21 Απριλίου 2024

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Debate για τον Ασύρματο. Ποιοι θα δώσουν το παρών

Debate για τον Ασύρματο. Ποιοι θα δώσουν το παρών

Debate-gia-ton-asyrmato-poioi-tha-dwsoyn-to-parwn-brahaminewsgr.jpg

Debate για τον Ασύρματο. Ποιοι θα δώσουν το παρών. Τα θέματα συζήτησης

 

Debate για τον Ασύρματο

Debate για τον Ασύρματο έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023, στις 11:00 το πρωί στο Δημοτικό Θέατρο «Μελίνα Μερκούρη» (εντός Δημαρχείου, Αγ. Δημητρίου 55).

Πρόκειται για μία πρωτοβουλία των μελών του Συλλόγου Ασυρμάτου, με κεντρικούς άξονες του διαλόγου, τα θέμετα: Πάρκο Ασυρμάτου, Πέτρινο, ΔΕΗ και κολυμβητήριο.

Στη συζήτηση, μέχρι τουλάχιστον την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023, αρνήθηκε να συμμετάσχει ο επικεφαλής της παράταξης ΜΕΛΛΟΝ, Στέλιος Μαμαλάκης. Την πρόταση του συλλόγου για να παραβρεθούν στη συζήτηση, αποδέχτηκαν και δήλωσαν ότι θα δώσουν το παρών οι αρχηγοί των παρατάξεων και υποψήφιοι δήμαρχοι: Ανδρούτσου Μαρία (νυν δήμαρχος), Πρεκετές Χρήστος, Δήμου Γιώτα, Παπατριανταφύλλου Γιώργος.

 

Η ανακοίνωση του συλλόγου Ασυρμάτου

 

Σχετικά με το θέμα, ο σύλλογος Ασυρμάτου, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

 

“Ο Σύλλογος Ασυρμάτου έχοντας λάβει μεγάλο αριθμό αιτημάτων από δημότες/κατοίκους της ευρύτερης περιοχής Ασυρμάτου παίρνει την πρωτοβουλία να διοργανώσει Δημόσιο Διάλογο ανάμεσα στους υποψηφίους Δημάρχους του Δήμου Αγίου Δημητρίου!
Κεντρικοί άξονες του διαλόγου θα είναι τα παρακάτω θέματα:
• Πάρκο Ασυρμάτου
• Πέτρινο
• ΔΕΗ
• Κολυμβητήριο
Στη συζήτηση προσκλήθηκαν όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι του δήμου Αγίου Δημητρίου ενώ αποδέχθηκαν και θα παραστούν οι παρακάτω:
• Ανδρούτσου Μαρία (Νυν Δήμαρχος)
• Πρεκετές Χρήστος,
• Δήμου Γιώτα,
• Παπατριανταφύλλου Γιώργος
Ως εκ τούτου, ανακοινώνουμε την πραγματοποίηση του Δημοσίου Διαλόγου στο Δημοτικό Θέατρο «Μελίνα Μερκούρη» (εντός Δημαρχείου, Αγ. Δημητρίου 55) το Σάββατο 23/09 και ώρα 11:00
Την πολιτική συζήτηση, που αφορά αυστηρά σε θέματα της περιοχής Ασυρμάτου, μεταξύ των υποψηφίων Δημάρχων θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Θέμης Μπερεδήμας, Πρόεδρος της ΕΣΠΗΤ
Καλεσμένοι, όχι μόνον οι κάτοικοι Ασυρμάτου αλλά και όλοι/ες οι δημότες/ισσες Αγ. Δημητρίου”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΔΕΣ ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΡΑΧΑΜΙ