14 Ιουνίου 2024

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Οι αγώνες στίβου του Γ.Σ. Πήγασος. Στο δημοτικό στάδιο του Αγίου Δημητρίου

Οι αγώνες στίβου του Γ.Σ. Πήγασος. Στο δημοτικό στάδιο του Αγίου Δημητρίου

oi-agwnes-stivoy-toy-gs-pigasos-sto-dimotiko-stdio-toy-agioy-dimitrioy-brahaminewsgr.jpg1_.jpg

Οι αγώνες στίβου του Γ.Σ. Πήγασος. Στο δημοτικό στάδιο του Αγίου Δημητρίου. Μεγάλη η συμμετοχή.

 

 

Οι αγώνες στίβου του Γ.Σ. Πήγασος

 

Τους αγώνες στίβου για αναπτυξιακές ηλικίες (5-15 ετών) διοργάνωσε την Τετάρτη 31 Μαίου 2023 ο Γ.Σ. Πήγασος Αγίου Δημητρίου, στο δημοτικό στάδιο της πόλης.

Στους αγώνες συμμετείχαν αθλητές και αθλήτριες από 7 συλλόγους και τα παιδιά χειροκροτήθηκαν από τον κόσμου που βρέθηκε στις κερκίδες.

oi-agwnes-stivoy-toy-gs-pigasos-sto-dimotiko-stdio-toy-agioy-dimitrioy-brahaminewsgr.jpg oi-agwnes-stivoy-toy-gs-pigasos-sto-dimotiko-stdio-toy-agioy-dimitrioy-brahaminewsgr.jpg2_.jpg oi-agwnes-stivoy-toy-gs-pigasos-sto-dimotiko-stdio-toy-agioy-dimitrioy-brahaminewsgr.jpg3_.jpg

Η ανακοίνωση του δήμου

Σχετικά με το θέμα, ο δήμος Αγίου Δημητρίου εξέδωσε ανακοίνωση κι επισημαίνει:

“Πραγματοποιήθηκαν χθες, Τετάρτη 31 Μαΐου 2023 οι Αγώνες Στίβου για Αναπτυξιακές ηλικίες (5-15 ετών) που διοργάνωσε ο Γ.Σ Πήγασος Αγίου Δημητρίου στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας.
Αγωνίσματα ταχύτητας, αλμάτων, ρίψεων και σκυταλοδρομίας από τους 300 μικρούς αθλητές, που συμμετείχαν από τους συλλόγους ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ , ΑΟ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ , ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ , ΒΕΛΟΣ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ , ΓΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ , ΓΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ και ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
Οι αθλητές/ήτριες έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, απόλαυσαν το παρατεταμένο χειροκρότημα των θεατών στις κατάμεστες κερκίδες του σταδίου και πήραν τα μετάλλια τους.
Την υπέροχη αυτή αθλητική γιορτή τίμησαν με την παρουσία τους η Δήμαρχος Μαρία Ανδρούτσου • Δήμαρχος Αγίου Δημητρίου, Αττικής, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος Γιάννης Μαθάς, ο Αντιπρόεδρος Θοδωρής Σταματάκης καθώς και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΔΕΣ ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΡΑΧΑΜΙ