19 Μαΐου 2024

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » “Έφυγε” ο πατέρας της Ελένης Καντζέλη, Χρήστος. Μετά από πολυήμερη νοσηλεία στο Νίμιτς

“Έφυγε” ο πατέρας της Ελένης Καντζέλη, Χρήστος. Μετά από πολυήμερη νοσηλεία στο Νίμιτς

efyge-o-pateras-tis-elenis-kantzeli-hristos-meta-apo-polyimeri-nosileia-sto-nimits-oi-anakoinwseis-brahaminewsgr.jpg

“Έφυγε” ο πατέρας της Ελένης Καντζέλη, Χρήστος. Μετά από πολυήμερη νοσηλεία στο Νίμιτς. Οι ανακοινώσεις.

 

“Έφυγε” ο πατέρας της Ελένης Καντζέλη, Χρήστος

 

Έφυγε από τη ζωή την Τρίτη 27 Ιουνίου 2023, ο Χρήστος Καντζέλης. Πρόκειται για τον πατέρα της αντιδημάρχου Ελένης Καντζέλη Αγίου Δημητρίου, ο οποίος νοσηλευόταν πολλές ημέρες στο νοσοκομείο Νίμιτς.

Η εξόδιος ακολουθία προγραμματίστηκε να πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 28 Ιουνίου 2023, στις 16:0 στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου, ενώ την Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023, θα πραγματοποιηθεί η ταφή του στη γενέτειρά του Κράψη.

efyge-o-pateras-tis-elenis-kantzeli-hristos-meta-apo-polyimeri-nosileia-sto-nimits-oi-anakoinwseis-brahaminewsgr-1.jpg1_-1.jpg
“Έφυγε” ο πατέρας της Ελένης Καντζέλη, Χρήστος. Μετά από πολυήμερη νοσηλεία στο Νίμιτς. Οι ανακοινώσεις.

efyge-o-pateras-tis-elenis-kantzeli-hristos-meta-apo-polyimeri-nosileia-sto-nimits-oi-anakoinwseis-brahaminewsgr.jpg2_.jpg.png

Η ανάρτηση της Ελένης Καντζέλη

 

Η Ελένη Καντζέλη με την πληροφόρηση του θανάτου του πατέρα της, προέβη στην παρακάτω ανάρτηση στα social media:

“Μπαμπά μου λατρεμένε μου, ψυχή μου…. σπαράζει η καρδιά μου, ξεριζώθηκε το «είναι μου». Μας έδωσες ημέρες να προετοιμαστούμε …. δε γίνεται όμως.
Έδωσες και τον τελευταίο σου αγώνα στο τερέν της ζωής. Αγωνιστής μια ζωή, νικητής μια ζωή, αυτός ο αγώνας όμως ήταν άνισος.
Ήσουν, είσαι και θα είσαι ο ήρωας μου, το πρότυπο μου
Ευχαριστώ μπαμπά μου
Σ´αγαπώ μπαμπά μου
Για όλες και όλους αυτούς που σε αγαπούν :
Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στον ενοριακό Ναό του Αγίου Δημητρίου, στην πόλη του Αγίου Δημητρίου Αττικής, την Τετάρτη 28 Ιουνίου 2023 και ώρα 16:00.
Με το πέρας της εξοδίου Θείας Λειτουργίας, η οικογένεια θα δεχθεί τα συλλυπητήρια και θα παραθέσει καφέ και γεύμα στην «ΣΤΕΓΗ ΚΡΑΨΙΤΩΝ», στον Άγιο Δημήτριο Αττικής (πεζόδρομος Ηπείρου 41 και Λεωφόρος Αγίου Δημητρίου 184).
Η οικογένεια, αντί στεφάνων, επιθυμεί να στηριχθεί η «Στέγη Κραψιτών», την οποία ο εκλιπών (Χρήστος Α. Καντζέλης), ενίσχυσε, εν ζωή, με όλες τις δυνάμεις του για την επίτευξη των σκοπών της και θα υπάρχει ένα κουτί συλλογής δωρεών στη μνήμη του, στον Ι.Ν.Αγίου Δημητρίου.
Η σορός θα μεταβεί (σύμφωνα με επιθυμία του εκλιπόντος ) στην γενέτειρα του Κράψη Ιωαννίνων και θα ταφεί στο κοιμητήριο του Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Κράψης, την επομένη της εξοδίου λειτουργίας, ημέρα Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2023, περίπου στις 14:00.
Η οικογένεια, για όσους επιθυμούν να τον ακολουθήσουν στο τελευταίο του ταξίδι, θα συγκεντρώσει συμμετοχές για αυθημερόν μετάβαση με πούλμαν στην Κράψη Ιωαννίνων στο τηλ. 6945 857274 μέχρι την Τετάρτη 28/6 και ώρα 15:00″.

Μαρία Ανδρούτσου

Η Μαρία Ανδρούτσου όταν πληροφορήθηκε το θάνατο του πατέρα της Ελένης Καντζέλη, προέβη στην παρακάτω ανακοίνωση, στα social media:
“Με μεγάλη θλίψη πληροφορηθήκαμε το δυσάρεστο νέο της απώλειας του Χρήστου Καντζέλη, πατέρα της Αντιδημάρχου μας ΕΛΕΝΗ ΚΑΝΤΖΕΛΗ, ο οποίος υπήρξε επί σειρά ετών εκπρόσωπος του 4ου ΚΑΠΗ μας, δραστήριο μέλος της Αδελφότητας Κραψιτών και ενεργός εθελοντής σε όλες τις δράσεις της Κοινωνικής μας Υπηρεσίας.
Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου την Τετάρτη στις 4μμ και την επομένη τη σορό του εκλιπόντος θα συνοδεύσουν η οικογένειά του και οι αγαπημένοι του συγγενείς και φίλοι στη γενέτειρά του, την Κράψη Ιωαννίνων.
Εκφράζουμε από καρδιάς τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του, στους φίλους και συνεργάτες του.

Θερμά συλλυπητήρια στην κόρη του εκλιπόντος, Αντιδήμαρχο ΕΛΕΝΗ ΚΑΝΤΖΕΛΗ, στην οικογένειά του, στους συγγενείς και φίλους του, στα μέλη του 4ου ΚΑΠΗ μας, που τον εξέλεγαν εκπρόσωπό τους επί σειρά ετών…”.

 

Σύλλογος Κραψιτών

Ο σύλλογος Κραψιτών, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

“Έφυγε από τη ζωή ο συγχωριανός μας Χρήστος Καντζέλης του Αντωνίου και της Ελένης έπειτα από πολυήμερη νοσηλεία στο νοσοκομείο Νιμιτς. Ο εκλιπών υπήρξε εξέχων και ενεργό μέλος της Αδελφότητα Κραψιτών Αθηνών στην οποία είχε τη χαρά να βλέπει να προΐσταται η αγαπημένη του κόρη ΕΛΕΝΗ ΚΑΝΤΖΕΛΗ
Η έξοδος ακολουθία του θα γίνει την Τετάρτη 28 Ιουνίου στις 16:00 στον Ι.Ν. Αγ. Δημητρίου ενώ την επόμενη στις 14:00 θα πραγματοποιηθεί η ταφή του στη γενέτειρα του Κράψη.
Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους του, στα παιδιά του και τα εγγόνια του.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει”.

Συλλυπητήρια μηνύματα έστειλαν στην οικογένεια Καντζέλη, συνεργάτες, συγγενείς, φίλοι και πλήθος κόσμου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΔΕΣ ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΡΑΧΑΜΙ