29 Μαρτίου 2024

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Μοιράστηκαν γκολ και βαθμούς η Μπάρτσα με τη Δόξα Βύρωνα (2-2). Για την άνοδο

Μοιράστηκαν γκολ και βαθμούς η Μπάρτσα με τη Δόξα Βύρωνα (2-2). Για την άνοδο

Μοιράστηκαν γκολ και βαθμούς η Μπάρτσα με τη Δόξα Βύρωνα (2-2). Για την άνοδο. Δυσκολεύτηκαν οι Μπραχαμιώτες.

 

Μοιράστηκαν γκολ και βαθμούς η Μπάρτσα με τη Δόξα Βύρωνα (2-2)

 

Γκολ και βαθμούς μοιράστηκαν (2-2) ο ΠΑΟ Αγίου Δημητρίου και η Δόξα Βύρωνα στην μεταξύ τους αναμέτρηση η οποία διεξήχθη την Κυριακή 9 Απριλίου 2023 στο γήπεδο Καλαμακίου.

Το ματς διεξήχθη παρουσία 500 φιλάθλων με τους γηπεδούχους να καταφέρνουν να γυρίσουν ένα παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο και να πάρουν τελικά το βαθμό της ισοπαλίας και να γυρίσουν από την κόλαση…

 

Φάσεις και γκολ

 

Στο πρώτο ημίωρο η «μπάρτσα» ήταν εκείνη που πλησίασε το γκολ σε δύο περιπτώσεις αλλά ο Μεϊμάρογλου κράτησε ανέπαφη την εστία του. Συγκεκριμένα, στο 5ο λεπτό απέκρουσε σωτήρια το σουτ του Λεβέντη και στο 20′ σταμάτησε την προσπάθεια του Πλάκα. Οι κυανόλευκοι ισορρόπησαν το ματς και ευτύχησαν να προηγηθούν στο 32′ χάρη σε θαυμάσια προσωπική ενέργεια και πλασέ του Ζευκιλή (0-1), ο οποίος έξι λεπτά μετά «χτύπησε» πάλι και με διαγώνιο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα, δίνοντας σπουδαίο προβάδισμα στην ομάδα του (0-2).

Οι κυανέρυθροι προσπάθησαν στο δεύτερο μέρος να αντιδράσουν και κατάφεραν να μπουν στο παιχνίδι στο 55′. Ο Αρώνης ανατράπηκε από τον Τζάρτζαλο και ο Ερμάλ από την άσπρη βούλα μείωσε σε 1-2. Η ισοφάριση από πλευράς γηπεδούχων ήρθε στο 74′, όταν ο Γαβαλάς σούταρε με δύναμη, η μπάλα «τράνταξε» το οριζόντιο δοκάρι. Στην επαναφορά χτύπησε στην πλάτη του γκολκίπερ Μεϊμάρογλου και από εκεί κατέληξε στα δίχτυα για το 2-2!

Στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης και οι δύο ομάδες επιδίωξαν το νικητήριο γκολ, όμως δεν το βρήκαν και, έτσι, περιορίστηκαν στο ισόπαλο 2-2, που σε γενικές γραμμές κρίνεται δίκαιο.

Διαιτητές: Περράκης, Σαμοΐλης-Ανδρέου

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (Κώστας Αρζένης): Μανώλης, Πλάκα (69′ λ.τρ. Καρπέτας), Χιώτης, Τσάκος, Φούφας, Λεβέντης (46′ λ.τρ. Παναγιωτόπουλος), Αρώνης, Καρκασίνας, Ρίζος (46′ Γαβαλάς), Κούτρος, Ερμάλ

ΔΟΞΑ ΒΎΡΩΝΟΣ (Δημήτρης Κωνσταντόπουλος): Μεϊμάρογλου, Τζάρτζαλος (58′ Κουτσαφτίκης), Βουτάς, Ρωμανός, Λιακόπουλος (46′ Χουχουλής), Τσακλάνος, Δούκας, Λεβέντης, Καρατσομπανάκης (90′ Μίζιος), Ζευκιλής, Τσακναρής (46′ Χαλβατζής).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΔΕΣ ΕΔΩ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΔΕΣ ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΡΑΧΑΜΙ