29 Μαρτίου 2024

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Ο Στέφανος Ξεκαλάκης την Τρίτη 2 Μαίου 2023 στον Άγιο Δημήτριο. Υποψήφιος βουλευτής στη Β3 Νότιας Αθήνας

Ο Στέφανος Ξεκαλάκης την Τρίτη 2 Μαίου 2023 στον Άγιο Δημήτριο. Υποψήφιος βουλευτής στη Β3 Νότιας Αθήνας

0-stefanos-xehkalakis-tin-triti-2-maioy-2023-ston-agio-dimitrio-ypopsifios-voyleytis-sti-b3-notias-athinas-brahaminewsgr.png

Ο Στέφανος Ξεκαλάκης την Τρίτη 2 Μαίου 2023 στον Άγιο Δημήτριο. Υποψήφιος βουλευτής στη Β3 Νότιας Αθήνας. Στο “Δημοτικό Θέατρο”.

 

Ο Στέφανος Ξεκαλάκης την Τρίτη 2 Μαίου 2023 στον Άγιο Δημήτριο

 

Στον Άγιο Δημήτριο θα βρεθεί την Τρίτη 2 Μαίου 2023 ο Στέφανος Ξεκαλάκης. Ο υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ στη Β3 Νότιας Αθήνας θα έχει την ευκαιρία να μιλήσει στους πολίτες και να αναπτύξει το πρόγραμμα του κινήματος και παράλληλα των δικών του θέσεων.

Η ομιλία του Στέφανου Ξεκαλάκη έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Αμφιθέατρο “Μελίνα Μερκούρη” στις 19:30.

Ο κ. Ξεκαλάκης στην πρόσκλησή του καλεί τους δημότες των νοτίων προαστίων και ειδικά του Αγίου Δημητρίου και της Δάφνης Υμηττού, σε μία ανοικτή – συγκέντρωση – διάλογο μαζί τους.

Χαρακτηριστικά, αναφέρει: “Ελάτε να συζητήσουμε και να πιούμε ένα κρασί στην προοπτική της επανάκαμψης του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής σε ρόλο πρωταγωνιστή των πολιτικών εξελίξεων”.

0-stefanos-xehkalakis-tin-triti-2-maioy-2023-ston-agio-dimitrio-ypopsifios-voyleytis-sti-b3-notias-athinas-brahaminewsgr.png

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΔΕΣ ΕΔΩ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΣ ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΡΑΧΑΜΙ