21 Απριλίου 2024

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Τσακόγιωργας: “Θέλω μπραχαμιώτες στη Θύελλα”. Η πρώτη προπόνηση

Τσακόγιωργας: “Θέλω μπραχαμιώτες στη Θύελλα”. Η πρώτη προπόνηση

tsakogiwrgas-thelw-mprahamiwtes-stin-omada-i-prwti-proponisi-brahaminewsgr.jpg5_.jpg.jpg

Τσακόγιωργας: “Θέλω μπραχαμιώτες στη Θύελλα”. Η πρώτη προπόνηση. Το ρεπορτάζ.

 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΡΙΑΝΤΗΣ

Τσακόγιωργας: “Θέλω μπραχαμιώτες στη Θύελλα”

 

 

Επιστροφή στο “σπίτι” και ξεκίνημα της προετοιμασίας για τη Θύελλα Αγίου Δημητρίου ενόψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων της χρονιάς 2023.

Διοίκηση, τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές έδωσαν το ραντεβού στο ανακαινισμένο γήπεδο του Αγίου Δημητρίου και μάλιστα πραγματοποίησαν και την πρώτη τους προπόνηση, παρόντος του προέδρου Τάσου Τσακόγιωργα.

Ο προπονητής, Βαγγέλης Γιαννόπουλος, αφού κάλεσε τους ποδοσφαιριστές του στα αποδυτήρια και είχε μαζί τους ολιγόλεπτη συζήτηση για τις απαιτήσεις του για τη νέα αγωνιστική σεζόν, στη συνέχεια μετέβησαν όλοι στον αγωνιστικό χώρο, όπου πραγματοποιήθηκε και η πρώτη προπόνηση.

Προτεραιότητα στους μπραχαμιώτες

Ο Τάσος Τσακόγιωργας στις δηλώσεις του τόνισε για μία ακόμη φορά, ότι επιθυμία και στόχος του είναι η ομάδα ν’ απαρτίζεται από μπραχαμιώτες ποδοσφαιριστές οι οποίοι να ανδρώνονται ποδοσφαιρικά στη Θύελλα και να κάνουν καριέρα.

“Στόχος μας είναι να επανδρώνεται η ομάδα από παιδιά που ζουν και μένουν στο Μπραχάμι” τόνισε ο πρόεδρος της Θύελλας και συνέχισε: “Να απαρτίζεται δηλαδή η ομάδα από μπραχαμιωτάκια που να ιδρώνουν τη φανέλα και να μπορούν ν’ αναδεικνύονται ποδοσφαιρικά και να κάνουν καριέρα¨. Ξεκινάμε την προετοιμασία για τη φετινή αγωνιστική χρονιά μ’ αισιοδοξία και με μια γεμάτη για μας αγωνιστική χρονιά”.

Στην προπόνηση παραβρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Οικονομικών του δήμου, Γιάννης Παναγόπουλος, ο πρόεδρος του Οργανισμού Αθλητισμού και Πολιτισμού του δήμου κ.ά.

tsakogiwrgas-thelw-mprahamiwtes-stin-omada-i-prwti-proponisi-brahaminewsgr-1.jpg2_-1.jpg-1.jpg tsakogiwrgas-thelw-mprahamiwtes-stin-omada-i-prwti-proponisi-brahaminewsgr.jpg20.jpg.jpg

tsakogiwrgas-thelw-mprahamiwtes-stin-omada-i-prwti-proponisi-brahaminewsgr.jpg21.jpg.jpg
Το τεχνικό επιτελείο της ομάδας

tsakogiwrgas-thelw-mprahamiwtes-stin-omada-i-prwti-proponisi-brahaminewsgr.jpg4_.jpg.jpg tsakogiwrgas-thelw-mprahamiwtes-stin-omada-i-prwti-proponisi-brahaminewsgr.jpg5_.jpg.jpg tsakogiwrgas-thelw-mprahamiwtes-stin-omada-i-prwti-proponisi-brahaminewsgr.jpg6_.jpg.jpg tsakogiwrgas-thelw-mprahamiwtes-stin-omada-i-prwti-proponisi-brahaminewsgr.jpg7_.jpg.jpg tsakogiwrgas-thelw-mprahamiwtes-stin-omada-i-prwti-proponisi-brahaminewsgr.jpg8_.jpg.jpg tsakogiwrgas-thelw-mprahamiwtes-stin-omada-i-prwti-proponisi-brahaminewsgr.jpg9_.jpg.jpg tsakogiwrgas-thelw-mprahamiwtes-stin-omada-i-prwti-proponisi-brahaminewsgr.jpg10.jpg.jpg tsakogiwrgas-thelw-mprahamiwtes-stin-omada-i-prwti-proponisi-brahaminewsgr.jpg11.jpg.jpg tsakogiwrgas-thelw-mprahamiwtes-stin-omada-i-prwti-proponisi-brahaminewsgr.jpg13.jpg.jpg tsakogiwrgas-thelw-mprahamiwtes-stin-omada-i-prwti-proponisi-brahaminewsgr.jpg14.jpg.jpg tsakogiwrgas-thelw-mprahamiwtes-stin-omada-i-prwti-proponisi-brahaminewsgr.jpg15.jpg.jpg.jpg tsakogiwrgas-thelw-mprahamiwtes-stin-omada-i-prwti-proponisi-brahaminewsgr-1.jpg17-1.jpg-1.jpg tsakogiwrgas-thelw-mprahamiwtes-stin-omada-i-prwti-proponisi-brahaminewsgr.jpg18.jpg.jpg

tsakogiwrgas-thelw-mprahamiwtes-stin-omada-i-prwti-proponisi-brahaminewsgr.jpg1_.jpg.jpg

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΔΕΣ ΕΔΩ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΔΕΣ ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΡΑΧΑΜΙ