19 Απριλίου 2024

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Στις 7 Μαίου η Ειρηνοδρομία. Τα αγωνίσματα

Στις 7 Μαίου η Ειρηνοδρομία. Τα αγωνίσματα

stis-7-maioy-i-eirinodromia-ta-agwnism-.-Τα-αγωνίσματα.png

Στις 7 Μαίου η Ειρηνοδρομία. Τα αγωνίσματα. Οι συμμετοχές

 

 

Στις 7 Μαίου η Ειρηνοδρομία

 

 

Με την επίσημη παρουσίαση της Ειρηνοδρομίας και στα γραφεία του δήμου Αγίου Δημητρίου, κατά τη διάρκεια συνέντευξη Τύπου, στις 2 Μαίου 2023, δόθηκε ουσιαστικά και η αντίστροφη μέτρηση της έναρξης του αγώνα.

Παρούσης της δημάρχου Μαρίας Ανδρούτσου, του αντιδημάρχου Σπήλιου Διαβολίτση αλλά και του προέδρου του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος, πραγματοποιήθηκε και η επίσημη παρουσίαση του αγώνα, ο οποίος πραγματοποιείται σε συνεργασία με σωματείο ΟΦΚΑ ΟΔΥΣΕΑΣ.

Αναλυτικά:

Η Ειρηνοδρομία του Αγίου Δημητρίου πραγματοποιείται εδώ και 40 χρόνια και είναι πλέον ένα δρομικό γεγονός στο οποίο συμμετέχουν αθλητές από όλη την Αττική και όχι μόνο.

Ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος (ΟΠΑΠ) του Δήμου Αγίου Δημητρίου Αττικής προκηρύσσει, σε συνεργασία με το αθλητικό σωματείο ΟΦΚΑ ΟΔΥΣΣΕΑΣ, με την έγκριση όλων των θεσμικών φορέων, υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ, και με την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής τον αγώνα «Ειρηνοδρομία».

Ο αγώνας θα γίνει στις 7 Μαΐου στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων για την μνήμη του Αλέκου Παναγούλη.

Οι αγώνες

 

Η Διοργάνωση θα έχει αγώνες 10 χλμ., 5 χλμ. (και για μαθητές Γυμνασίων – Λυκείων), 2,5 χλμ. (και για μαθητές Δημοτικών Σχολείων) και αγώνα «Κοινωνικής Ευαισθησίας» 1000 μ. για άτομα με ειδικές ανάγκες.

Ο στόχος αυτής της διοργάνωσης είναι να προσελκύσει δρομείς από ολόκληρη την Αττική προβάλλοντας την σύγχρονη ιστορία της περιοχής με τη συνέχιση και την ενδυνάμωση των εκδηλώσεων στη μνήμη του Αλέκου Παναγούλη.

Η εκκίνηση και ο τερματισμός όλων των αγώνων θα πραγματοποιηθούν μπροστά από το Δημαρχείο του Αγίου Δημητρίου. Οι υποστηρικτικές λειτουργίες της Διοργάνωσης θα βρίσκονται στην Πλατεία Ηρώων και επί της Αγίου Δημητρίου. Σας προσκαλούμε όλους να γίνετε μέρος της μεγάλης δρομικής γιορτής «Ειρηνοδρομία».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΔΕΣ ΕΔΩ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΔΕΣ ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΡΑΧΑΜΙ