19 Μαΐου 2024

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Θόδωρος Αντωνόπουλος: Ένας σκληροπυρηνικός δεξιός στην παράταξη του Πασοκτσή, Γιάννη Σγουρού. Η συνεργασία

Θόδωρος Αντωνόπουλος: Ένας σκληροπυρηνικός δεξιός στην παράταξη του Πασοκτσή, Γιάννη Σγουρού. Η συνεργασία

thodwros-antwnopoylos-enas-skliropyrinikos-dexios-stin-parataxi-toy-pasoktsi-gianni-sgoyroy-i-synergasia-to-paraskinio-brahaminewsgr.jpg

Θόδωρος Αντωνόπουλος: Ένας σκληροπυρηνικός δεξιός στην παράταξη του Πασοκτσή, Γιάννη Σγουρού. Η συνεργασία. Το παρασκήνιο.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΡΙΑΝΤΗΣ

Θόδωρος Αντωνόπουλος: Ένας σκληροπυρηνικός δεξιός στην παράταξη του Πασοκτσή, Γιάννη Σγουρού.

Την ώρα που στο Μπραχάμι, δίνουν και παίρνουν οι φήμες – και αρκετοί διατείνονται, κραδαίνοντας σαν αφήγημά τους, δημοσίευμα συγκεκριμένου ΜΜΕ – περί στήριξης συγκεκριμένης παράταξης, από τη ΝΔ, σκληροπυρηνικοί δεξιοί, δίνουν άλλου είδους απαντήσεις κι ερμηνείες σε γεγονότα και πράγματα.

Ο λόγος για τον σκληροπυρηνικό δεξιό, Θόδωρο Αντωνόπουλο, καθώς έχει θητεύσει και ανδρωθεί πολιτικά στη ΝΔ και συγκεκριμένα, σαν σκληρό στέλεχος της ΟΝΝΕΔ, που στη φωτογραφία εικονίζεται να δίνει τα χέρια με τον ΠΑΣΟΚτσή, Γιάννη Σγουρό και αν επισημοποιεί με τον τρόπο αυτό τη συνεργασία τους. Ο Γιάννης Σγουρός έχει δημιουργήσει το συνδυασμό του με ΠΑΣΟΚική υποστήριξη, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, για  διεκδικήσει τη θέση του Περιφερειάρχη Αττικής.

Ο Θόδωρος Αντωνόπουλος στις δηλώσεις στο Brahaminews.ge, σπάει τα ταμπού και αποκαλύπτει το λόγο ή τους λόγους αν προτιμάτε, που τον ώθησαν να περπατήσει κι άλλους δρόμους πέρα από τους δεξιόστροφους και να σταθεί στο πλευρό ενός θεωρητικά πολιτικού αντιπάλου σε σχέση με τις δικές του πολιτικές πεποιθήσεις.

Την ίδια ώρα, μιλά και τοποθετείται στα αυτοδιοικητικά του Μπραχαμίου. Αποκαλύπτει δε το λόγο ή τους λόγους για τον οποίο βλέπει τη Μαρία Ανδρούτσου, να κερδίζει για μία ακόμη φορά τη μονομαχία των δημοτικών εκλογών έναντι των αντιπάλων της και να στέφεται δήμαρχος και για τέταρτη φορά. Μείνετε συντονισμένοι. Οσονούπω…!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΔΕΣ ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOΚ

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΡΑΧΑΜΙ