14 Ιουνίου 2024

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Αναβολή εκδηλώσεων. Λόγω του τριήμερου πένθους

Αναβολή εκδηλώσεων. Λόγω του τριήμερου πένθους

anavoli-ekdilwsewn-logwtoy-triimeroy-penthoys-brahaminewsgr.jpg1_.jpg

Αναβολή εκδηλώσεων. Λόγω του τριήμερου πένθους. Για το τραγικό ναυάγιο στην Πύλο.

 

Αναβολή εκδηλώσεων

Την αναβολή σειράς εκδηλώσεων γνωστοποίησε με ανακοίνωσή του ο δήμος Αγίου Δημητρίου. Κι αυτό με αφορμή το τραγικό ναυάγιο το οποίο συνέβη στην Πύλο.

Συγκεκριμένα, οι αρμόδιοι το δήμου, στη σχετική ανακοίνωσή τους, επισημαίνουν:

“Λόγω του τριήμερου εθνικού πένθους που κηρύχθηκε για το τραγικό ναυάγιο στην Πύλο αναβάλλονται όλες οι εορταστικές εκδηλώσεις και άρα και η Τελετή Λήξης Προπαιδείας & Ωδείου Αγίου Δημητρίου «Μίκης Θεοδωράκης»
Η Τελετή Λήξης θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 26 Ιουνίου 2023 στο Δημοτικό Θέατρο «Μελίνα Μερκούρη» (Αγ. Δημητρίου 55) με ώρα έναρξης για την Προπαιδεία τις 17:00, ενώ για το Ωδείο τις 20:00 με ελεύθερη είσοδο
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η Προπαιδεία και το Ωδείο του Δήμου Αγίου Δημητρίου παρουσιάζουν στο τέλος της χρονιάς, ένα μικρό, αλλά πάντα χαρακτηριστικό μέρος της δουλειάς τους.
Φέτος, θα παρακολουθήσουμε ένα πρόγραμμα που αποτελείται από χορωδίες, σύνολα με μπουζούκια, κιθάρες, καθώς και ερμηνείες τραγουδιών και οργάνων από μαθητές του Ωδείου.
Το εύρος της μουσικής παλέτας θα εκτείνεται από τη μπαρόκ μέχρι τη σύγχρονη μουσική, ενώ είναι βέβαιο ότι θα απολαύσουμε μια υπέροχη ακρόαση, την οποία όπως πάντα εγγυάται ο πολύπειρος Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Δημοτικού Ωδείου, Δημήτρης Παπαθεοδώρου.
Για να δείτε το πρόγραμμα της τελετής ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο 👉 https://dad.gr/teleti-lixis-propaideias-amp-odeioy-agioy…/

 

Αναβάλλεται η παγκόσμια ημέρα προσφύγων

 

Λόγω του τραγικού ναυαγίου ανοιχτά της Πύλου που αφήνει πίσω του νεκρούς και αγνοούμενους των οποίων ο αριθμός καθημερινά αυξάνεται, η, προγραμματισμένη για το Σάββατο 17 Ιουνίου 2023, γιορτή για την Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων αναβάλλεται.
Εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη για τις ζωές που χάθηκαν και τη βαθιά μας αγωνία για τις ζωές που αγνοούνται.

Λόγω του τριήμερου Εθνικού Πένθους για τα θύματα του πολύνεκρου ναυαγίου στα ανοιχτά της Πύλου, η εκδήλωση για τα εγκαίνια του Πάρκου Χαράς, αναβάλλεται. Η νέα ημερομηνία, σύμφωνα με τους υπεύθυνους του δήμου, θα ανακοινωθεί προσεχώς.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΔΕΣ ΕΔΩ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΔΕΣ ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΡΑΧΑΜΙ