13 Ιουλίου 2024

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Τα 8 χρόνια λειτουργίας του Crepelino. Το γλέντι. Το παρασκήνιο

Τα 8 χρόνια λειτουργίας του Crepelino. Το γλέντι. Το παρασκήνιο

ta-8-hronia-leitoyrgias-toy-Crepelino-to-glenti-brahaminewsgr.jpg

Τα 8 χρόνια λειτουργίας του Crepelino. Το γλέντι. Το παρασκήνιο

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΡΙΑΝΤΗΣ

Τα 8 χρόνια λειτουργίας του Crepelino

 

Στις 28 Ιουνίου 2023, το κατάστημα Crepelino γιόρτασε τα οκτώ χρόνια της λειτουργίας του. Το γλέντι που στήθηκε ήταν ανεπανάληπτο και ο κόσμος που έδωσε το παρών στη γιορταστική μέρα, διασκέδασε κάτω από τους ήχους της ζωντανής μουσικής. Έφαγε, ήπιε και χόρεψε μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες.

ta-8-hronia-leitoyrgias-toy-Crepelino-to-glenti-brahaminewsgr.jpg6_.jpg.jpgta-8-hronia-leitoyrgias-toy-Crepelino-to-glenti-brahaminewsgr.jpg4_.jpg.jpg.jpgta-8-hronia-leitoyrgias-toy-Crepelino-to-glenti-brahaminewsgr.jpg2_.jpg.jpgta-8-hronia-leitoyrgias-toy-Crepelino-to-glenti-brahaminewsgr.jpg1_.jpg.jpg

Οι παρευρισκόμενοι

Πλήθος κόσμου κόσμου έδωσε το παρών στη γιορταστική βραδιά. Ανάμεσά τους η δήμαρχος Μαρία Ανδρούτσου με το σύζυγό της, Δημήτρη Σκουλίκα. Και με πολλά ακόμη στελέχη της διοίκησης του δήμου.

Επίσης, ο επικεφαλής της παράταξης ΜΕΛΛΟΝ, Στέλιος Μαμαλάκης και οι υποψήφιοι δημοτικοί του σύμβουλοι. Ο επικεφαλής της παράταξης “Αγαπάμε την πόλη μας ” Γιώργος Παπατριανταφύλλου και οι συνεργάτες του.

Η επικεφαλής της παράταξης, “Λαϊκή Συσπείρωση”, Γιώτα Δήμου με τους συνεργάτες της, όπως και αντιπροσωπεία της παράταξης “Νέα Πνοή Προοπτική”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΔΕΣ ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΡΑΧΑΜΙ

 

Η ανάρτηση του καταστήματος

 

“Χθες (σ.σ. 28 Ιουνίου 2023) το Crepelino γιόρτασε σε κλίμα κεφιού και χαράς τα 8 χρόνια λειτουργίας του. Σύμφωνα με τα σχόλια σας, ο κόσμος το διασκέδασε και αυτό ως Διεύθυνση μας χαροποίησε.
Ευχαριστούμε τη Δημαρχο Μαρια Ανδρουτσου, μέλη της Δημοτικής Αρχης και του Δημοτικού Συμβουλίου και κυρίως όλους εσάς τους φίλους που μας τιμήσατε με τη παρουσία σας.Σας περιμένουμε καθημερινά και τους καλοκαιρινους μήνες!!”.