30 Νοεμβρίου 2023

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Ο Παναγιώτης Τσουκαλοχωρίτης πρόεδρος στον “Κρόνο”. Η αποχώρηση του Δημήτρη Σκουλίκα

Ο Παναγιώτης Τσουκαλοχωρίτης πρόεδρος στον “Κρόνο”. Η αποχώρηση του Δημήτρη Σκουλίκα

o-panagiwtis-tsoykalohwritis-proedros-tis-ston-krono-i-apohwrisi-toy-dimitri-skoylika-brahaminewsgr.png

Ο Παναγιώτης Τσουκαλοχωρίτης πρόεδρος στον “Κρόνο”. Η αποχώρηση του Δημήτρη Σκουλίκα. Η συγκινητική ανάρτηση.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΡΙΑΝΤΗΣ

Ο Παναγιώτης Τσουκαλοχωρίτης πρόεδρος στον “Κρόνο”

 

Ο Παναγιώτης Τσουκαλοχωρίτης αποτελεί το νέο πρόεδρο του Κρόνου. Την είδηση, η οποία βέβαια κυκλοφορούσε τον τελευταίο ακρό στα στέκια του Μπραχαμίου, επιβεβαίωσε με ανάρτησή του τη Δευτέρα 17 Ιουλίου 2023 στα Social Media, ο μέχρι πρότινος του ιστορικού συλλόγου μπάστε της πόλης, Δημήτρης Σκουλίκας.

Μέσα από την ανάρτηση και την τοποθέτησή του, παρέδωσε το δαχτυλίδι της διαδοχής στον “μικρό μου αδελφό Παναγιώτη”, όπως αναφέρει χαρακτηριστκά στην ανάρτησή του.

Για όσους όλοι ζουν από κοντά τον Κρόνο μιλούν για ένα αχτύπητο δίδυμο το οποίο, μαζί με τους υπόλοιπυς συνεργάτες και στελέχη του συλλόγου, συνετέλεσαν τα μέγιστα έτσι ώστε ο ιστορικός σύλλογος της πόλης να φτάσει ψηλά και να γιγαντωθεί σε όλα τα τμήματά του.

Μάλιστα, ο μέχρι πρότινος πρόεδρος, συνόδευσε το κείμενό του και με μία ιδιαίτερα συμβολική και συγκινητική φωτογραφία, στην οποία οι δύο άνδρες είναι σφιχτά αγκαλιασμένοι. Δείγμα του ισχυρού δεσίματός τους σαν φίλοι και στελέχη του συλλόγου. Και βέβαια η φωτογραφία απεικονίζει με τον πλέον ανάγλυφο τρόπο και το δέσιμο το οποίο θα έχουν και στη νέα σελίδα που ανοίγει ο Κρόνος, έχοντας πρόεδρο τον Παναγιώτη Τσουκαλοχωρίτη. Ο Δημήτρης Σκουλίκας δηλώνει αρωγός της προσπάθειας που θα ηγηθεί ο “μικρός του αδερφός”.

 

o-panagiwtis-tsoykalohwritis-proedros-tis-ston-krono-i-apohwrisi-toy-dimitri-skoylika-brahaminewsgr.png1_.png.png

Η ανάρτηση του Δημήτρη Σκουλίκα

 

Συγκινητική ανάρτηση του Δημήτρη Σκουλίκα στα Social Media. Συγκεκριμένα, αναφέρει:

“Μετά από 22 χρόνια συμμετοχής στο Δ.Σ. του Κρόνου, ήλθε η ώρα της ξεκούρασης!!!
Υπηρέτησα το σύλλογο από όλα τα πόστα. Απλό μέλος, υπεύθυνος υποδομών, γενικός γραμματέας, αντιπρόεδρος, υπεύθυνος γυναικείου, και τα τελευταία 6 χρόνια πρόεδρος. Έδωσα πολλά περισσότερα από όσα μπορούσα, με ανιδιοτέλεια και μοναδικό μου κίνητρο την αγάπη για τον Κρόνο και το μεγάλωμά του σαν σύλλογο. Νομίζω ότι υπάρχει θετικό πρόσημο… Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους ήταν δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια και αγωνιστήκαμε μαζί. Επίσης θέλω να ζητήσω συγγνώμη για όσους πιθανά στενοχώρησα χωρίς να το θέλω. Η ομάδα συνεχίζει με πρόεδρο τον μικρό μου αδελφό Παναγιώτη και με ένα εξαιρετικό Δ.Σ. Θα είμαι πάντα δίπλα τους σε ότι με χρειαστούν σαν απλό μέλος του συλλόγου…
ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ και στο μέλλον βλέπουμε….!!!!””.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΔΕΣ ΕΔΩ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΔΕΣ ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΡΑΧΑΜΙ