και συμπυκνωμένη πληροφορία, αποτελεί ένα ακόμη εργαλείο για την ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση του πολίτη”.

 

Η Μαρία Ανδρούτσου

► Όπως αναφέρει η Δήμαρχος Αγίου Δημητρίου, Μαρία Ανδρούτσου: «Κατά τον Μάρτιν Λούθερ Κινγκ: Η πιο επίμονη και επείγουσα ερώτηση στη ζωή είναι: «τι κάνεις για τους άλλους;» Αυτή ακριβώς η επίμονη και επείγουσα ερώτηση «γέννησε» και το έντυπο του ΚΕΠ.
Οι υπηρεσίες που προσφέρουν τα ΚΕΠ, το City Agenda, τα ηλεκτρονικά αιτήματα… Ο Δήμος μας γίνεται κάθε μέρα καλύτερος, πιο προσβάσιμος, ποιοτικότερος, περισσότερο φιλικός. Κι όλα ξεκινούν από… και καταλήγουν στον πολίτη. Ο πολίτης και η καλύτερη εξυπηρέτησή του είναι ο γνώμονας, η πυξίδα και το ταξίδι μας…».

 

Η Ελένη Καντζέλη

► Για να συνεχίσει η Αντιδήμαρχος Εξυπηρέτησης Πολίτη και Ισότητας των Φύλων Ελένη Καντζέλη: «Το έντυπο αυτό είναι μια έγκυρη πηγή πληροφόρησης, που καλύπτει το μεγαλύτερο δυνατό φάσμα των σχέσεων μας/σας με τις υπηρεσίες των ΚΕΠ αλλά και τις ηλεκτρονικές/ψηφιακές υπηρεσίες του Δήμου Αγίου Δημητρίου. Ευχή μας, να αποτελέσει ένα χρήσιμο εργαλείο για όλες και όλους…»

Δείτε το φυλλάδιο του ΚΕΠ παρακάτω και βρείτε το στα Κέντρα Εξυπηρέτησης του Πολίτη και σε όλες τις Κεντρικές Υπηρεσίες του Δήμου.

Ενημερωτικό έντυπο ΚΕΠ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΔΕΣ ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΡΑΧΑΜΙ