19 Μαΐου 2024

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Ανδρούτσου: Το πάρτι έναρξης του προεκλογικού αγώνα. Φίλοι, συνεργάτες και συνυποψήφιοι έδωσαν το παρών

Ανδρούτσου: Το πάρτι έναρξης του προεκλογικού αγώνα. Φίλοι, συνεργάτες και συνυποψήφιοι έδωσαν το παρών

androytsoy-to-parti-enarxis-toy-proeklogikoy-agwna-filoi-synergates-kai-synypopsifioi-edwsan-to-parwn-brahaminewsgr27jpg.bmp

Ανδρούτσου: Το πάρτι έναρξης του προεκλογικού αγώνα. Φίλοι, συνεργάτες και συνυποψήφιοι έδωσαν το παρών. Όλο το ρεπορτάζ.

 

Ανδρούτσου: Το πάρτι έναρξης του προεκλογικού αγώνα

 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΡΙΑΝΤΗΣ

 

 

Ο αγώνας τώρα ξεκινάει… Μπορεί όλα να κινήθηκαν σε τους ρυθμούς ενός πάρτι, σε έναν ιδιαίτερο χώρο όπως είναι το κατάστημα “Μαντανία” επί της οδού Αγίου Δημητρίου, ωστόσο, η συνάντηση αυτή, είχε κάτι το ξεχωριστό.

Κάτι το ιδιαίτερο για τη Μαρία Ανδρούτσου και την παράταξή της “ΑλλάΖΟΥΜΕ την ΠΟΛΗ”. Ουσιαστικά, μέσα από το κάλεσμα – ανοικτή πρόσκληση σε πάρτι, σε φίλους, συνεργάτες και συνυποψηφίους της, η δήμαρχος Αγίου Δημητρίου, έδωσε το έναυσμα, με τον πλέον ξεχωριστό τρόπο, για την προεκλογική της εκστρατεία. Ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών, όπου η παράταξη της οποίας ηγείται, θα διεκδικήσει την πρωτιά.

“Σε μία συνάντηση φίλων, συνεργατών και συνυποψηφίων που μαζί θα πορευτούμε στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, διεκδικώντας μια μεγάλη νίκη για την πόλη του Αγίου Δημητρίου”, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στην πρόκληση.

Συζητήσεις, χαμόγελα και στρατηγικές κάτω από τους ήχους της μουσικής

 

Μπορεί η ζέστη να ήταν ιδιαίτερα αισθητή το βράδυ της Παρασκευής 21 Ιουλίου 2023, με το ραντεβού να είναι στις 9:30, ωστόσο η ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε από τους παρευρισκόμενους ήταν τόσο δροσερή που ακόμη και οι στροβιλισμοί του αέρα από τους ανεμιστήρες που υπήρχαν στο χώρο, σε έκαναν να νιώθεις, πως βρίσκεται σε κάποιο νησί με τη δροσιά του ανέμου να έρχεται από το βάθος και τη θάλασσα.

Χαμόγελα, παρέες, πολλές, ευχές διάσπαρτες με τσούγκρισμα των ποτηριών για νικηφόρο αποτέλεσμα, έδιναν κι έπαιρναμ. Στα μάτια όλων διέκρινες μια ξεχωριστή λάμψη κι αυτό που διαπίστωνες εύκολα κι αυτό που τελικά κυριαρχούσε, ήταν το κλίμα φιλίας και παρέας.

“Είμαστε μια μεγάλη παρέα κι αυτό είναι που μας κάνει ξεχωριστούς…” τόνιζε ηγετικό στέλεχος της παράταξης. “Δεν έχουμε αντιζηλίες, ούτε αντιπαλότητες. Όλα γίνονται για την αγάπη μας για τον Άγιο Δημήτριο. Γι αυτό ο κόσμος μας αγαπάει και μας στηρίζει δίνοντάς μας τόσα χρόνια την πρωτιά” συμπλήρωσε το ίδιο στέλεχος.

Σε κάθε τραπέζι άκουσες χαμόγελα. Έβλεπες πρόσωπα χαρωπά, ενώ δεν έλειπαν και οι συζητήσεις γύρω από τα δρώμενα της πόλης αλλά και τις επικείμενες εκλογές.

Παλαιά και νέα στελέχη ενωμένα στον κοινό στόχο και σκοπό. Στην υλοποίηση της κατάκτησης της πρωτιάς στο δήμο. Παλαιά και νέα στελέχη αγκαλιασμένοι χαμογελούσαν και έδειχναν να αφήνουν πίσω την προσωπική προβολή, μπροστά στο καλό της παράταξης.

 

Η αεικίνητη Μαρία Ανδρούτσου

 

Η Μαρία Ανδρούτσου αεικίνητη, σαν οικοδέσποινα, περπατούσε από το ένα τραπέζι στο άλλο, από τη μία παρέα στην άλλη. Τσούγκριζε μαζί τους. Είχε να πει δυο κουβέντες με τον καθένα, ενώ δεν αρνιόταν να φωτογραφηθεί με όποια και όποιον της το ζήταγε. Κι όπως έλεγε η ίδια στα στελέχη της, η προσέλευση του κοινού ήταν μεγάλη, καθώς ο χώρος γέμισε ασφυκτικά. Δίνοντας μηνύματα αισιοδοξίας για τη συνέχεια που αναμένεται να είναι ιδιαίτερα θερμή και με ξεχωριστό ενδιαφέρον.

 

androytsoy-to-parti-enarxis-toy-proeklogikoy-agwna-filoi-synergates-kai-synypopsifioi-edwsan-to-parwn-brahaminewsgr31jpg.bmpandroytsoy-to-parti-enarxis-toy-proeklogikoy-agwna-filoi-synergates-kai-synypopsifioi-edwsan-to-parwn-brahaminewsgr29jpg.bmpandroytsoy-to-parti-enarxis-toy-proeklogikoy-agwna-filoi-synergates-kai-synypopsifioi-edwsan-to-parwn-brahaminewsgr28jpg.bmpandroytsoy-to-parti-enarxis-toy-proeklogikoy-agwna-filoi-synergates-kai-synypopsifioi-edwsan-to-parwn-brahaminewsgr27jpg.bmpandroytsoy-to-parti-enarxis-toy-proeklogikoy-agwna-filoi-synergates-kai-synypopsifioi-edwsan-to-parwn-brahaminewsgr26jpg.bmpandroytsoy-to-parti-enarxis-toy-proeklogikoy-agwna-filoi-synergates-kai-synypopsifioi-edwsan-to-parwn-brahaminewsgr25jpg.bmpandroytsoy-to-parti-enarxis-toy-proeklogikoy-agwna-filoi-synergates-kai-synypopsifioi-edwsan-to-parwn-brahaminewsgr24jpg.bmpandroytsoy-to-parti-enarxis-toy-proeklogikoy-agwna-filoi-synergates-kai-synypopsifioi-edwsan-to-parwn-brahaminewsgr24.bmpandroytsoy-to-parti-enarxis-toy-proeklogikoy-agwna-filoi-synergates-kai-synypopsifioi-edwsan-to-parwn-brahaminewsgr22.bmpandroytsoy-to-parti-enarxis-toy-proeklogikoy-agwna-filoi-synergates-kai-synypopsifioi-edwsan-to-parwn-brahaminewsgr21.bmp

androytsoy-to-parti-enarxis-toy-proeklogikoy-agwna-filoi-synergates-kai-synypopsifioi-edwsan-to-parwn-brahaminewsgr20.bmpandroytsoy-to-parti-enarxis-toy-proeklogikoy-agwna-filoi-synergates-kai-synypopsifioi-edwsan-to-parwn-brahaminewsgr19.bmpandroytsoy-to-parti-enarxis-toy-proeklogikoy-agwna-filoi-synergates-kai-synypopsifioi-edwsan-to-parwn-brahaminewsgr18-1.bmpandroytsoy-to-parti-enarxis-toy-proeklogikoy-agwna-filoi-synergates-kai-synypopsifioi-edwsan-to-parwn-brahaminewsgr17.bmpandroytsoy-to-parti-enarxis-toy-proeklogikoy-agwna-filoi-synergates-kai-synypopsifioi-edwsan-to-parwn-brahaminewsgr16.pngandroytsoy-to-parti-enarxis-toy-proeklogikoy-agwna-filoi-synergates-kai-synypopsifioi-edwsan-to-parwn-brahaminewsgr15.pngandroytsoy-to-parti-enarxis-toy-proeklogikoy-agwna-filoi-synergates-kai-synypopsifioi-edwsan-to-parwn-brahaminewsgr14.pngandroytsoy-to-parti-enarxis-toy-proeklogikoy-agwna-filoi-synergates-kai-synypopsifioi-edwsan-to-parwn-brahaminewsgr13.pngandroytsoy-to-parti-enarxis-toy-proeklogikoy-agwna-filoi-synergates-kai-synypopsifioi-edwsan-to-parwn-brahaminewsgr12.pngandroytsoy-to-parti-enarxis-toy-proeklogikoy-agwna-filoi-synergates-kai-synypopsifioi-edwsan-to-parwn-brahaminewsgr11.pngandroytsoy-to-parti-enarxis-toy-proeklogikoy-agwna-filoi-synergates-kai-synypopsifioi-edwsan-to-parwn-brahaminewsgr7.pngandroytsoy-to-parti-enarxis-toy-proeklogikoy-agwna-filoi-synergates-kai-synypopsifioi-edwsan-to-parwn-brahaminewsgr6-1.pngandroytsoy-to-parti-enarxis-toy-proeklogikoy-agwna-filoi-synergates-kai-synypopsifioi-edwsan-to-parwn-brahaminewsgr5.pngandroytsoy-to-parti-enarxis-toy-proeklogikoy-agwna-filoi-synergates-kai-synypopsifioi-edwsan-to-parwn-brahaminewsgr4.pngandroytsoy-to-parti-enarxis-toy-proeklogikoy-agwna-filoi-synergates-kai-synypopsifioi-edwsan-to-parwn-brahaminewsgr3.pngandroytsoy-to-parti-enarxis-toy-proeklogikoy-agwna-filoi-synergates-kai-synypopsifioi-edwsan-to-parwn-brahaminewsgr2.pngandroytsoy-to-parti-enarxis-toy-proeklogikoy-agwna-filoi-synergates-kai-synypopsifioi-edwsan-to-parwn-brahaminewsgr1.pngandroytsoy-to-parti-enarxis-toy-proeklogikoy-agwna-filoi-synergates-kai-synypopsifioi-edwsan-to-parwn-brahaminewsgr.pngandroytsoy-to-parti-enarxis-toy-proeklogikoy-agwna-filoi-synergates-kai-synypopsifioi-edwsan-to-parwn-brahaminewsgr10.pngandroytsoy-to-parti-enarxis-toy-proeklogikoy-agwna-filoi-synergates-kai-synypopsifioi-edwsan-to-parwn-brahaminewsgr8.png

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΔΕΣ ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΡΑΧΑΜΙ