21 Απριλίου 2024

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Ο μπραχαμιώτης Νίκος Μπαμπάνας επικεφαλής του Άλιμος ΝΑΣ. Ιδρύεται ανδρικό τμήμα

Ο μπραχαμιώτης Νίκος Μπαμπάνας επικεφαλής του Άλιμος ΝΑΣ. Ιδρύεται ανδρικό τμήμα

o-mprahamiwtis-nikos-mpampanas-epikefalis-toy-alimos-nas-idryetai-andriko-tmima-brahaminewsgr.png

Ο μπραχαμιώτης Νίκος Μπαμπάνας επικεφαλής του Άλιμος ΝΑΣ. Ιδρύεται ανδρικό τμήμα. Η ανακοίνωση.

 

Ο μπραχαμιώτης Νίκος Μπαμπάνας επικεφαλής του Άλιμος ΝΑΣ

 

 

 

Ο Άλιμος ΝΑΣ δημιουργεί και ανδρικό τμήμα πόλο, καθώς και ακαδημίας αγοριών όλων των ηλικιών. Επικεφαλής θα είναι ο Νίκος Μπαμπάνας. Ο μπραχαμιώτης τεχνικός αναλαμβάνει υπεύθυνος της δημιουργίας και λειτουργίας του συγκεκριμένου τμήματος.

Το συγκεκριμένο εγχείρημα έρχεται σαν επακόλουθο της επιτυχημένης πορείας της γυναικείας ομάδας Αλίμου ΝΑΣ Betson και ώθησε τους υπευθύνους του συλλόγου να πάρουν την απόφαση να δημιουργήσουν και το ανδρικό τμήμα, για το οποίο η φιλοδοξία που υπάρχει, είναι να φτάσει επίσης πολύ ψηλά από επίπεδο διακρίσεων.

Σύμφωνα με τους υπεύθυνους του συλλόγου, η νέα αντρική ομάδα θα συμμετέχει στο Πρωτάθλημα Γ’ κατηγορίας 2024 και στόχος του συλλόγου είναι να αγωνιστεί με αξιώσεις. Επιπλέον δημιουργείται ισχυρή ακαδημία αγοριών που ο σύλλογος ευελπιστεί να τροφοδοτήσει κάποια στιγμή τις εθνικές ομάδες. Επικεφαλής του νέου αυτού εγχειρήματος αναλαμβάνει, όπως προαναφέρθηκε, ο πολύπειρος μπραχαμιώτης, Νίκος Μπαμπανάς.

 

Η ανακοίνωση του συλλόγου

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου, έχεις ως εξής:

“Και εγένετο… ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ και στην ανδρική υδατοσφαίριση! Ο σύλλογος του ΑΛΙΜΟΥ ΝΑΣ με άμεσες και συντονισμένες ενέργειες βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει επίσημα τη δημιουργία ανδρικού τμήματος, καθώς και ακαδημίας αγοριών όλων των ηλικιών, με στόχο την μεθοδική και ποιοτική δουλειά, για την ανάδειξη ελπιδοφόρων αθλητών που θα πρωταγωνιστήσουν στην ελληνική υδατοσφαίριση.

Το άκρως επιτυχημένο εγχείρημα της γυναικείας ομάδας του ΑΛΙΜΟΥ ΝΑΣ Betsson, καθώς και οι ακαδημίες πρότυπο στα κορίτσια, έχουν αφήσει ήδη στο στίγμα τους και με την ίδια φιλοσοφία και στόχους με τις ακαδημίες του γυναικείου, ο σύλλογος δημιουργεί ανδρική ομάδα, η οποία θα αγωνιστεί με αξιώσεις στο Πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας το 2024, καθώς και ισχυρή ακαδημία αγοριών που ευελπιστεί να τροφοδοτήσει κάποια στιγμή τις εθνικές ομάδες.

Μάλιστα, ο ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ έχει δώσει τα «κλειδιά» σε έναν από τους κορυφαίους προπονητές στην Ελλάδα, τον Νίκο Μπαμπάνα, ο οποίος έρχεται στον σύλλογο για να τον οδηγήσει σε αυτό το νέο και διαφορετικό μονοπάτι.

Αυτή τη στιγμή, ο ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ έχει τη δυνατότητα να παρέχει στις ακαδημίες του και τις αγωνιστικές ομάδες, τις εξαιρετικές εγκαταστάσεις του στο ALMA CLUB, καθώς και το υπέροχο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλίμου, καθώς αποτελεί τη μοναδική ομάδα της πόλης σε επίπεδο υδατοσφαίρισης.

Ο επικεφαλής προπονητής των ακαδημιών του ΑΛΙΜΟΥ ΝΑΣ, αλλά και τεχνικός της ανδρικής ομάδας του συλλόγου προέρχεται από μια επιτυχημένη διετία στις υποδομές του ΑΟΠ Φαλήρου όπου τον Ιούνιο του 2023 κατέκτησε το Ασημένιο μετάλλιο στο Πρωτάθλημα Παίδων (όπως και το 2021 σε εκείνο των Μίνι Παίδων), ενώ διατέλεσε και τεχνικός διευθυντής στον σύλλογο του Φαλήρου. Ο Νίκος Μπαμπάνας θα καθοδηγήσει την προσπάθεια του ΑΛΙΜΟΥ ΝΑΣ στον χώρο της ανδρικής υδατοσφαίρισης και αποτελεί έναν εκ των εμπειρότερων προπονητών στις ηλικίες Παίδων και Μίνι Παίδων, έχοντας φτάσει έως και το ομοσπονδιακό επιτελείο της Εθνικής Εφήβων και Παίδων το 2011. Ακόμη, ο Νίκος Μπαμπάνας έχει διατελέσει προπονητής στην Α1 κατηγορία τόσο στον Πανιώνιο, όσο και στον Εθνικό Πειραιά όπου τη χρονιά 2010-2011 κατέκτησε το LEN Trophy, ως άμεσος συνεργάτης προπονητή.”

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΔΕΣ ΕΔΩ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΛΙΜΟ ΔΕΣ ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΡΑΧΑΜΙ