21 Απριλίου 2024

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Πρεκετές: Υποψήφιος δήμαρχος και με τη …βούλα. Συνεχίζει ακάθεκτος και κατέθεσε την υποψηφιότητά του στο υπουργείο Εσωτερικών

Πρεκετές: Υποψήφιος δήμαρχος και με τη …βούλα. Συνεχίζει ακάθεκτος και κατέθεσε την υποψηφιότητά του στο υπουργείο Εσωτερικών

preketes-ypopsifios-dimarhos-kai-me-ti-voyla-synehizei-akathektos-kai-katethese-tin-ypopsifiotita-toy-sto-ypoyrgeio-eswterikwn-brahaminewsgr.jpg

Πρεκετές: Υποψήφιος δήμαρχος και με τη …βούλα. Συνεχίζει ακάθεκτος και κατέθεσε την υποψηφιότητά του στο υπουργείο Εσωτερικών. Επίσης και της παράταξής του.

 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΡΙΑΝΤΗΣ

Πρεκετές: Υποψήφιος δήμαρχος και με τη …βούλα

 

Υποψήφιος δήμαρχος στον Άγιο Δημήτριο και με τη …βούλα. Ο λόγος για το Χρήστο Πρεκετέ ο οποίος σύμφωνα με ανακοίνωσή του, κατέθεσε στις 10 Αυγούστου 2023, στην ηλεκτρονική πύλη του υπουργείου Εσωτερικών, την υποψηφιότητά του για τη διεκδίκηση της δημαρχίας του δήμου Αγίου Δημητρίου.

Με τον τρόπο αυτό διέλυσε τις όποιες φήμες και τις παρασκηνιακές συζητήσεις που τον ήθελαν από το να μην κατεβαίνει καθόλου στις εκλογές, μέχρι και το ότι η ηγεσία της ΝΔ θα τον εξαναγκάσει σε απομάκρυνση από το πολιτικό σκηνικό της διεκδίκησης του δήμου, προκειμένου να ανοίξει ο χώρος για την παράταξη ΜΕΛΛΟΝ του Στέλιου Μαμαλάκη. Στην οποία, όπως διατείνονται πολλά από τα στελέχη της, η φιλελεύθερη παράταξη της ΝΔ θα δώσει το χρίσμα στον κ. Μαμαλάκη. Κάτι που δημοσιεύτηκε άλλωστε και σε μεγάλο ειδησεογραφικό μέσο της χώρας, όπου το ρεπορτάζ του ανέφερε ότι η ΝΔ θα στηρίζει στον Άγιο Δημήτριο, την παράταξη του Στέλιου Μαμαλάκη. Μετά τα παραπάνω αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον οι περαιτέρω κινήσεις στην πολιτική σκακιέρα, όλων των υποψηφίων δημάρχων κι επικεφαλής των υπαρχουσών παρατάξεων στον Άγιο Δημήτριο, για τη διεκδίκηση της δημαρχίας. Κι όσο πλησιάζει η 8η Οκτωβρίου, ημέρα διεξαγωγής των αυτοδιοικητικών εκλογών, το πολιτικό θερμόμετρο ανεβαίνει συμπαρασύροντας μαζί του στον Άγιο Δημήτριο και τους ψηφοφόρους. Ειδικά δε της δεξιάς, οι οποίοι φαίνεται να μπερδεύονται για το ποιον θα σταυρώσουν και που τελικά θα ρίξουν τελικά την ψήφο τους, με την κάθοδο στο πολιτικό σκηνικό δυο πολιτικών παρατάξεων με πολιτική απόχρωση στο ίδιο κόμμα… Τη ΝΔ…! Εν αναμονή λοιπόν των εξελίξεων, καθώς η διαδρομή της κούρσας, όπως συνήθως συμβαίνει σ’ αυτές τις περιπτώσεις, σίγουρα θα μας επιφυλάξει και τις εκπλήξεις της τελευταίας στιγμής. Ίδωμεν…!

Παράλληλα, σύμφωνα πάντα με την ίδια ανακοίνωση, ο τέως πρόεδρος της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ, έκανε επίσης γνωστό ότι πραγματοποίησε την κατοχύρωση της δημοτικής του παράταξης “Νέα Πνοή Προοπτική” για τον Άγιο Δημήτριο.

 

Η ανακοίνωση του Χρήστου Πρεκετέ

 

Αναλυτικά λοιπόν, η ανακοίνωση του Χρήστου Πρεκετέ και μέχρι πρότινος και προέδρου της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Αγίου Δημητρίου, έχει ως εξής:

“Κατέθεσα χθες 11/08/2023 στην ηλεκτρονική πύλη του Υπουργείου Εσωτερικών την υποψηφιότητα μου για την Δημαρχια του Δήμου Αγίου Δημητριου καθώς επίσης ταυτόχρονα και ηλεκτρονική δήλωση -κατοχύρωση- της δημοτικής μας παράταξης ΝΕΑΣ ΠΝΟΗΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ ..για τον Άγιο Δημήτριο‼️Όλα τα μεχρι σήμερα γνωστά δημοσκοπικά δεδομένα οδηγούν στο συμπέρασμα πως με την εμπιστοσύνη και την βοήθεια όλων των φιλων δημοτών την Β’ Κυριακή 15/10/2023 η δημοτική μας παράταξη είναι αυτή που θα δώσει την μεγάλη μάχη για ανατροπή των παγιωμένων καταστάσεων που κρατούν την Πόλη μας σε φάση υστέρησης σε σύγκριση με άλλους δήμους‼️Πάμε όλοι μαζί λοιπόν για την μεγάλη αλλαγή ‼️”.

preketes-ypopsifios-dimarhos-kai-me-ti-voyla-synehizei-akathektos-kai-katethese-tin-ypopsifiotita-toy-sto-ypoyrgeio-eswterikwn-brahaminewsgr.jpg1_.jpg.jpg

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΔΕΣ ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΡΑΧΑΜΙ