9 Ιουνίου 2023

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Καλά κρατεί η αντιπαράθεση Ανδρούτσου – Μαμαλάκη. “Συνεχίζετε να εκτίθεστε ανεπανόρθωτα… – Η απάντησή μας μετά το Πάσχα”

Καλά κρατεί η αντιπαράθεση Ανδρούτσου – Μαμαλάκη. “Συνεχίζετε να εκτίθεστε ανεπανόρθωτα… – Η απάντησή μας μετά το Πάσχα”

kala-kratei-i-antiparahesi-androytsoy-mamalaki-synehizete-na-ektitheste-anepanorthwta-i-apantisi-mas-meta-to-pasha-brahaminewsgr.jpg

Καλά κρατεί η αντιπαράθεση Ανδρούτσου – Μαμαλάκη. “Συνεχίζετε να εκτίθεστε ανεπανόρθωτα… – η απάντησή μας μετά το Πάσχα”. Όλο το ρεπορτάζ.

 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΡΙΑΝΤΗΣ

Καλά κρατεί η αντιπαράθεση Ανδρούτσου – Μαμαλάκη

 

 

Καλά κρατεί η αντιπαράθεση Ανδρούτσου – Μαμαλάκη. Η δήμαρχος Αγίου Δημητρίου, παίρνει θέση, με νέα τοποθέτησή της στο θέμα του Δημοτικού Θεάτρου “Μελίνα Μερκούρη” και την άδεια λειτουργίας του χώρου. Κάτι που αμφισβήτησε ο επικεφαλής της παράταξης “ΜΕΛΛΟΝ”.

Η Μαρία Ανδρούτσου, έφερε στην επιφάνεια νέα στοιχεία και τόνισε για τον Στέλιο Μαμαλάκη ότι συνεχίζει να εκτίθεται ανεπανόρθωτα.

 

Η ανακοίνωση της Μαρίας Ανδρούτσου

Συγκεκριμένα, η Μαρία Ανδρούτσου, στην ανακοίνωσή της, επισημαίνει:

“Στέλιος Μαμαλάκης συνεχίζετε να εκτίθεστε ανεπανόρθωτα‼️

Κουνάτε το δάχτυλο, αναφερόμενος σε καταργημένες διατάξεις:
Τόσο ο Νόμος 4229/14, όσο και η Αποφ. ΔΙΑΔΠ/ΦΑ2.1/31600/13 (ΦΕΚ 3106/Β/2013) για τα Θέατρα έχουν καταργηθεί‼️
Κυριολεκτικά και μεταφορικά έχετε μείνει στο ΠΑΡΕΛΘΟΝ‼️
KYA οικ. 16228/17.05.2017 (ΦΕΚ 1723/18.05.2017 τεύχος Β’)
Απλούστευση και προτυποποίηση των διοικητικών διαδικασιών γνωστοποίησης λειτουργίας Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος, Θεάτρων και Κινηματογράφων.
Άρθρο 16
Καταργούμενες διατάξεις
1. Από την έναρξη ισχύος της παρούσας και για τα καταστήματα που υπάγονται σε αυτήν και διέπονται από το ν. 4442/2016, παύουν να ισχύουν:
α. Η κοινή υπουργική απόφαση ΔΙΑΔΠ/Φ.Α.2.1/ 34824/27-12-2013 (ΦΕΚ Β΄ 3402) «Απλούστευση και Προτυποποίηση των διοικητικών διαδικασιών γνωστοποίησης ίδρυσης και λειτουργίας Καταστήματος Υγειονομικού Ενδιαφέροντος λιανικής διάθεσης τροφίμων και ποτών (Κατηγορίας ΙΙΙ της υγειονομικής διάταξης)- Ένταξη των διαδικασιών στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (Κ.Ε.Π.) που λειτουργούν ως Ενιαία Κέντρα Εξυπηρέτησης (Ε.Κ.Ε.)».
β. Η κοινή υπουργική απόφαση ΔΙΑΔΠ/Φ.Α.2.1/ 34825/27-12-2013 (ΦΕΚ Β’3403) «Απλούστευση και Προτυποποίηση των διοικητικών διαδικασιών γνωστοποίησης ίδρυσης και λειτουργίας Καταστήματος Παροχής Υπηρεσιών Υγειονομικού Ενδιαφέροντος (Κ.Π.Υ.Υ.Ε.)- Ένταξη των διαδικασιών στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (Κ.Ε.Π.) που λειτουργούν ως Ενιαία Κέντρα Εξυπηρέτησης (Ε.Κ.Ε.)».
2. Η κοινή υπουργική απόφαση ΔΙΑΔΠ/Φ.Α.2.1/ 31600/20-11-2013 (ΦΕΚ Β΄3106) «Απλούστευση των διοικητικών διαδικασιών έκδοσης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας Καταστήματος Υγειονομικού Ενδιαφέροντος, Θεάτρου και Κινηματογράφου» συνεχίζει να εφαρμόζεται αποκλειστικά για τα κέντρα διασκέδασης σε συνδυασμό με το άρθρο 37 του ν. 4442/2016, σύμφωνα με το οποίο καταργείται η αρμοδιότητα των Συμβουλίων και τα κέντρα διασκέδασης αδειοδοτούνται και ελέγχονται από την εκάστοτε αρμόδια υπηρεσία.
Υ.Γ.: Όπως σας είχα πει στη συνάντησή μας όταν με ενημερώσατε για την απόφασή σας να διεκδικήσετε το αξίωμα του Δημάρχου,
μαζί με τις αναστάσιμες ευχές μου για υγεία και δύναμη,
σας επαναλαμβάνω και πάλι,
Είμαι στη διάθεσή σας να σας παρέχω οποιαδήποτε πληροφορία βοηθήσει στο έργο σας!
Κι επειδή “Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός”, προλαβαίνετε να αλλάξετε ρότα και να κάνετε δημιουργική αντιπολίτευση‼️”.

 

Η τοποθέτηση Μαμαλάκη

 

Από την πλευρά του Στέλιος Μαμαλάκης, επεσήμανε:

“Ατενίζοντας το Θείο Δράμα η σκέψη μας φτερουγίζει στις ψυχές των αγαπημένων μας και σε όλους όσους έφυγαν τόσο άδικα και νωρίς.
Μετά την σταύρωση, τον θάνατο, την ταφή ακολουθεί πάντα όμως η ΑΝΆΣΤΑΣΗ.
Με σεβασμό σε αυτές τις ιδιαίτερες άγιες μέρες , δεν θα απαντήσουμε στις σημερινές επιθέσεις που δεχόμαστε από την Μαρία Ανδρούτσου • Δήμαρχος Αγίου Δημητρίου, Αττικής .
Την επόμενη του Πάσχα θα απαντήσουμε με ήθος και πολιτική ευπρέπεια.
Αλλάζουμε σελίδα στην πόλη μας με ήθος και σεβασμό στον πολίτη”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΔΕΣ ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΡΑΧΑΜΙ