30 Νοεμβρίου 2023

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Τελευταίο αντίο στον μπραχαμιώτη Νίκο που σκοτώθηκε σε τροχαίο. Οι φίλοι του ντυμένοι στα λευκά

Τελευταίο αντίο στον μπραχαμιώτη Νίκο που σκοτώθηκε σε τροχαίο. Οι φίλοι του ντυμένοι στα λευκά

teleytaio-antio-ston-brahamiwti-niko-poy-skotwthike-se-trohaio-oi-filoi-toy-ntymenoi-sta-leyka-brahaminewsgr.jpg8_.jpg

Τελευταίο αντίο στον μπραχαμιώτη Νίκο που σκοτώθηκε σε τροχαίο. Οι φίλοι του ντυμένοι στα λευκά. Τον αποχαιρέτησαν μαρσάροντας τις μηχανές τους.

 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΡΙΑΝΤΗΣ

Τελευταίο αντίο στον μπραχαμιώτη Νίκο που σκοτώθηκε σε τροχαίο

 

teleytaio-antio-ston-brahamiwti-niko-poy-skotwthike-se-trohaio-oi-filoi-toy-ntymenoi-sta-leyka-brahaminewsgr.jpg teleytaio-antio-ston-brahamiwti-niko-poy-skotwthike-se-trohaio-oi-filoi-toy-ntymenoi-sta-leyka-brahaminewsgr.jpg1_.jpg teleytaio-antio-ston-brahamiwti-niko-poy-skotwthike-se-trohaio-oi-filoi-toy-ntymenoi-sta-leyka-brahaminewsgr.jpg2_.jpg teleytaio-antio-ston-brahamiwti-niko-poy-skotwthike-se-trohaio-oi-filoi-toy-ntymenoi-sta-leyka-brahaminewsgr.jpg3_.jpg.png teleytaio-antio-ston-brahamiwti-niko-poy-skotwthike-se-trohaio-oi-filoi-toy-ntymenoi-sta-leyka-brahaminewsgr.jpg4_.jpg.png

Στον κοιμητήριο του Αγίου Δημητρίου είπαν οι γονείς, η αδερφή, οι συγγενείς και τοι φίλοι του, το τελευταίο “αντίο” στο Νίκο Μάκο. Το 28χρονο παλικάρι, τον μπραχαμιώτη που έχασε τη ζωή του τη Μ. Τρίτη 11 Απριλίου 2023 σε τροχαίο ατύχυημα στην Καλαμακίου. Το μοιραίο συνέβη όταν ο Νίκος οδηγούσε τη μηχανή του. Ξαφνικά ένα αυτοκίνητο βγήκε από τη Νίκης, παραβιάζοντας – σύμφωνα με μαρτυρίες – το STOP. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή, με αποτέλεσμα ο νεαρός οδηγός της μηχανής να εκτιναχθεί και να καταλήξει μέσα στην καμπίνα του αυτοκινήτου, το οποίο τούμπαρε.

 

teleytaio-antio-ston-brahamiwti-niko-poy-skotwthike-se-trohaio-oi-filoi-toy-ntymenoi-sta-leyka-brahaminewsgr.jpg5_.jpg.webp teleytaio-antio-ston-brahamiwti-niko-poy-skotwthike-se-trohaio-oi-filoi-toy-ntymenoi-sta-leyka-brahaminewsgr.jpg6_.jpg.webp teleytaio-antio-ston-brahamiwti-niko-poy-skotwthike-se-trohaio-oi-filoi-toy-ntymenoi-sta-leyka-brahaminewsgr.jpg7_.jpg.webp teleytaio-antio-ston-brahamiwti-niko-poy-skotwthike-se-trohaio-oi-filoi-toy-ntymenoi-sta-leyka-brahaminewsgr.jpg8_.jpg.webp

Το αγαπημένο του τραγούδι

Ντυμένοι στα λευκά αποχαιρέτησαν οι φίλοι του το Νίκο, ενώ την ίδια ώρα να παίζει δυνατά στα μεγάφωνα το αγαπημένο του το τραγούδι.

Η κηδεία έγινε το μεσημέρι της Τρίτης 18 Απριλίου 2023, στο κοιμητήριο του Αγίου Δημητρίου που είχε κατακλυστεί από κόσμο. Τραγικές φιγούρες οι γονείς του Νίκου και η αδελφή του, χαμένοι στον πόνο τους. Φεύγοντας από το νεκροταφείο οι φίλοι του άρχισαν να μαρσάρουν με τις μηχανές δημιουργώντας μία εκκωφαντική ατμόσφαιρα.

Και το αγαπημένο τραγούδι του Νίκου ήταν το παρακάτω:

“Μάνα ηρέμησα και δεν πονάω πια θέλω να ξέρεις πως σε βλέπω από ψηλά
Μάνα με ζήλεψε μου είπαν ο θεός με πήρε δίπλα του για άγγελο κι αυτός
Θα είμαι δίπλα σας σε κάθε σας στιγμή θα σας προσέχω από εκεί πάνω όλους μαζί
Κι αν θελήσεις τώρα κάτι να μου πεις τα μάτια σήκωσε ψηλά για να με δεις”

Με την ολοκλήρωση της νεκρώσιμης τελετής, όλοι μαζί κατευθύνθηκαν στη λεωφόρο Καλαμακίου, εκεί όπου ο αγαπημένος τους άνθρωπος έχασε τη ζωή του, αφήνοντας την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο.

 

Τα λουλούδια και τα μηνύματα στο δρόμο

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι φίλοι του Νίκου, σκόρπισαν λουλούδια και έγραψαν μηνύματα στο δρόμο, εκεί όπου συνέβη το μοιραίο, στη συμβολή Καλαμακίου και Νίκης.

Μάλιστα, στο σημείο που έγινε το σοκαρτιστικό τροχαίο, κάποιοι έγραψαν στον δρόμο και αποχαιρετιστήρια μηνύματα. «Νικολάρα καλό ταξίδι 11/4/2023» έγραψαν οι φίλοι του νεαρού οδηγού.

Και βέβαια, το δράμα κορυφώθηκε όταν στο τόπο του δυστυχήματος, τη μοιραία εκείνη μέρα, έφτασαν οι γονείς του νεαρού οδηγού της μηχανής. Ο θρήνος τους ράγισε τις καρδιές του κόσμου που είχε μαζευτεί στο σημείο του τροχαίου.

Τραγικές φιγούρες φυσικά οι γονείς του Νίκου και η αδελφή του στην κηδεία του δικού τους ανθρώπου, χαμένοι στον πόνο τους. Φεύγοντας από το νεκροταφείο οι φίλοι του άρχισαν να μαρσάρουν με τις μηχανές δημιουργώντας μία εκκωφαντική ατμόσφαιρα.

Ο θρήνος για τον 28χρονο Νίκο συνεχίζεται, καθώς είναι πολλοί αυτοί που είτε τον αποχαιρετούν με αναρτήσεις τους στα social media, είτε πηγαίνουν στο σημείο που έγινε το δυστύχημα στον Άλιμο για να του αφήσουν λουλούδια. Στο σημείο που έγινε το σοκαρτιστικό τροχαίο, κάποιοι έγραψαν στον δρόμο και αποχαιρετιστήρια μηνύματα. «Νικολάρα καλό ταξίδι 11/4/2023» έγραψαν οι φίλοι του νεαρού οδηγού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΔΕΣ ΕΔΩ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΣ ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΡΑΧΑΜΙ