30 Νοεμβρίου 2023

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Έπεσαν οι υπογραφές για τις συμβάσεις έργων. Μεταξύ Ανδρούτσου και Κουτλούκη

Έπεσαν οι υπογραφές για τις συμβάσεις έργων. Μεταξύ Ανδρούτσου και Κουτλούκη

epesan-oi-ypografes-gia-tis-symvaseis-ergwn-metaxy-androytsoy-kai-koytloyki-brahaminewsgr.jpg

Έπεσαν οι υπογραφές για τις συμβάσεις έργων. Μεταξύ Ανδρούτσου και Κουτλούκη. Η δήμαρχος και ο διευθυντής Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων.

 

Έπεσαν οι υπογραφές για τις συμβάσεις έργων

Έπεσαν οι υπογραφές. Η Μαρία Ανδρούτσου και ο Γιώργος Κουτλούκης υπέγραψαν τα έγγραφα των συμβάσεων της χρηματοδότησης των έργων και προμηθειών τα οποία έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης”.

Σύμφωνα με την ανάρτηση της δημάρχου Αγίου Δημητρίου, η ίδια και ο διευθυντής του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων προχώρησαν στην ολοκλήρωση του διαδικαστικού θέματος προκειμένου να ξεκινήσουν οι προγραμματισμένες εργασίες, οι οποίες θα επιχορηγηθούν και θα χρηματοδοτηθούν οικονομικά.

 

Η ανακοίνωση του δήμου

Συγκεκριμένα, στην ανάρτηση – ανάρτηση του δήμου, επισημαίνονται τα παρακάτω:

“Ένα ακόμη βήμα για την ολοκλήρωση σημαντικών έργων του Δήμου Αγίου Δημητρίου.
Υπογράφτηκαν από τη Δήμαρχο Μαρία Ανδρούτσου • Δήμαρχος Αγίου Δημητρίου, Αττικής και το Διευθυντή του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων Γιώργο Κουτλούκη, οι συμβάσεις για τη χρηματοδότηση έργων και προμηθειών που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ.
Ο Δήμος Αγίου Δημητρίου θα επιχορηγηθεί με 12,4 εκατ. ευρώ για την Αστική Αναζωογόνηση, όπου εντάσσονται τα δυο εμβληματικά έργα: η ανάπλαση του Πάρκου Ασυρμάτου και η ανέγερση του Κολυμβητηρίου με τη διαμόρφωση του περιβάλλοντα κοινόχρηστου χώρου.
Επίσης θα χρηματοδοτηθεί με 1,3 εκατ. ευρώ, για τη δράση της ηλεκτροκίνησης που αφορά σε προμήθεια ηλεκτρικών mini-bus, μηχανικού σαρώθρου και 5 επί πλέον οχημάτων”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΔΕΣ ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΡΑΧΑΜΙ