18 Απριλίου 2024

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Κωνσταντάτος: Η βράβευση του δημάρχου Ελληνικού – Αργυρούπολης από τον Μητροπολίτη Αντώνιο. Για την προσφορά του

Κωνσταντάτος: Η βράβευση του δημάρχου Ελληνικού – Αργυρούπολης από τον Μητροπολίτη Αντώνιο. Για την προσφορά του

kwnstantatos-i-vraveysi-toy-dimarhoy-ellinikoy-argyroypolis-apo-ton-mitropoliti-antwnio-gia-tin-prosfora-toy-brahaminewsgr-750x375-1.jpg

Κωνσταντάτος: Η βράβευση του δημάρχου Ελληνικού – Αργυρούπολης από τον Μητροπολίτη Αντώνιο. Για την προσφορά του. Όλο το το ρεπορτάζ.

 

Κωνσταντάτος: Η βράβευση του δημάρχου Ελληνικού – Αργυρούπολης από τον Μητροπολίτη Αντώνιο

 

Μέγας ευεργέτης της Ιεράς Μητροπόλεως Γλυφάδας – Ελληνικού χαρακτηρίζεται από τους ανθρώπους της εκκλησίας ο Γιάννης Κωνσταντάτος. Ο δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης τιμήθηκε από την Ιερά Μητρόπολη και το σεβασμιότατο Μητροπολίτη Αντώνιο. Ο τελευταίος μάλιστα του απέδωσε το Χρυσό Τίμιο Σταυρό μετά Αστέρος των Αγίων και Ενδόξων Αυγούστων και Ισαποστόλων, Κωνσταντίνου Άνακτος του Μεγάλου και της μητρός αυτού θεοσέπτου Βασιλομήτορος Ελένης, συνοδευόμενο με Μέγα Αρχιερατικό Πιττάκιον του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Γλυφάδας, Ελληνικού Βούλας Βουλιαγμένης και Βάρης κ.κ. Αντωνίου.

Η απονομή αυτή πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της επετείου των 101 χρόνων από το Ταφικό Έθιμο στα Σούρμενα.

 

Ο μέγας ευεργέτης

Η απονομή έγινε σε ειδική τελετή κατά την οποία τον έχρησαν μέγα ευεργέτη της Τοπικής Εκκλησίας και της Ιεράς Μητροπόλεως ως αναγνώριση της προσφοράς του, καθώς στο πλαίσιο συμφωνίας που έχουν πραγματοποιήσει ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης με τη Μητρόπολη πρόκειται να κατασκευαστεί νέο Κειμηλιαρχείο και Επισκοπείο καθώς και Ιερός Ναός προς τιμήν των Αγίων Ιατρών και της Ζωοδόχου Πηγής για την θεραπεία της νόσου του καρκίνου, στα δύο οικόπεδα που διαθέτει ο Δήμος στο Ελληνικό, εντός του αεροδρομίου, πλησίον των Ιερών Ναών της Αγίας Τριάδας και της Αγίας Παρασκευής.

Η απλόχερη προσφορά του Δημάρχου αναγνωρίστηκε από τον Σεβασμιώτατο, ο οποίος στο πρόσωπο του πρώτου πολίτη της πόλης, τίμησε και το λαό του Ελληνικού και της Αργυρούπολης που αγκαλιάζουν πραγματικά την Μητρόπολη και την Εκκλησία μας.

 

Το Αρχιερατικόν Πιττάκιον αναφέρει:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤO ΡΕΠΟΡΤΑ ΣΤΟ aftodioiksivoice.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ ΔΕΣ ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΡΑΧΑΜΙ