9 Ιουνίου 2023

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής καταγγέλλει το δήμο Αγίου Δημητρίου. Για τη συνεδρίαση του Δ.Σ. σε ημέρα απεργίας

Το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής καταγγέλλει το δήμο Αγίου Δημητρίου. Για τη συνεδρίαση του Δ.Σ. σε ημέρα απεργίας

to-syndikato-ota-attikis-kataggellei-to-dimo-agioy-dimitrioy-gia-ti-synedriasi-se-imera-apergias-brahaminewsgr.jpg

Το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής καταγγέλλει το δήμο Αγίου Δημητρίου. Για τη συνεδρίαση του Δ.Σ. σε ημέρα απεργίας. Όλο το κείμενο.

 

Το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής καταγγέλλει το δήμο Αγίου Δημητρίου

Το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής καταγγέλλει την απαράδεκτη, όπως τη χαρακτηρίζει, απόφαση της Δημοτικής Αρχής του Αγίου Δημητρίου να προχωρήσει σε συνεχιζόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (από τη προηγούμενη Τετάρτη) σε μέρα 24ώρης απεργίας των εργαζομένων στους δήμους.

 

Τι αναφέρει το συνδικάτο

 

Χαρακτηριστικά, μεταξύ των άλλων, το συνδικάτο, επισημαίνει, τα παρακάτω:

“Η υποτιθέμενη «υποστηριχτής» των εργαζομένων απόδειξε πόσο υποκρίτρια είναι. Το πρωί πουλούσε «αγωνιστιλίκι» στη συγκέντρωση των εργαζομένων με τις πλάτες της πλειοψηφίας του εργοδοτικού κυβερνητικού συνδικαλισμού και το μεσημέρι συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο.

Είναι η ίδια, που στο θέμα των 34 συναδέλφων συμβασιούχων οι δικαιολογίες που παρουσίασε ήταν απερίγραπτες, για την απόφαση της να σύρει τους συμβασιούχους στο ανώτατο επίπεδο στον Άρειο Πάγο. Κι ας είχε ομόφωνη απόφαση από το δημοτικό συμβούλιο να μην προχωρήσει σε έφεση.

Παράλληλα αρνήθηκε να συζητήσει το αίτημα δεκάδων φορέων για το θέμα της ασφάλειας των σχολείων, μετά από τη πτώση της οροφής στο ειδικό σχολείο. Βέβαια μπροστά στα 2εκ. 600χιλ. ευρώ, δάνειο που αποφάσισε  να πάρει για την αντικατάσταση του οδοφωτισμού, το ζήτημα της ασφάλειας των παιδιών μας για τη Δημοτική Αρχή είναι δευτερεύον ζήτημα.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να βγάλουν τα συμπεράσματα τους. Να καταδικάσουν με όλους τους τρόπους όλους αυτούς και τα κόμματα τους που το πρωί το παίζουν «συμπαραστάτες» στους εργαζόμενους και τις διεκδικήσεις τους και το απόγευμα στα δημοτικά συμβούλια υλοποιούν στο ακέραιο τις κυβερνητικές πολιτικές”.

to-syndikato-ota-attikis-kataggellei-to-dimo-agioy-dimitrioy-gia-ti-synedriasi-se-imera-apergias-brahaminewsgr.jpg1_.jpg
to-syndikato-ota-attikis-kataggellei-to-dimo-agioy-dimitrioy-gia-ti-synedriasi-se-imera-apergias-brahaminewsgr.jpg2_.jpg

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΔΕΣ ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBBOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΡΑΧΑΜΙ