13 Ιουλίου 2024

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Συνάντηση Πρεκετέ με πολίτες στον Ασύρματο. Τι συζήτησαν

Συνάντηση Πρεκετέ με πολίτες στον Ασύρματο. Τι συζήτησαν

synantisi-prekete-me-polites-ston-asyrmato-ti-syzitisan-brahaminewsgr.png2_.png.png.png

Συνάντηση Πρεκετέ με πολίτες στον Ασύρματο. Τι συζήτησαν. Οι αναφορές.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΡΙΑΝΤΗΣ

Συνάντηση Πρεκετέ με πολίτες στον Ασύρματο

 

Συνάντηση με πολίτες πραγματοποίησε την Τετάρτη 19 Ιουλίου 2023 ο Χρήστος Πρεκετές, στο πάρκο Ασυρμάτου και συγκεκριμένα στο κιόσκι. Στη συνάντηση αυτή που ο καύσωνας ήταν το στοιχείο που δυσκόλεψε όλους, ο πρόεδρος της Νέας Πνοής Προοπτικής, υποψήφιος δήμαρχος Αγίου Δημητρίου και πρόεδρος της ΔΗΜ ΤΟ Αγίου Δημητρίου, είχε την ευκαιρία ν’ ανταλλάξει απόψεις με τους παρευρισκόμενους για ζητήματα τα οποία αφορούν την περιοχή του Ασυρμάτου αλλά και το πάρκο του Ασυρμάτου.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τη δέσμευση από την πλευρά του Χρήστου Πρεκετέ, να υπάρξει κι άλλη συνάντηση με τους κατοίκους.

Παραβρέθηκε κλιμάκιο της Πρωτοβουλίας Αγίου Δημητρίου, η οποία έχει αποφασίσει από τον Ιούνιο του 2022 να στηρίξει στις επικείμενες εκλογές του Οκτωβρίου την υποψηφιότητα του κ. Πρεκετέ, το οποίο αποτελείτο από τους κ.κ. Αρβανιτάκη Αλέξανδρο, Ηλιόπουλο Φώτη και Τάσση Νεκταρία-Ελένη (Νέλλη). Επίσης παρέστησαν οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιώργος Κοκοτσάκης, Παναγιώτης Γρίλλιας Παναγιώτης, Κώστας Βασιλάρας, καθώς και αρκετοί υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της «Νέας Πνοής – Προοπτικής για τον Άγιο Δημήτριο

synantisi-prekete-me-polites-ston-asyrmato-ti-syzitisan-brahaminewsgr.png

synantisi-prekete-me-polites-ston-asyrmato-ti-syzitisan-brahaminewsgr.png3_.png.png
synantisi-prekete-me-polites-ston-asyrmato-ti-syzitisan-brahaminewsgr.png4_.png.png

synantisi-prekete-me-polites-ston-asyrmato-ti-syzitisan-brahaminewsgr.png6_.png.png
Συνάντηση Πρεκετέ με πολίτες στον Ασύρματο. Τι συζήτησαν

Νέα Πνοή Προοπτική

Από τη Νέα Πνοή Προοπτική, εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

“Τι και εάν η θερμοκρασία σήμερα ήταν το απόγευμα 35 oC?Οι δημοτες της περιοχης Ασυρμάτου ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας για να μοιραστούμε μαζί τους τα προβλήματα που τους απασχολούν αλλά και τις ορθολογικά τεκμηριωμένες προτάσεις της ΝΕΑΣ ΠΝΟΗΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ…για τον Άγιο Δημήτριο ‼️Άλλοι στοχεύουν την δεύτερη θέση …η ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ στοχεύει την πρώτη θέση στην καρδιά των φίλων δημοτών και- νομοτελειακά -στην κάλπη του Οκτωβρίου ‼️”.

 

Πρωτοβουλία

Από την παράταξη “Πρωτοβουλία”, εκδόθηκε η ανακοίνωση:

“Συνάντηση Πρεκετέ με κατοίκους του Ασυρμάτου
Κλιμάκιο στελεχών της Πρωτοβουλίας Αγίου Δημητρίου με επικεφαλής τον κ. Αλέξανδρο Αρβανιτάκη παρέστη στη συνάντηση του κ. Χρήστου Πρεκετέ, υποψηφίου δημάρχου και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Νέα Πνοή Προοπτική για τον Άγιο Δημήτριο» με κατοίκους της περιοχής Ασυρμάτου.
Στη συνάντηση αυτή ο κ. Πρεκετές παρέθεσε τους προβληματισμούς αλλά και τις προτάσεις του αναφορικά με τα σημαντικά ζητήματα που αφορούν την περιοχή του Ασυρμάτου, αλλά και ευρύτερα τον Δήμο Αγίου Δημητρίου. Πιο συγκεκριμένα, συζητήθηκε ο έντονος προβληματισμός των κατοίκων για την διοχέτευση των αστικών λεωφορείων από τη Λεωφόρο Αγίου Δημητρίου, στο πλαίσιο της περίφημης «διαπλάτυνσης» της τέως Λεωφόρου μέσω της οδού Σκουφά, που δημιουργεί τεράστια προβλήματα στην ασφάλεια των πολιτών αλλά τη συνολική κυκλοφορία στην περιοχή.
Επίσης, ο κ. Πρεκετές αναφέρθηκε στη δυσμενή εικόνα του Πάρκου Ασυρμάτου, στο οποίο με την πρόφαση ότι επίκειται η μεγάλη χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», δεν έχουν γίνει στοιχειώδεις παρεμβάσεις όπως να υπάρξει μια αυξημένη δενδροφύτευση ή να τοποθετηθούν παγκάκια και στέγαστρα για τους επισκέπτες του Πάρκου.
Ένα άλλο ζήτημα που τέθηκε με ένταση από τους κατοίκους ήταν ο προβληματισμός για τη λαϊκή αγορά της Ασυρμάτου και τις δυνατότητες να υπάρξει χωροθέτησή της αλλού, ζήτημα για το οποίο ο κ. Πρεκετές δεσμεύτηκε να μελετήσει συνολικά με την ανάγκη συνολικότερου σχεδιασμού της περιοχής, ειδικά σε συνάρτηση με το κυκλοφοριακό.
Ο κ. Πρεκετές κατέθεσε τον σκεπτικισμό του αναφορικά με την επένδυση των περίπου 10 εκατομμυρίων ευρώ, εκ των οποίων τα 3 εκατομμύρια εξ αυτών από ίδιους πόρους του Δήμου, για την κατασκευή του δημοτικού κολυμβητηρίου στην περιοχή ΕΚΤΕΛ, εστιάζοντας αφενός στο κατά πόσο η 33 μέτρων πισίνα επιτρέπει τη χρήση του κολυμβητηρίου από αθλητικά σωματεία και αφετέρου για τη σημαντική οικονομική επιβάρυνση στα οικονομικά του δήμου τόσο για την κατασκευή του όσο, ιδίως, για τη λειτουργία του.
Ακολούθησε ζωηρή συζήτηση με δεκάδες δημότες και κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι έθεσαν πλήθος ερωτημάτων προς τον κ. Πρεκετέ αλλά εξέφρασαν και την έντονη αντίθεσή τους για τα πεπραγμένα της διοίκησης Ανδρούτσου τα τελευταία 13 χρόνια. Ο κ. Πρεκετές, κλείνοντας τη συνάντηση, δεσμεύτηκε ότι θα επαναληφθεί η συνάντηση όπως και ανάλογες που θα διοργανωθούν σε κάθε γειτονιά της πόλης.
Στη συνάντηση παραβρέθηκε κλιμάκιο της Πρωτοβουλίας Αγίου Δημητρίου, η οποία έχει αποφασίσει από τον Ιούνιο του 2022 να στηρίξει στις επικείμενες εκλογές του Οκτωβρίου την υποψηφιότητα του κ. Πρεκετέ, το οποίο αποτελείτο από τους κ.κ. Αρβανιτάκη Αλέξανδρο, Ηλιόπουλο Φώτη και Τάσση Νεκταρία-Ελένη (Νέλλη). Επίσης παρέστησαν οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιώργος Κοκοτσάκης, Παναγιώτης Γρίλλιας Παναγιώτης, Κώστας Βασιλάρας, καθώς και αρκετοί υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της «Νέας Πνοής – Προοπτικής για τον Άγιο Δημήτριο».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΔΕΣ ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΡΑΧΑΜΙ