14 Ιουνίου 2024

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Κατσώτης: Γιατί ζητά ενίσχυση του ΚΚΕ. Σε προτεραιότητα πλειστηριασμοί, συντάξεις και μισθοί

Κατσώτης: Γιατί ζητά ενίσχυση του ΚΚΕ. Σε προτεραιότητα πλειστηριασμοί, συντάξεις και μισθοί

Κατσώτης: Γιατί ζητά ενίσχυση του ΚΚΕ. Σε προτεραιότητα πλειστηριασμοί, συντάξεις και μισθοί. Η πολιτική υποκρισίας

 

Κατσώτης: Γιατί ζητά ενίσχυση του ΚΚΕ

 

Την ενίσχυση του ΚΚΕ ζητά ο Χρήστος Κατσώτης. Η αναφορά του βουλευτή του ΚΚΕ επικεντρώνεται στους πλειστηριασμούς, στις πενιχρές συντάξεις και στο πετσόκομα των μισθών.

 

Η ομιλία του βουλευτή

Συγκεκριμένα, κάνει λόγο για για πολιτική υποκρισία όλων των αστικών κομμάτων έκανε λόγο ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής στον Νότιο Τομέα, μιλώντας το βράδυ της Τετάρτης 3 Μάη στο «alert». Πρόσθεσε ότι ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ συμπλέουν στα μεγάλα στρατηγικά ζητήματα, καθώς έχουν κοινό πρόγραμμα: Αυτό που θα υπάρχει την επόμενη μέρα των εκλογών είναι το Ταμείο Ανάκαμψης που έχει προαπαιτούμενα, τα οποία ισοπεδώνουν τη ζωή του λαού.

Υπενθύμισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε το 50% των νομοσχεδίων της ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ το 70%, γιατί συμφωνούν ότι πάνω από όλα είναι η κερδοφορία των επιχειρήσεων.

Ο Χρ. Κατσώτης αναφέρθηκε στους 700 χιλιάδες πλειστηριασμούς, μεταξύ αυτών και η πρώτη κατοικία, ενώ απαντώντας στους ισχυρισμούς της ΝΔ για αύξηση μισθών στα 950 ευρώ ως το τέλος του 2027, σημείωσε ότι αν δίνονταν οι τριετίες, ο εργαζόμενος θα είχε πάνω από 1.000 ευρώ κατώτατο μισθό. Παράλληλα αναφέρθηκε στις ανύπαρκτες κλαδικές συλλογικές συμβάσεις εργασίας, αλλά και στον καθορισμό του κατώτερου μισθού από τον υπουργό, βάσει του νόμου Βρούτση – Αχτσιόγλου.

Τόνισε ότι ο λαός ζει τις συνέπειες αυτής της πολιτικής: Το 30% και πλέον του κόσμου ζει στη φτώχεια και στην εξαθλίωση, 1,5 εκατομμύριο συνταξιούχοι παίρνουν σύνταξη μόλις 564 ευρώ, ενώ η φοροληστεία τσακίζει.

Τελειώνοντας κάλεσε τον λαό να ενισχύσει το ΚΚΕ για να δυναμώσουν οι αγώνες ενάντια σε αυτή την πολιτική.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΔΕΣ ΕΔΩ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΣ ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΡΑΧΑΜΙ