21 Απριλίου 2024

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Η γιορτή των Ακαδημιών και ‘Άλιμος για όλους”. Παρούσα η Αναστασία Σιμητροπούλου και οι συνεργάτες της

Η γιορτή των Ακαδημιών και ‘Άλιμος για όλους”. Παρούσα η Αναστασία Σιμητροπούλου και οι συνεργάτες της

i-giorti-twn-akadimiwn-kaiailos-gia-oloys-paroysa-i-anastasia-simitropoyloy-kai-oi-synergates-tis-brahaminewsgr-1.png5_-1.png-1.png

Η γιορτή των Ακαδημιών και ‘Άλιμος για όλους”. Παρούσα η Αναστασία Σιμητροπούλου και οι συνεργάτες της. Οι εκδηλώσεις.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΡΙΑΝΤΗΣ

Η γιορτή των Ακαδημιών και ‘Άλιμος για όλους”

i-giorti-twn-akadimiwn-kaiailos-gia-oloys-paroysa-i-anastasia-simitropoyloy-kai-oi-synergates-tis-brahaminewsgr.png i-giorti-twn-akadimiwn-kaiailos-gia-oloys-paroysa-i-anastasia-simitropoyloy-kai-oi-synergates-tis-brahaminewsgr.png1_.png.png i-giorti-twn-akadimiwn-kaiailos-gia-oloys-paroysa-i-anastasia-simitropoyloy-kai-oi-synergates-tis-brahaminewsgr-1.png6_.png.png i-giorti-twn-akadimiwn-kaiailos-gia-oloys-paroysa-i-anastasia-simitropoyloy-kai-oi-synergates-tis-brahaminewsgr-1.png7_.png.png i-giorti-twn-akadimiwn-kaiailos-gia-oloys-paroysa-i-anastasia-simitropoyloy-kai-oi-synergates-tis-brahaminewsgr-1.png8_.png.png i-giorti-twn-akadimiwn-kaiailos-gia-oloys-paroysa-i-anastasia-simitropoyloy-kai-oi-synergates-tis-brahaminewsgr-1-1.png9_-1.png-1.png
i-giorti-twn-akadimiwn-kaiailos-gia-oloys-paroysa-i-anastasia-simitropoyloy-kai-oi-synergates-tis-brahaminewsgr.png2_.png.png i-giorti-twn-akadimiwn-kaiailos-gia-oloys-paroysa-i-anastasia-simitropoyloy-kai-oi-synergates-tis-brahaminewsgr.png3_.png.png i-giorti-twn-akadimiwn-kaiailos-gia-oloys-paroysa-i-anastasia-simitropoyloy-kai-oi-synergates-tis-brahaminewsgr.png4_.png.png i-giorti-twn-akadimiwn-kaiailos-gia-oloys-paroysa-i-anastasia-simitropoyloy-kai-oi-synergates-tis-brahaminewsgr.png5_.png.png

Στα γιορτινά του ήταν ντυμένος ο Άλιμος τη Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023. Συγκεκριμένα, όλοι, πολιτικοί φορείς και πολίτες, συμμετείχαν στη γιορτή των Ακαδημιών του Αθλητικού Ομίλου Τραχώνων Αλίμου.

Κι αυτό με αφορμή το τέλος της αγωνιστικής χρονιάς, οι αρμόδιοι έστησαν μεγάλη γιορτή στις Ακαδημίες του Α.Ο. Τραχώνων Αλίμου.

Εκτός των πολιτών οι οποίοι έδωσαν το παρών, παραβρέθηκαν και φορείς της τοπικής Αυτοδιοίκησης. Ανάμεσά τους και η Αναστασία Σιμητροπούλου, με τη νεοσύστατη παράταξής της ‘Άλιμος για όλους”, της οποίας είναι επικεφαλής, με τους συνεργάτες της. Αξίζει να σημειωθεί ότι η παρουσία της στο τοπίο της τοπικής Αυτοδιοίκησης, έχει συγκεντρώσει επάνω της τα φώτα του ενδιαφέροντος. Κι αυτό καθώς έχει εκδηλώσει την επιθυμία της και ήδη κινείται δυναμικά προς τον τομέα αυτό, για να διεκδικήσει την εκλογή της σαν δήμαρχος Αλίμου, προκειμένου, όπως υποστηρίζει να βοηθήσει την πόλη να αναβαθμιστεί ακόμη περισσότερο.

Στις δηλώσεις της, στο περιθώριο της εκδήλωσης, αφού συνεχάρη τους διοργανωτές, προπονητές και αθλητές, επεσήμανε ότι θα είναι κι αυτή με τη σειρά της δίπλα τους και στην προσπάθεια που καταβάλουν στην ανοδική πορεία του αθλητισμού και πολιτισμού. Μάλιστα, συμπλήρωσε πως στο εκλογικό πρόγραμμά της υπάρχει ειδική πλάνο και αναφορά στον τομέα αθλητισμού και πολιτισμού.

Οι εκδηλώσεις

 

Ο δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης, απηύθυνε χαιρετισμό, συνεχάρη τους προπονητής και τους αθλητές.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος Χρήστος Τσιούρης, ευχαρίστησε τη δημοτική αρχή για τη βοήθειά της. Επίσης, ευχαρίστησε όλους τους προπονητές αλλά και την Ολυμπιονίκη Κατερίνα Θάνου που είναι υπεύθυνη για τα τμήματα στίβου και φυσικά, τους γονείς και τα παιδιά που είναι και ο πυρήνας των Τραχώνων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΛΙΜΟ ΔΕΣ ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΡΑΧΑΜΙ