14 Ιουνίου 2024

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Ο Νίκος Δένδιας στον Άγιο Δημήτριο. Ευχαρίστησε για την ψήφο εμπιστοσύνης

Ο Νίκος Δένδιας στον Άγιο Δημήτριο. Ευχαρίστησε για την ψήφο εμπιστοσύνης

Ο Νίκος Δένδιας στον Άγιο Δημήτριο. Ευχαρίστησε για την ψήφο εμπιστοσύνης. Η ομιλία του.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΡΙΑΝΤΗΣ

Ο Νίκος Δένδιας στον Άγιο Δημήτριο

 

Στον Άγιο Δημήτριο βρέθηκε την Τετάρτη το απόγευμα 31 Μαίου 2023 ο Νίκος Δένδιας. Ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός Εξωτερικών, επισκέφτηκε το καφέ “Στέλλα” όπου τον περίμεναν οι φίλοι και ψηφοφόροι του κόμματος, σε μία εκδήλωση που οργάνωσαν οι Γιώργος Σινάπης και Βαγγέλης Μαλαθούνης.

Κι αυτό με αφορμή τον μεγάλο αριθμό ψήφων που συγκέντρωσε ο Νίκος Δένδιας από τους ψηφοφόρους του Αγίου Δημητρίου και των νοτίων προαστείων γενικότερα

Το Νίκο Δένδια προλόγισε ο Βαγγέλης Μαλαθούνης. Ο πρώην υπουργός εξωτερικών, στην ομιλία του προς τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί να τον ακούσει, ζήτησε να στηρίξουν τη ΝΔ, έτσι ώστε να υπερισχύσει και πάλι στις εκλογές, αυτή τη φορά στις 25 Ιουνίου. Παράλληλα ευχαρίστησε τους ψηφοφόρους του οι οποίοι με την ψήφο τους τον έφεραν πρώτο στην κλίμακα των εκλεγμένων βουλευτών.

Έγινε δε δεκτός με ιδιαίτερη θέρμη από τους παρευρισκόμενους οι οποίοι τον χειροκρότησαν και τον συνεχάρησαν για την επανεκλογή του.

Στην εκδήλωση ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν η αντιπεριφερειάρχης Αττικής, Τζίνα Αδαμοπούλου, ο αντιδήμαρχος Τάσος Αδαμόπουλος, ο αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Γιώργος Κοκοτσάκης, οι πρώην πρόεδροι της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Αγίου Δημητρίου, Γιώργος Σινάπης, Βαγγέλης Μαλαθούνης, ο επικεφαλής της παράταξης Μέλλον και υποψήφιος δήμαρχος, Στέλιος Μαμαλάκης, οι δημοτικοί σύμβουλοι, Μάρκος Βαζαίος, Βασιλική Βαζαίου, Γιώργος Ταμπακόπουλος κ.ά.

o-nikos-dendias-ston-agio-dimitrio-eyharistise-gia-tin-psifo-empistosynis-i-omilia-toy-brahaminewsgr.png o-nikos-dendias-ston-agio-dimitrio-eyharistise-gia-tin-psifo-empistosynis-i-omilia-toy-brahaminewsgr.png1_.png.png o-nikos-dendias-ston-agio-dimitrio-eyharistise-gia-tin-psifo-empistosynis-i-omilia-toy-brahaminewsgr.png2_.png.png o-nikos-dendias-ston-agio-dimitrio-eyharistise-gia-tin-psifo-empistosynis-i-omilia-toy-brahaminewsgr.png4_.png.png o-nikos-dendias-ston-agio-dimitrio-eyharistise-gia-tin-psifo-empistosynis-i-omilia-toy-brahaminewsgr.png5_.png.png o-nikos-dendias-ston-agio-dimitrio-eyharistise-gia-tin-psifo-empistosynis-i-omilia-toy-brahaminewsgr.png6_.png.png

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΔΕΣ ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΡΑΧΑΜΙ