30 Νοεμβρίου 2023

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Άγιος Δημήτριος: Κινδύνεψε η ζωή ανθρώπων και περιουσίες. Επέμβαση του δήμου στην πλημμύρα στο γεφυράκι στη Δράμας (βίντεο)

Άγιος Δημήτριος: Κινδύνεψε η ζωή ανθρώπων και περιουσίες. Επέμβαση του δήμου στην πλημμύρα στο γεφυράκι στη Δράμας (βίντεο)

agios-dimitrios-kindynepse-i-zwi-anthrwpwn-kai-perioysies-epemvasi-toy-dimoy-stin-plimmiora-sto-gefyraki-sth-dramas-video-brahaminewsgr.jpg

Άγιος Δημήτριος: Κινδύνεψε η ζωή ανθρώπων και περιουσίες. Επέμβαση του δήμου στην πλημμύρα στο γεφυράκι στη Δράμας (βίντεο). Όλο το ρεπορτάζ

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΡΙΑΝΤΗΣ

Άγιος Δημήτριος: Κινδύνεψε η ζωή ανθρώπων και περιουσίες

 

 

Άμεση ήταν η επέμβαση του δήμου Αγίου Δημητρίου στο γεφυράκι της οδού Δράμας για να αποτρέψουν τα χειρότερα από την καταρρακτώδη βροχή και τα ορμητικά νερά τα οποία συγκεντρώθηκαν στο σημείο. Κινδύνεψε η ζωή ανθρώπων αλλά κι οι περιουσίες τους.

Κι όλο αυτό δημιουργήθηκε από το φράξιμο μέρους της κοίτης του ρέματος της Πικροδάφνης από τα φερτά υλικά και τα καλάμια, με αποτέλεσμα αυτά να περάσουν στο δρόμο και να κινδυνέψουν ανθρώπινες ζωές αλλά και να καταστραφούν περιουσίες. Η επέμβαση του δήμου και με συντονισμό της δημάρχου Μαρίας Ανδρούτσου, ήταν άμεση. Καθαρίστηκε το σημείο προκειμένου ν’ αποφευχθούν τα χειρότερα. Κι όλα, παρά το γεγονός ότι η επιμέλεια του ρέματος ανήκει στην περιφέρεια.

Για το θέμα δεν έλειψαν και οι αντιπαραθέσεις. Ακολουθεί σχετική ανάρτηση του υποψηφίου με το ψηφοδέλτιο της Μαρίας Ανδρούτσου, Χρίστου Καραχάλιου, ο οποίος μέσω της ανάρτησής του απαντά σε ανάρτηση άλλης παράταξης. 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΔΕΣ ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΡΑΧΑΜΙ