19 Μαΐου 2024

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Big Brother στην παράταξη του Χρήστου Πρεκετέ. Ο Δημήτρης Κεχαγιάς στη Νέα Πνοή Προοπτική

Big Brother στην παράταξη του Χρήστου Πρεκετέ. Ο Δημήτρης Κεχαγιάς στη Νέα Πνοή Προοπτική

Big-Brother-stin-parataxi-toy-hristoy-prekete-o-dimitris-kehagias-sti-nea-pnoi-prooptiki-brahaminewsgr.png

Big Brother στην παράταξη του Χρήστου Πρεκετέ. Ο Δημήτρης Κεχαγιάς στη Νέα Πνοή Προοπτική. Το ρεπορτάζ.

 

Big Brother στην παράταξη του Χρήστου Πρεκετέ

Η ημέρα των αυτοδιοικητικών εκλογών πλησιάζει και οι επικεφαλής των παρατάξεων στον Άγιο Δημήτριο, δίνουν το δικό τους αγώνα προκειμένου να στελεχώσουν τα ψηφοδέλτιά τους με πολλούε υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους οι οποίοι θα τους φέρουν ψήφους, μέσω των οποίων θα μπορέσουν να φτάσουν στην κορυφή και στη διεκδίκηση της δημαρχίας.

Ο Χρήστος Πρεκετές, ο επικεφαλής της παράταξης Νέα Πνοή Προοπτική, το Δημήτρη Κεχαγιά. ενέταξε στο ψηφοδέλτιό του, το Δημήτρη Κεχαγιά, ευελπιστώντας η αναγνωρισιμότητά του να προσεγγίσει ψηφοφόρους. Ο Δημήτρης Κεχαγιάς, είναι Μπραχαμιώτης, πρώην παίκτη του Big Brother κι έκανε αποδεκτή την πρόταση του Χρήστου Πρεκετέ κι έτσι, εντάχθηκε κι επίσημα στην παράταξη.

 

Ποιος είναι

Ο Δημήτρης Κεχαγιάς είναι λοιπόν το νέο πρόσωπο το οποίο εντάχθηκε τις τελευταίες ώρες στο δυναμικό της παράταξης του Χρήστου Πρεκετέ. Πρόκειται για τον πρώην παίκτη του Big Brother το 2021.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δημήτρης Κεχαγιάς είναι Μπραχαμιώτης κι όπως αναφέρει στο βιογραφικό του: “Γεννήθηκα το 1992 και από τότε μέχρι και σήμερα είμαι κάτοικος Αγίου Δημητρίου”.

Παράλληλα, ο πρώην παίκτης του Big Brother, μεταξύ των άλλων, επισημαίνει: “Έχω μεγάλη αγάπη για την περιοχή μου και συντάσσομαι ενεργά έπειτα από την πρόσκληση και αυριανού Δημάρχου της Πόλης μου του χειρουργού κου Χρήστου Πρεκετέ και της παράταξης του Νέας Πνοής Προοπτικής καθώς πρόκειται για έναν αξιόλογο άνθρωπο με αξίες για τον Δήμο μας που τον έχουμε πραγματικά ανάγκη ‼️

Ο Άγιος Δημήτριος ανήκει στους δημότες του και όλοι μαζί με δυναμικό παρόν, σωστές κινήσεις και όραμα και δράσεις μπορούμε να κάνουμε το Δήμο μας ακόμη καλύτερο σε όλους τους τομείς”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΔΕΣ ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΡΑΧΑΜΙ