29 Μαρτίου 2024

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Κατσώτης: Ακόμη πιο δυνατό ΚΚΕ δίπλα στον εργαζόμενο. Τι ανέφερε ο Μπραχαμιώτης βουλευτής

Κατσώτης: Ακόμη πιο δυνατό ΚΚΕ δίπλα στον εργαζόμενο. Τι ανέφερε ο Μπραχαμιώτης βουλευτής

katswtis-akomi-pio-dynato-kke-dipla-ston-ergazomeno-ti-anefere-o-brahamiwtis-voyleytis-brahaminewsgr.png

Κατσώτης: Ακόμη πιο δυνατό ΚΚΕ δίπλα στον εργαζόμενο. Τι ανέφερε ο Μπραχαμιώτης βουλευτής. Οι δηλώσεις του.

 

Κατσώτης: Ακόμη πιο δυνατό ΚΚΕ δίπλα στον εργαζόμενο

 

 

Ακόμη πιο δυνατό ΚΚΕ ζήτησε από τους πολίτες με την ψήφο τους, ο Μπραχαμιώτης βουλευτής του κόμματος, Χρήστος Κατσώτης. Κι αυτό για να μπορέσει το κόμμα να πολεμήσει την αντιλαϊκή λαίλαπα.

Οι δηλώσεις Κατσώτη

Χαρακτηριστικά ο βουλευτής του ΚΚΕ, ανέφερε:

Στις εκλογές της 25ης Ιούνη χρειάζεται να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο το ΚΚΕ, σε έδρες και ποσοστό στη Βουλή, για να μπορεί να είναι δίπλα στον εργαζόμενο που κινδυνεύει να απολυθεί, τον άνθρωπο που κινδυνεύει να πλειστηριαστεί το σπίτι του, τόνισε ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ, εκλεγμένος βουλευτής και εκ νέου υποψήφιος στον Νότιο Τομέα Αθήνας.

Όπως επισήμανε, το ΚΚΕ απευθύνεται συνολικά σε εργαζόμενους, αυτοαπασχολούμενους και βιοπαλαιστές αγρότες, ανεξάρτητα από το τι ψήφισαν και τους λέει ότι η κυβέρνηση θα είναι αντιλαϊκή γιατί το πρόγραμμά της είναι συγκεκριμένο: Οι δεσμεύσεις στο Ταμείο Ανάκαμψης, οι δεσμεύσεις στην ΕΕ, στο ΝΑΤΟ, στον πόλεμο, το επενδυτικό περιβάλλον που δεν είναι τίποτα άλλο από τη φτηνή εργατική δύναμη, «αυτή η πολιτική θα ακολουθηθεί».

Γι’ αυτό κάλεσε τον λαό να συστρατευτεί με το ΚΚΕ, γιατί ο λαός ξέρει ότι οι κομμουνιστές οργάνωσαν την πάλη απέναντι σε όλες τις κυβερνήσεις, κάνοντας αγώνα ενάντια στην πολιτική που τσακίζει τον λαό. ΓΙ’ αυτό χρειάζεται πιο δυνατό ΚΚΕ γιατί είναι το μόνο κόμμα που μπορεί να κάνει αντιπολίτευση, να πολεμήσει τα αντιλαϊκά μέτρα που έρχονται και είναι λαίλαπα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΔΕΣ ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΡΑΧΑΜΙ