19 Μαΐου 2024

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Μπραχάμι: Με λαμπρότητα γιορτάστηκε και φέτος ο δεκαπενταύγουστος στην Παναγίτσα. Η Κοίμηση της Θεοτόκου

Μπραχάμι: Με λαμπρότητα γιορτάστηκε και φέτος ο δεκαπενταύγουστος στην Παναγίτσα. Η Κοίμηση της Θεοτόκου

brahami-me-lamprotita-giortastike-kai-fetos-o-dekapentaygoystos-stin-panagitsa-i-koimisi-tis-theotokoy-brahaminewsgr-1.jpg

Μπραχάμι: Με λαμπρότητα γιορτάστηκε και φέτος ο δεκαπενταύγουστος στην Παναγίτσα. Η Κοίμηση της Θεοτόκου. Πλήθος κόσμου.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΡΙΑΝΤΗΣ

Μπραχάμι: Με λαμπρότητα γιορτάστηκε και φέτος ο δεκαπενταύγουστος στην Παναγίτσα

 

 

Με μεγάλη λαμπρότητα γιορτάστηκε και φέτος στην ιερό ναό της Παναγίας, στο Μπραχάμι, γνωστή και ως ναός της Παναγίτσας, η κοίμηση της Θεοτόκου.

Η Κοίμηση της Θεοτόκου είναι Θεομητορική εορτή τόσο της Ορθόδοξης Εκκλησίας, όσο και των λοιπών χριστιανικών ομολογιών. Αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες γιορτές της Χριστιανοσύνης και εορτάζεται κάθε καλοκαίρι στις 15 Αυγούστου. Εκείνη την ημέρα οι Χριστιανοί γιορτάζουν με ιδιαίτερη λαμπρότητα τον θάνατο της Θεοτόκου, την ταφή, την ανάσταση και τη μετάστασή Της στους ουρανούς.

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στην εκκλησία για να παρακολουθήσει από κοντά τη λειτουργία και στη συνέχεια ακολούθησε την περιφορά της εικόνας σε δρόμους της πόλης του Αγίου Δημητρίου.

Ανάμεσα στον κόσμο που βρέθηκε στην εκκλησία της Παναγίτσας, ήταν η δήμαρχος Μαρία Ανδρούτσου, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μάκης Μπέλλος, οι αντιδήμαρχοι: Ελένη Καντζέλη, Τάσος Αδαμόπουλος, Στέλιος Βαμβακούσης, ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Μπάντος. Επίσης υποψήφιοι άλλων πολιτικών παρατάξεων της αυτοδιοίκησης.

brahami-me-lamprotita-giortastike-kai-fetos-o-dekapentaygoystos-stin-panagitsa-i-koimisi-tis-theotokoy-brahaminewsgr-1.jpg brahami-me-lamprotita-giortastike-kai-fetos-o-dekapentaygoystos-stin-panagitsa-i-koimisi-tis-theotokoy-brahaminewsgr.jpg1_.jpg.jpg brahami-me-lamprotita-giortastike-kai-fetos-o-dekapentaygoystos-stin-panagitsa-i-koimisi-tis-theotokoy-brahaminewsgr.jpg2_.jpg.jpg brahami-me-lamprotita-giortastike-kai-fetos-o-dekapentaygoystos-stin-panagitsa-i-koimisi-tis-theotokoy-brahaminewsgr.jpg3_.jpg.jpg brahami-me-lamprotita-giortastike-kai-fetos-o-dekapentaygoystos-stin-panagitsa-i-koimisi-tis-theotokoy-brahaminewsgr.jpg4_.jpg.jpg brahami-me-lamprotita-giortastike-kai-fetos-o-dekapentaygoystos-stin-panagitsa-i-koimisi-tis-theotokoy-brahaminewsgr.jpg5_.jpg.jpg brahami-me-lamprotita-giortastike-kai-fetos-o-dekapentaygoystos-stin-panagitsa-i-koimisi-tis-theotokoy-brahaminewsgr.jpg6_.jpg.jpg brahami-me-lamprotita-giortastike-kai-fetos-o-dekapentaygoystos-stin-panagitsa-i-koimisi-tis-theotokoy-brahaminewsgr.jpg7_.jpg.jpg brahami-me-lamprotita-giortastike-kai-fetos-o-dekapentaygoystos-stin-panagitsa-i-koimisi-tis-theotokoy-brahaminewsgr.jpg8_.jpg.jpg brahami-me-lamprotita-giortastike-kai-fetos-o-dekapentaygoystos-stin-panagitsa-i-koimisi-tis-theotokoy-brahaminewsgr.jpg9_.jpg.jpg brahami-me-lamprotita-giortastike-kai-fetos-o-dekapentaygoystos-stin-panagitsa-i-koimisi-tis-theotokoy-brahaminewsgr.jpg10.jpg.jpg brahami-me-lamprotita-giortastike-kai-fetos-o-dekapentaygoystos-stin-panagitsa-i-koimisi-tis-theotokoy-brahaminewsgr.jpg11.jpg.jpg brahami-me-lamprotita-giortastike-kai-fetos-o-dekapentaygoystos-stin-panagitsa-i-koimisi-tis-theotokoy-brahaminewsgr.jpg12.jpg.jpg brahami-me-lamprotita-giortastike-kai-fetos-o-dekapentaygoystos-stin-panagitsa-i-koimisi-tis-theotokoy-brahaminewsgr.jpg14.jpg.jpg brahami-me-lamprotita-giortastike-kai-fetos-o-dekapentaygoystos-stin-panagitsa-i-koimisi-tis-theotokoy-brahaminewsgr.jpg15.jpg.jpg

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΔΕΣ ΕΔΩ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΕΣ ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΡΑΧΑΜΙ