9 Ιουνίου 2023

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Δήμου: Στόχος ένα δυνατό ΚΚΕ. Η ομιλία της υποψήφιας βουλευτή στη Β3 Νότια Αθήνα

Δήμου: Στόχος ένα δυνατό ΚΚΕ. Η ομιλία της υποψήφιας βουλευτή στη Β3 Νότια Αθήνα

dimoy-stohos-ena-dynato-kke-i-omilia-tis-ypopsifias-voyleyti-sti-b3-notia-athina-brahaminewsgr4.png

Δήμου: Στόχος ένα δυνατό ΚΚΕ. Η ομιλία της υποψήφιας βουλευτή στη Β3 Νότια Αθήνα. Στον Άγιο Δημήτριο

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΡΙΑΝΤΗΣ

Δήμου: Στόχος ένα δυνατό ΚΚΕ

 

 

 

Τις θέσεις του ΚΚΕ εξέφρασε η Γιώτα Δήμου στην ομιλία της η οποία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 16 Μαίου 2023 στον Άγιο Δημήτριο. Η επικεφαλής της παράταξης Λαϊκή Συσπείρωση, υποψήφια δήμαρχος και παράλληλα εσχάτως υποψήφια βουλευτής στη Β3 Νότια Αττική με το ΚΚΕ, ανέλυσε τις τοποθετήσεις του κόμματος.

Παράλληλα, στις διευκρινίσεις της εξήγησε τους λόγους για τους οποίους ζητάει από τους πολίτες να ψηφίσουν το Κομμουνιστικό Κόμμα και αναφέρθηκε στις θέσεις και τοποθετήσεις του ΚΚΕ.

Με την ολοκλήρωση της τοποθέτησής της είχε την ευκαιρία ν’ ανταλλάξει απόψεις με πολίτες οι οποίοι παρακολούθησαν την ομιλία της και να δώσει διευκρινίσεις σχετικά με όλα τα θέματα που απασχολούν την κοινή γνώμη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΔΕΣ ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΡΑΧΑΜΙ

 

dimoy-stohos-ena-dynato-kke-i-omilia-tis-ypopsifias-voyleyti-sti-b3-notia-athina-brahaminewsgr.png dimoy-stohos-ena-dynato-kke-i-omilia-tis-ypopsifias-voyleyti-sti-b3-notia-athina-brahaminewsgr.png1_.png.png dimoy-stohos-ena-dynato-kke-i-omilia-tis-ypopsifias-voyleyti-sti-b3-notia-athina-brahaminewsgr2.png dimoy-stohos-ena-dynato-kke-i-omilia-tis-ypopsifias-voyleyti-sti-b3-notia-athina-brahaminewsgr3.png dimoy-stohos-ena-dynato-kke-i-omilia-tis-ypopsifias-voyleyti-sti-b3-notia-athina-brahaminewsgr4.png