19 Μαΐου 2024

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Μαθάς: “Η παραχώρηση του γηπέδου είναι προσωρινή”. Τι απαντά ο πρόεδρος του ΟΠΑΠ, στην ανάρτηση Πρεκετέ για το γήπεδο Αγίου Δημητρίου

Μαθάς: “Η παραχώρηση του γηπέδου είναι προσωρινή”. Τι απαντά ο πρόεδρος του ΟΠΑΠ, στην ανάρτηση Πρεκετέ για το γήπεδο Αγίου Δημητρίου

Μαθάς: “Η παραχώρηση του γηπέδου είναι προσωρινή”. Τι απαντά ο πρόεδρος του ΟΠΑΠ, στην ανάρτηση Πρεκετέ για το γήπεδο Αγίου Δημητρίου. Όλο το ρεπορτάζ.
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΡΙΑΝΤΗΣ

Μαθάς: “Η παραχώρηση του γηπέδου είναι προσωρινή”

Απάντηση σε ανάρτηση του Χρήστου Πρεκετέ, μέσω δικής ανάρτησής του στη σελίδα του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος, δίνει ο Γιάννης Μαθάς.
Σ’ αυτή ο πρόεδρος του ΟΠΑΠ, επισημαίνει – απαντά στον επικεφαλής της παράταξης Νέα Πνοή Προοπτική, ότι το γήπεδο του Αγίου Δημητρίου έχει παραχωρηθεί προσωρινά στην ομάδα του Α.Ο. Υπάτου με το έγγραφο 244031/7. Παράλληλα, τονίζει ότι: “Η ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Α.Ο ΥΠΑΤΟΥ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ, ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΜΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ 244031/7 ΚΑΙ ΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΝΑ ΠΑΡΘΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ, ΣΤΙΣ 11/8.”.

Η ανάρτηση του Χρήστου Πρεκετέ

Ο αρχηγός της παράταξης “Νέα Πνοή Προοπτική”, Χρήστος Πρεκετές, στην ανάρτησή του επισημαίνει:
“Στρεβλά δυστυχώς ξεκινά η παραχώρηση του Δημοτικού Σταδίου Αγίου Δημητριου. Μετά την 7ετη (!!!)καθυστέρηση τοποθέτησης του χλοοτάπητα σύλλογος της Γ Εθνικής προχωρησε σε έναρξη προπονήσεων από 7/8/23 η οποία και ανακοινώθηκε στο αθλητικο site starsports.gr την 1/8/2023 και ενώ η προγραμματισμένη συνεδρίαση του Αθλητικού Τμήματος του ΟΠΑΠ είναι προγραμματισμένη για 10/8/23‼️Άμεση ήταν η ενημέρωση μου από τον συνεργάτη μου κο Κωνσταντίνο Τσιχλα ! Αλήθεια παραχωρούμε έναν αθλητικό χώρο έτσι αυθαίρετα κατά το δοκουν των διοικούντων και δίχως να έχει συμφωνηθεί το καταβαλλόμενο τίμημα ;;; Δίχως την έγκριση της Αθλητικής Επιτροπής ;;;Γιατί ζητείται ετεροχρονισμενα η έγκριση και μόνο προσχηματικά;;;Πως έρχεται η Αθλητική Επιτροπή του δήμου Αγίου Δημητριου να αποφασίσει ετεροχρονισμένα με ορισμένους να προκαταλαμβάνουν την απόφαση της στο θέμα αυτό ;;; Δυστυχώς αυτά είναι σημάδια που τουλάχιστον και σε πιο απλή εκδοχή δείχνουν προχειρότητα κι απαξίωση των θεσμών στον Άγιο Δημήτριο!”.
mathas-i-parahwrisi-toy-gipedoy-einai-proswrini-ti-apanta-o-proedros-toy-opap-stin-anartisi-prekete-gia-to-gipedo-agioy-dimitrioy-brahaminewsgr.jpg1_.jpg.jpg

Η απάντηση του Γιάννη Μαθά

 

Ο πρόεδρος ΟΠΑΠ, Γιάννης Μαθάς, εξέδωσε την παρακάτω ανακιοίνωση:
“ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ
🔴 Η ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Α.Ο ΥΠΑΤΟΥ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ, ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΜΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ 244031/7 ΚΑΙ ΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΝΑ ΠΑΡΘΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ, ΣΤΙΣ 11/8.
🟢 ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΤΙΣ ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΙΣ 11/8.
🟡 ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΕΓΙΝΑΝ ΣΕ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ Η ΟΜΑΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ.
🔴 ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΘΑ ΕΡΧΟΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΙ ΕΠΕΙΤΑ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
📣 ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ: ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ (ΓΝΩΜΟΔΟΤΙΚΗ) ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ(ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ ΤΟΥ ΝΠΔΔ) ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΟΛΕΣ/ΟΛΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΑΦΕΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ .
📣 ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΜΕ ΕΡΓΑ, ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ.
ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΕ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΠΕΚΟΥΛΑ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΘΑΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΠΑΠ””.
mathas-i-parahwrisi-toy-gipedoy-einai-proswrini-ti-apanta-o-proedros-toy-opap-stin-anartisi-prekete-gia-to-gipedo-agioy-dimitrioy-brahaminewsgr.jpg