16 Ιουνίου 2024

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Ο Άγιος Δημήτριος “αγκαλιάζει” τη Ντόρα Πάλλη Πετραλιά. Δυναμική εμφάνιση της υποψήφιας βουλευτή της ΝΔ στην πόλη

Ο Άγιος Δημήτριος “αγκαλιάζει” τη Ντόρα Πάλλη Πετραλιά. Δυναμική εμφάνιση της υποψήφιας βουλευτή της ΝΔ στην πόλη

o-agios-dimitrios-agaliazei-ti-ntora-palli-petralia-dynamiki-emfanisi-tis-ypopsifias-voyleyti-tis-nd-stin-poli-brahaminewsgr.png

Ο Άγιος Δημήτριος “αγκαλιάζει” τη Ντόρα Πάλλη Πετραλιά. Δυναμική εμφάνιση της υποψήφιας βουλευτή της ΝΔ στην πόλη. Η ομιλία της.

 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΡΙΑΝΤΗΣ

 

Ο Άγιος Δημήτριος “αγκαλιάζει” τη Ντόρα Πάλλη Πετραλιά

 

o-agios-dimitrios-agaliazei-ti-ntora-palli-petralia-dynamiki-emfanisi-tis-ypopsifias-voyleyti-tis-nd-stin-poli-brahaminewsgr.png1_.png.png o-agios-dimitrios-agaliazei-ti-ntora-palli-petralia-dynamiki-emfanisi-tis-ypopsifias-voyleyti-tis-nd-stin-poli-brahaminewsgr.png2_.png.png.png o-agios-dimitrios-agaliazei-ti-ntora-palli-petralia-dynamiki-emfanisi-tis-ypopsifias-voyleyti-tis-nd-stin-poli-brahaminewsgr.png3_.png.png.png.png o-agios-dimitrios-agaliazei-ti-ntora-palli-petralia-dynamiki-emfanisi-tis-ypopsifias-voyleyti-tis-nd-stin-poli-brahaminewsgr.png3_.png.png.png.png5_.png.png.png o-agios-dimitrios-agaliazei-ti-ntora-palli-petralia-dynamiki-emfanisi-tis-ypopsifias-voyleyti-tis-nd-stin-poli-brahaminewsgr.png3_.png.png.png.png6_.png.png.png.png o-agios-dimitrios-agaliazei-ti-ntora-palli-petralia-dynamiki-emfanisi-tis-ypopsifias-voyleyti-tis-nd-stin-poli-brahaminewsgr-1.png3_-1.png-1.png-1.png-1.png7_-1.png-1.png-1.png-1.png-1.png o-agios-dimitrios-agaliazei-ti-ntora-palli-petralia-dynamiki-emfanisi-tis-ypopsifias-voyleyti-tis-nd-stin-poli-brahaminewsgr.png3_.png.png.png.png8_.png.png.png.png.png.png o-agios-dimitrios-agaliazei-ti-ntora-palli-petralia-dynamiki-emfanisi-tis-ypopsifias-voyleyti-tis-nd-stin-poli-brahaminewsgr.png3_.png.png.png.png9_.png.png.png.png.png.png.png o-agios-dimitrios-agaliazei-ti-ntora-palli-petralia-dynamiki-emfanisi-tis-ypopsifias-voyleyti-tis-nd-stin-poli-brahaminewsgr.png3_.png.png.png.png10.png.png.png.png.png.png.png.png o-agios-dimitrios-agaliazei-ti-ntora-palli-petralia-dynamiki-emfanisi-tis-ypopsifias-voyleyti-tis-nd-stin-poli-brahaminewsgr.png3_.png.png.png.png10.png.png.png.png.png.png.png.png.png o-agios-dimitrios-agaliazei-ti-ntora-palli-petralia-dynamiki-emfanisi-tis-ypopsifias-voyleyti-tis-nd-stin-poli-brahaminewsgr.png3_.png.png.png.png11.png.png.png.png.png.png o-agios-dimitrios-agaliazei-ti-ntora-palli-petralia-dynamiki-emfanisi-tis-ypopsifias-voyleyti-tis-nd-stin-poli-brahaminewsgr.png3_.png.png.png.png12.png.png.png.png.png.png.png o-agios-dimitrios-agaliazei-ti-ntora-palli-petralia-dynamiki-emfanisi-tis-ypopsifias-voyleyti-tis-nd-stin-poli-brahaminewsgr.png3_.png.png.png.png13.png.png.png.png.png.png.png.png

Ο Άγιος Δημήτριος “αγκαλιάζει” τη Ντόρα Πάλλη Πετραλιά. Η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ στη Β3 Νότιας Αθήνας, βρέθηκε τη Δευτέρα 15 Μαίου 2023 στην πόλη.

Παρουσία δεκάδων παρευρισκομένων η τομεάρχης αθλητισμού της ΝΔ, είχε την ευκαιρία να αναφερθεί στο πρόγραμμα του κόμματος και να ζητήσει τη στήριξη των πολιτών, προκειμένου, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, να μπορέσει να υλοποιήσει τα όσα ανέφερε.

Ειδικά δε η ίδια στον αθλητικό τομέα, λόγω και της επιφόρτισής της με την αρμοδιότητα της τομεάρχη αθλητισμού της ΝΔ και παράλληλα από δεύτερη ιδιότητά της, σαν πρόεδρος της ελληνικής ομοσπονδίας του μοντέρνου πεντάθλου, το οποίο αποτελεί Ολυμπιακό άθλημα, έχει, όπως τόνισε, πολλά να προσφέρει.

Ακολούθως, είχε την ευκαιρία ν’ ανταλλάξει απόψεις με τους παρευρισκόμενους και να συζητήσουν επί παντός επιστητού γύρω από τις επικείμενες εκλογές.

Ανάμεσα σ’ αυτούς που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, το παρών έδωσαν η αντιπεριφερειάρχης, Τζίνα Αδαμοπούλου, ο αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης, υποψήφιος δήμαρχος με την παράταξη Νέα Πνοή Προοπτική και πρόεδρος τη ΔΗΜΤΟ ΝΔ Αγίου Δημητρίου, Χρήστος Πρεκετές. Ο αντιδήμαρχος Τάσος Αδαμόπουλος, ο αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Γιώργος Κοκοτσάκης και οι δημοτικοί σύμβουλοι, Παναγιώτης Γρίλλιας, Γιώργος Ταμπακόπουλος και Μάρκος Βαζαίος αλλά και πολλά από τα ιστορικά στελέχη της παράταξης, ανάμεσα στα οποία και ο Γιώργος Παυλάτος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΔΕΣ ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΡΑΧΑΜΙ