24 Ιουλίου 2024

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Η Τζίνα Αδαμοπούλου συστρατεύεται με το Νίκο Χαρδαλιά. Η ανακοίνωση

Η Τζίνα Αδαμοπούλου συστρατεύεται με το Νίκο Χαρδαλιά. Η ανακοίνωση

i-tzina-adamopoyloy-systrateyetai-me-to-niko-hardalia-i-anakoinwsi-brahaminewsgr.jpg

Η Τζίνα Αδαμοπούλου συστρατεύεται με το Νίκο Χαρδαλιά. Η ανακοίνωση. Οι στόχοι.

 

Η Τζίνα Αδαμοπούλου συστρατεύεται με το Νίκο Χαρδαλιά

 

Ξεκίνησε την ενασχόλησή της με τα αυτοδιοικητικά θέματα και την περιφέρεια Αττικής, μαζί με την παράταξη του Γιώργου Πατούλη. Μετά την απόφαση της κεντρικής διοίκησης της ΝΔ να δώσει το χρίσμα στο Νίκο Χαρδαλιά και να ηγηθεί της παράταξης η οποία θα διεκδικήσει την περιφέρεια και να περάσει το Γιώργο Πατούλη σε δεύτερο ρόλο, όλα έδειξαν πως αλλάζουν.

 

Η ανακοίνωση της Τζίνας Αδαμοπούλου

Η Τζίνα Αδαμοπούλου, παρά τις αλλαγές οι οποίες ακολούθησαν, συνεχίζει να βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και πλέον συστρατευμένη με την παράταξη του Νίκου Χαρδαλιά, ζητά εκ νέου την ψήφο των πολιτών προκειμένου να επανεκλεγεί. Αξίζει ν’ αναφέρουμε ότι επί διοίκησης Πατούλη, η Τζίνα Αδαμοπούλου, κατείχε τη θέση της αντιπεριφερειάρχη Αττικής.

Η ίδια, στην ανακοίνωσή της, επισημαίνει:

“Το 2019 ξεκινήσαμε το ταξίδι με όρεξη, ανοιχτό μυαλό και γνώμονα το κοινό καλό, μένοντας πιστοί στο όραμα και στους στόχους που θέσαμε.
Στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου συστρατεύομαι με τον μάχιμο και διορατικό Nikos Hardalias, διεκδικώντας και πάλι την εμπιστοσύνη των πολιτών.
Συνεχίζουμε με συνέπεια, προγραμματισμό και με γνώμονα τις ανάγκες των πολιτών της Περιφέρειας Αττικής. Είναι ο τόπος μας και αξίζει να πάει η Αττική Μπροστά”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΣ ΕΔΩ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΕΣ ΕΔΩ 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΔΕΣ ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΡΑΧΑΜΙ