24 Ιουλίου 2024

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Κατσώτης: “Πολλά τα ερωτήματα και τα θολά σημεία για το ναυάγιο”. Ο μπραχαμιώτης υποψήφιος βουλευτής

Κατσώτης: “Πολλά τα ερωτήματα και τα θολά σημεία για το ναυάγιο”. Ο μπραχαμιώτης υποψήφιος βουλευτής

katswtis-polla-ta-erwtimata-kai-ta-thola-simeia-gia-to-nayagio-o-brahamiwtis-ypopsifios-voyleytis-brahaminewsgr.png1_.png.png

Κατσώτης: “Πολλά τα ερωτήματα και τα θολά σημεία για το ναυάγιο”. Ο μπραχαμιώτης υποψήφιος βουλευτής. Στο νότιο τομέα.

katswtis-polla-ta-erwtimata-kai-ta-thola-simeia-gia-to-nayagio-o-brahamiwtis-ypopsifios-voyleytis-brahaminewsgr.png

Κατσώτης: “Πολλά τα ερωτήματα και τα θολά σημεία για το ναυάγιο”

Θέση στην υπόθεση του ναυαγίου πήρε με δηλώσεις του ο Χρήστος Κατσώτης. Ο μπραχαμιώτης μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής στον Νότιο Τομέα Αθήνας, πήρε στο θέση στο θέμα και μεταξύ των άλλων επεσήμανε ότι είναι πολλά τα ερωτήματα και τα θολά σημεία για το ναυάγιο.

Οι δηλώσεις Κατσώτη

 

«Ο λαός δεν πρέπει να συνηθίσει αυτή την ”κανονικότητα” με χιλιάδες νεκρούς στη Μεσόγειο και στο Αιγαίο», τόνισε ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής στον Νότιο Τομέα Αθήνας, υπενθυμίζοντας πως χθες έγιναν μεγάλα συλλαλητήρια σε όλη την Ελλάδα

Μιλώντας στο «One», υπογράμμισε πως 26.000 είναι οι νεκροί στη Μεσόγειο από το 2014. Εξήγησε πως πρόκειται για ένα καθαρά πολιτικό ζήτημα, καθώς οι αποφάσεις της ΕΕ, «οι οποίες υλοποιούνται από όλα τα κόμματα στη χώρα μας», είναι αυτές που «έχουν οδηγήσει πολλούς πρόσφυγες και μετανάστες στον υγρό τάφο».

Επίσης, τόνισε πως υπάρχουν πολλά ερωτήματα και θολά σημεία για το ναυάγιο. «Τα ερωτήματα είναι πολλά, αν πάρθηκαν όλα τα μέτρα, αν θα μπορούσαν να επέμβουν έγκαιρα», είπε, συμπληρώνοντας πως «δεν μπορεί ένα τέτοιο σαπιοκάραβο να συνεχίζει την πορεία προς το θάνατο. Το ξέρανε αυτό».

Με αφορμή τη νέα αύξηση των επιτοκίων, υπογράμμισε πως τα δύσκολα είναι μπροστά για τον λαό, «γι’ αυτό στις εκλογές χρειάζεται ο κόσμος μια πραγματική λαϊκή αντιπολίτευση που θα βάζει εμπόδια».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΣ ΕΔΩ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΣ ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΡΑΧΑΜΙ