19 Μαΐου 2024

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Περιοδεία Θεοδωρικάκου στον Άγιο Δημήτριο. Τι ζήτησε από τους πολίτες

Περιοδεία Θεοδωρικάκου στον Άγιο Δημήτριο. Τι ζήτησε από τους πολίτες

periodeia-theodwrikakoy-ston-agio-dimitrio-ti-zitise-apo-toys-polites-brahaminewsgr.png2_.png.png

Περιοδεία Θεοδωρικάκου στον Άγιο Δημήτριο. Τι ζήτησε από τους πολίτες. Όλο το ρεπορτάζ

 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΡΙΑΝΤΗΣ

Περιοδεία Θεοδωρικάκου στον Άγιο Δημήτριο

 

Στον Άγιο Δημήτριο βρέθηκε τη Δευτέρα το πρωί 6 Ιουνίου 2023, ο Τάκης Θεοδωρικάκος. Ο υποψήφιος βουλευτής και πρώην υπουργός της ΝΔ, ευχαρίστησε του δημότες του Αγίου Δημητρίου για την υποδοχή που του επεφύλαξαν.

Παράλληλα, επεσήμανε την αναγκαιότητα να εκλεγεί πρώτο κόμμα η ΝΔ στις εκλογές της 25ης Ιουνίου 2023. Επισκέφτηκε το ΙΚΑ της περιοχής και στη συνέχεια την αγορά της πόλης.

Μάλιστα, ο Τάκης Θεοδωρικάκος σε ανάρτησή του στα social media εξέφρασε την ικανοποίηση του για την υποδοχή που έτυχε στον Άγιο Δημήτριο και την αισιοδοξία του ότι η παράταξη με αρχηγό τον Κυριάκο Μητσοτάκη θα συνεχίσει να οδηγεί την χώρα στην πρόοδο και την ανάπτυξη.

“Αγωνιζόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις για να είναι αυτοδύναμη η ΝΔ με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, είπε, επισημαίνοντας ότι ο λαός με την ψήφο του έδειξε ότι δεν υπάρχει κανένα περιθώριο να υπάρξει αστάθεια και ότι η χώρα χρειάζεται σταθερότητα και σιγουριά» τόνισε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την επιμέλεια και το συντονισμό της περιοδείας είχε και ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη Μέλλον, Γιάννης Μπάντος.

Στην ομιλία του υποψήφιου βουλευτή στο Crepelino, παραβρέθηκαν αρκετοί πολίτες. Ανάμεσά τους ο αντιδήμαρχος Τάσος Αδαμόπουλος, οι δημοτικοί σύμβουλοι, Βαγγέλης Μαλαθούνης, periodeia-theodwrikakoy-ston-agio-dimitrio-ti-zitise-apo-toys-polites-brahaminewsgr.png4_.png.png
periodeia-theodwrikakoy-ston-agio-dimitrio-ti-zitise-apo-toys-polites-brahaminewsgr.png5_.png.png
periodeia-theodwrikakoy-ston-agio-dimitrio-ti-zitise-apo-toys-polites-brahaminewsgr.png6_.png.png
periodeia-theodwrikakoy-ston-agio-dimitrio-ti-zitise-apo-toys-polites-brahaminewsgr.png7_.png.png
Γιάννης Μπάντος, Γιώργος Ταμπακόπουλος. Επίσης, ο αρχηγός της παράταξης Μέλλον, υποψήφιος δήμαρχος Αγίου Δημητρίου, πρόεδρος των Κρητών Αγίου Δημητρίου, γενικός γραμματέας της Παγκρήτιας Ένωσης, Στέλιος Μαμαλάκης.

periodeia-theodwrikakoy-ston-agio-dimitrio-ti-zitise-apo-toys-polites-brahaminewsgr.pngperiodeia-theodwrikakoy-ston-agio-dimitrio-ti-zitise-apo-toys-polites-brahaminewsgr.png3_.png.png

periodeia-theodwrikakoy-ston-agio-dimitrio-ti-zitise-apo-toys-polites-brahaminewsgr.png1_.png.png.png

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΔΕΣ ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΡΑΧΑΜΙ